Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek, mint droidon a sourceliar. Tehát C nyelveken lehessen rajta programozni, legyen online és offline állapota is, tehát ha gépről ráteszek az accomra egy forráskódot azt le tudjam egyből tölteni telóra és offline is szeretném látni.
-
senior tag
válasz Mela Kehes #5948 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztaltam, viszont már lehet vele ftp-ről streamelni.
-
Möhe
addikt
FMA 240-es app + ipadra is 1 app
-
jimhun
senior tag
Egy program ami allitolag lejatssza a Youtube videokat a hatterben is. En nem probaltam, de emlekszem itt valaki szokott ilyet itt keresni. Egy probat meger.
-
penge111
addikt
FMA-val kapcsolatban szerintetek JB-s készülékre is megadja a 3000 pont után a 10 dodós Itunes giftet, mintha olvastam volna itt anno, hogy valaki szívott volna e miatt? (próbáltam megkeresni de nem találom az ezzel kapcsolatos hozzászólást)
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
Rejtett Mame emulátor én már rég használom és a mai napig nem vették le a storéból. Szóval akinek nincs jb-zve a kütyüje az is bátran használhatja, ez régi idők játéktermi gépeinek szimulátora. Nem kell feltörni a készüléked egyszerűen IFunbox vagy bármilyen más progi segítségével amivel tudsz tallózni a telefonod mappái között, és másolni rá. Kikeresed a gridlee mappán belül a roms könyvtárat és behúzod ide a neten fellelhető romokat. Nosztalgiázni kitűnő és nem igényel jb-t. Hogy mi is a mame: [link]
Én kölyökkoromba sokat toltam ezekbe masinákba Romokat meg mindenki talál hozzá tonna szám, azt nem írom be, hogy hol, mert nem szeretnék kitiltást kapni[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz bull84ghia #5965 üzenetére
Nem tudom de január eleje óta van fent, mikor még nem volt jb 6.X re nekem nagyon nagy segítség volt Sőt, leírásában is ott van az Itunes oldalán, hogy mi ez és még a download oldal linkje is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tölthető a photoshop.
Valakinek van már tapasztalata?Btw mi ez az FMA? Soha nem hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
r3dsnake
nagyúr
Akciós lett a Pokédex iOS-re. Viszont eléggé lehúzásnak tartom, hogy alapból csak az 5. generáció pokémonjai vannak benne, a másik 4 generáció 3,59eur egyenként. Így a komplett cucc 15,25eur (akciósan!)...
-
penge111
addikt
válasz adamssss #5969 üzenetére
FMA egy olyan alkalmazásféleség, amit telepítesz a telefonra és felajánl neked letölthető ingyenes appokat kipróbálásra, ha kipróbálod őket (kb 30 sec használat, vagy regisztálsz benne stb.) akkor ezért cserébe creditet kapsz, a kreditet beválthatod Itunes gift cardra, ergo így fizetős appokat is tudsz venni (ingyen), de belehet váltani másra is. Itt van az FMA. Én is váltottam már be 10 dolláros kártyát, van aki már 10-20 ezret spórolt ezzel. Egy 10 dodós kártya kb 1-1.5 hónap alatt megvan, hogy naponta felnézel jött-e valami új app.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
cirka 540 kredit és megvan a második 25 dodós giftcard
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Blyan
félisten
válasz adamssss #5992 üzenetére
Nézd, ha magyarral próbálkozol, és nem elérhető az adott alkalmazás a magyar store-ban, akkor rájössz, hogy váltani kell.
Én jó ideje használom felváltva a két ID-mat, de jobb szeretem, ha a magyar aktív.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
veterán
Most próbálok reggelni egy us acc-ot de mindenképpen kéri a bankkártya adatokat...
Ezt lehet vhogy skippelni? Ha nem adjam meg a sajátomat?Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Mela Kehes
Topikgazda
Holnap Real Racing 3!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Fecogame
veterán
Ezzel játszottatok már? Már másfél napja folyamatosan tolom, nagyon jó játék
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #5997 üzenetére
Én már meg is untam kicsit.
-
peugeotmate
őstag
Kommy,
király lett az új iPHupper! Marha gyors és eddig elég stabil. Köszönöm!meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest