Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Én csak azt nem értem, miért veszi mindenki magára amit írtam? Még csak nem is a te hsz.-edre válaszoltam. No mindegy... Nyilván aki itt fórumozik , nagy eséllyel nem tartozik abba a körbe.
Tényleg zárjuk ezt a témát, aztán beszéljünk valami értelmesebbről.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
ittakary
nagyúr
válasz sirszevenap #5401 üzenetére
ő igen --> [link]
-
Zoona
aktív tag
válasz ittakary #5395 üzenetére
Tyűűűűűűű de sok játékod van Steamen grat
OFF:
Nemtudom, engem ami tényleg érdekel azt megveszem pl. amikkel játszom azok Diablo 3, League of Legends (oké, h ingyenes de költöttem a benne levő dolgokra ) CS:GO néha, vagy a WoW volt ilyen. De ugyanakkor töltök le játékokat is, ami annyira nem érdekel de 1x végigtolom - az utóbbi időbe csak a CoD - BO 2 volt ilyen - . Anno a telefonom is Jailbreakelt volt, és ha ki jön a 6.1 biztos hogy az lesz, viszont főként a Tweakek miatt, ( Zephyr tweak pl. szerintem az egyik legjobb ami létezik, meg persze az SBsettings ). Esetleg 1-2 appot kipróbálok a JB-kapcsán, de ha tudom, hogy használni is fogom folyamatosan akkor meg is veszem - de így sokat spóroltam meg rengeted To Do illetve Calendar appal, de mindig rájöttem, hogy jó jó de a gyári a legjobb, legalábbis számomra a többi csak csicsa...
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
bull84ghia
őstag
Ez egy örök ellentét a warez kontra no warez! Sose lesz vége. De mondjuk a JB szerintem sem egyenlő a warezolással.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Zoona
aktív tag
válasz bull84ghia #5404 üzenetére
Van Warez része az tény, de nem feltétlen csak arra lehet használni, főleg hogy az Installous most meg is szűnt, igaz vannak alternatívák, de aki csak azért töltött JB-t hogy ingyen legyen app neki, az nem fog utána keresni hogy mik azok.
-
vadászcsiga
félisten
mi lett ebből topikból
-
szabopali
aktív tag
Szerintem maradjunk továbbra is az appoknál. Tesztek, vélemények, ajánlások pro és kontra. Ezt nagyon bírom itt😊
szabopali
-
mobile.game
csendes tag
Sziasztok!
Programozót keresek,aki megtudna csinálni mobilokra alkalmazásokat!
mobile.game@freemail.hu e-mail címre írjatok légyszíves!
A részleteket privátban!
Köszönöm!
-
ittakary
nagyúr
válasz mobile.game #5412 üzenetére
freemail.hu xD
istenem....
-
ubid
senior tag
Warning!!!
FMAFMA-.-
-
Tibee86
nagyúr
válasz sirszevenap #5417 üzenetére
Az ikonja nekem is ismerős volt, de maga az app nem. Abban a fél percben míg nyomogattam, nem igen jöttem rá, hogy mi ez.
Viszont nekem mindkettő csak 80 credites volt. -
BossBoss
őstag
Runtastic Pro free
5,49€ -
jimhun
senior tag
Sziasztok,
A Free My Apps-nal lehet olyant csinalni hogy uj eszkozre atvinni a pontokat?
Ma jott meg a 4S-em es szeretnem atvinni a regi 4-rol a pontokat. Beleptem a 4S-el de itt most 0 pontot ir. A regi telon meg ott van 1800pont.
Lehetseges? -
mandin
senior tag
Aki haszál Endomondo-t, hogyan tudnám kiexportálni egybe az összes workout-ot? Most hogy free lett a Runtastic pro lehet hogy átköltözök.
-
jimhun
senior tag
válasz Totheground #5422 üzenetére
Dejo
Mindegy akkor tovabbra is azon gyujtom... -
Mela Kehes
Topikgazda
Ez a Pocket Informant Pro mennyire lehet jó? Használja valaki? Látom, hogy sok minden benne van, kiválthatna több programot is, de kicsit drága ahhoz, hogy így látatlanba beleugorjak.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
BossBoss
őstag
válasz r3dsnake #5428 üzenetére
Az egysz@r. Kilometereket teved! Sokat teszteltem. Ha komolyan gondolod a futast es a naplozast akkor Endomondo vagy Runtastic. Mellete szol a profi naplozas es statisztika, iCoud mentes, kulonbozo edzestervek beallitasa, jo kozosseg+ heart rate! Plusz meg sorolhatnam....
-
Zoona
aktív tag
válasz BossBoss #5430 üzenetére
Nekem sem tévedett Iphone-al, mikor nyáron ingyenes lett akkor töltöttem le, és az esti futások mellé használtam. Egyetlen hibája talán az volt, (de lehet nem is a program hiba) hogy volt amikor elvesztette a GPS-jelet vagy mit használ, és a térképet nem jelezte rendesen, ugyanakkor a km-t számolta helyesen
-
penge111
addikt
-
zsozsi67
csendes tag
válasz penge111 #5433 üzenetére
A JB kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Én nem a warez programok miatt JB-elném az iPad3-omat, hanem a tweekek miatt.
Több tweek is van ami nagyon hasznosnak tűnik.
Viszont szeretném kérdezni - azoktól akik már használnak/tak JB-et -, hogy a rendszeren lehet-e vmiféle lassulást, akodozást észrevenni. Esetleg a stabilitás nem lesz rosszabb?
A magyar nyelvű menű és billentyűzet megmarad? Milyen tapasztalatok vannak JB-kel kapcsolatban? -
Tibee86
nagyúr
válasz zsozsi67 #5436 üzenetére
Ha nem raksz fel mindent összevissza, akkor nem nagyon okoz gondot. Néhány tweak azért hajlamos összeakadni.
i4-en többször futottam neki a JB-nek, kb 5-6 tweaket használtam csak, de az üzemidővel soha nem voltam megelégedve, sokkal gyengébben teljesített, mint JB nélkül.
"A magyar nyelvű menű és billentyűzet megmarad?"
Persze, hogy megmarad. Magyar bill fix-el meg sokkal egyszerűbb a gépelés is. -
penge111
addikt
válasz zsozsi67 #5436 üzenetére
Csatlakozok az előző hozzá szólóhoz, nem kell mindent össze-vissza felpakolni. Ha 5-6 tweeket használsz, amik nem akadnak egymással, akkor semmi gond nem lesz. Lassulást én még sose véltem felfedezni, olyan volt ami gyorsabb merülést okozott.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Stalker-2572
veterán
Temple Run 2 eddig futott probléma mentesen, most állandóan akadozik újraindítottam a telefont + tettem fel egy memory optimizer izét, de nem lett jobb... wtf
All Black...
-
vans?
őstag
válasz Stalker-2572 #5439 üzenetére
Milyen telefonod van?
i4-en nekem is akadozik mindig, ha meg ertesites van, akkor vege... remelem optimalizalnak valamit azert majd.
hábm bábm
-
Ragnar95
félisten
válasz zsozsi67 #5444 üzenetére
Akksiidő se rövidül, csak bizonyos bugos tweakektől, pl Winterboard, de attól se minden telón...Amúgy veszíteni semmit nem veszíthetsz, mivel ha nem jön be, restore-olsz és se híre, se hamva nem marad a JB-nek...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zoona
aktív tag
válasz zsozsi67 #5444 üzenetére
Én nem vettem észre üzemidő csökkenést mikor Jailbreakelve volt a telefonom, ugyanugy kellett töltenem a nap végén mindkét esetben. Vannak pofás tweakek amik sokkal felhasználóbarátabbá teszik a zárt iOS rendszert, youtube-on vagy google-n keresgélhetsz, én próbáltam "sok" tweaket, de kb 5 db volt amit ténylegesen használtam, és amik igenis hiányoznak most... remélem hamarosan tényleg kijön
-
jimhun
senior tag
válasz Stalker-2572 #5441 üzenetére
Az meg nem is rossz. Nekem Iphone 4-en vadi uj rendszeren szaggatott. 4S-en fut minden gond nelkul.
Szerintem nemsokara csinalnak hozza update-oe, mivel eleg sokan panaszkodnak ra. -
Stalker-2572
veterán
Az a furcsa, hogy amikor megvettem a sima 3G-t minden zökkenőmentesen ment... ahogy jöttek ki az új OS-ek (nem app-okról beszélek!) úgy lett egyre lassabb. Mintha software-esen vágnának alá, hogy megvedd az új, gyorsabb telefont....
Aztán lehet h csak én vagyok paranoid.
All Black...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest