- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nekem is, nem kapom a pontokat továbbra sem.
Viszont írtam levelet nekik, kb egy hete, ma jött a válasz, hogy sorry, igyekeznek helyrehozni a dolgot - eccer csak majd.
Hello app freer,
We are very sorry for the delay with correcting your account. We are working on it and will get back to you as soon as we can! Thank you for your patience and support!
Sincerely,The FreeMyApps Support Team
-
mandin
senior tag
Azért le ne harapd a fejem, ekkorát nem vétettem
-
vadászcsiga
félisten
Mailbox
Annyit már látok hogy sokkal jobban használható mint a Gmail app amit nem szeretek mert nem elég a 3,5"es kijelző, olyan kis nézetben jeleníti meg a levelet hogy kínszenvedés elolvasni. Egy "napi" használat után azt mondom megéri kivárni, de a gyárit valszeg nem fogja lecserélni, egyszerűen azért mert arra áll a kezem.
A push némi késéssel jön meg, de legalább van. Az elnapolás zseniális ötlet, én hajlamos vagyok arra hogy ha nem látszik olvasatlannak egy levél úgy ahogy van elfelejtem. -
sirszevenap
addikt
Így van, kis túlzással, úgy, hogy előbb gyűlt ki a 10$ megint kifog!
Nekem laza a holnapom, kicsit fent leszek még, megszedem magam!
Meg milyen már, hogy 320 kreditért szedtem le a Dark Summonert, most pedig már 480-ad. No mindegy.
(#4457) Blyan: A gáz az, hogy nem ismerem az alap sztorit sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!