Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38427) moleculez válasza joey04 (#38426) üzenetére


moleculez
veterán

-A real-time NLP-nek (Natural Language Processing) azért van egy erőforrás igénye, ugyan nem probléma egy mai telónak, de nem a háttérben, jelentős akksihasznalat nélkül.
- minden létező nyelven kéne hogy működjön, ha pedig van és ennyire hatékony (magyar nyelven!) egy táska mélyén egy reptér zajában, akkor az már alkalmazva lenne máshol is.
- adatforgalom
- plusz a linkelt okok

Személy szerint értem és megértem, hogy a bigtech algoritmusai jobban ismernek minket, mint mi magunkat. Sőt, én úgy gondolom, hogy nem ők tanulnak minket, hanem mi viselkedünk kiszámíthatóan, a rólunk alkotott profilnak megfelelően, és sokszor vissza is vezetem hogy mi alapján kapom azt a hirdetést/contentet amit, miért tartják azt relevánsnak. Egy dolgot nem tudok sosem beilleszteni a képletbe: az időzítést:
oké, összerakta, hogy van 2 gyerek, meg mindent ami alapján tudhatja hogy célközönsége vagyok az emeletes ágyaknak is, de miért pont akkor dobál emeleteságy hirdetéseket, amikor arról beszélgetünk, hogy elég szar minőségűt vettünk, és rozoga. (de még nem kerestünk rá újra, csak észrevettem). Sok ilyen eset van, de mindig az időzítés a kérdéses számomra.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.