Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
A tegnapi iGo Europe frissítés után nálatok is eltűnt minden?
Az előbb töltöttem le mindent még1x, de nincsen horvátország!
Nálatok van?► més que un club ◄
-
Hegasus
senior tag
sziasztok!
iphone 4s, ios 8.3-ra hogy tudnám felrakni a "normális" opera minit, amivel akár 90%-ot is lehetett spórolni a megákon, és nem ezt, ami átnevezett opera classic turbo moddal, ahol jó ha spórolok 10%-ottovábbá hogy tudok felrakni és olvasni .doc kiterjesztésű fájlokat?
és netán van valami megoldás arra a bugra, amikor zárolt képernyőn nem jelez semmi bejövő hívást, csak ha feloldom a telefont, akkor a nem fogadott hívást látom már csak...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Tibee86 #20807 üzenetére
"A második lehetőség tulajdonképpen az új funkció. Ezt választva ugyanis a telefon elraktározza, hogy a frissítést fel szeretnénk telepíteni, de jelenleg nincs rá időnk. Este 12 és hajnali 5 között mikor már nem használjuk a telefont és egyébként is töltőn van, letölti a frissítést és telepíti azt, anélkül, hogy külső beavatkozást igényelne. Reggel mikor felkelünk, pedig egy üzenet fog fogadni minket, hogy sikeresen telepítve van a legfrissebb verzió."
[Forrás] -
Hegasus
senior tag
válasz univerzita #20804 üzenetére
köszönöm a választ!
az igazi opera mini igen elkeserítő hiányosság. esetleg van más alternatíva, amivel 90% lehet spórolni, vagy szokjak hozzá, hogy 1 hónap helyett, 5 napig van gyors mobilnetem?Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Nescafé
őstag
Runastic Pro ingyenes akinek még nincs meg ...
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #20820 üzenetére
Nekem asszem ios 6 mutatta utoljára hiába van beállítva ertesitesekben azóta semmi csak ha belepek
-
bigdady
nagyúr
válasz Fapuma77624 #20823 üzenetére
Csak egy rakás posztot nem mutat. Nézd meg online. Nálam minden másodikat nem mutat.
-
cibere11
tag
Üdv!
Olyan alkalmazást keresek ami óránként jelezne.Rezegne vagy csipogna.Esetleg mindkettő
Olyan kellene ami értesítést küld mert azt át tudnám tenni a MiBandemre.Köszönöm.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
andikaaa
aktív tag
A gyári kamera alkalmazásban nem találok makro beállítást. Mit érdemes letölteni, ami tudja?
-
bull84ghia
őstag
válasz nelsonmanian #20826 üzenetére
Gondolom JB-vel.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
cibere11
tag
válasz nelsonmanian #20826 üzenetére
Igen cydiaba van ilyen app. csak ilyen jelzos appot nem talalok sehol.nem tudom hogy keressek ra.
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
SoldierL
senior tag
Valaki hátha tud segíteni. Már írtam korábban, hogy az Asphalt 8-ban elveszett minden vásárlásom.
A game center-ben semmi eredmény nincs. Egyetlen egy vásárlást ad vissza amit korábban vettem.
De ha bemegyek a world series-be ott van egy csíkban, az a profil amit sehogy nem tudok visszavarázsolni.
Most ezt nem értem, amikor feldugom a tabot a gépre automatikusan csinál mentést. Nem tudom visszahozni sehogy sem? Ha bemegyek az itunes-ba a vásárlásokhoz minden ott van. Van mellette ilyen kód is, ezzel nem tudok semmit kezdeni? A lugotóbbi frissítés óta van ez. Pedig már volt egy fxx-em -
legiaap
félisten
Akik használják a Spotify familyt azokhoz kérdés. Minden meghivott családtagnál ugyanaz a Spotify ID lesz vagy mindnek saját? Mindenki csinálhat külön playlisteket meg külön lájkolhat illetve egyszerre hallgathat külön zenét?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz univerzita #20837 üzenetére
Igen úgy néz ki UK-ban ismét szopás lesz, mint úgy általában. Itt akarnak nagy nyereséget bezsebelni, míg máshol sokkal olcsóbb lesz. [link]
-
Rage47
veterán
most akkor nálunk 10 euró lesz a Music?
-
legiaap
félisten
Google music-nál van family plan? Keresem de nem találom.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Az nPlayer szokott ingyenes lenni, vagy leárazva? Volt már ilyen mostanában? Tervezem megvenni, ha esetleg mostanában volt leakciózva, mert akkor valószínűleg nem lesz egy ideig
-
Edi77
őstag
A most ingyenes AcePlayert használja valaki? Ha igen, mondana véleményt?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest