- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
istnag
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Swype -t tud? A számokat ki lehet tenni a legfelső sorba? Ennyire béna lennék,hogy nem találtam meg ...😳
Nocsesz1:
Köszi megpróbálom -
istnag
addikt
Billentyűzetre van valakinek ötlete ? Swype fontos , a SwiftKey tökéletes lenne , ha a felső sorba ki lehetne rakni a számokat , de nem találtam ilyen lehetőséget. Az ai. Keyboard tudja, viszont abban nincs swype. Van olyan ami mindkettőt tudja és van magyar szótár ?
Köszi előre is -
istnag
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
mert a telefonon is tárolnod kell és a "felhőben" is. Ha egyikről törlöd, törlődik a másikról is, tehát vagy duplán tárolod, vagy sehogy. Vagy csak a telefonodon.
, ha kiterjesztett tárhely lenne, akkor elég lenne csak a felhőben tárolni és net segítségével elérnéd bármikor, de fizikailag a telefonodon nem foglalná el a helyet.(#19495) nikilauda
Úgy érted, hogy fotózol és mikor wifire csatlakozol, akkor egyből elkezdi feltölteni a képeket, anélkül, hogy te az appot(dropbox) megnyitnád? Ez lenne a cél, eddig nekem nem ment, de ha nálad megy, akkor nálam van gebasz. -
istnag
addikt
Sziasztok,
Ti hogy oldottátok meg a fotók automatikus feltöltését felhőbe? Most nem tudom, lehet én vagyok béna, de a dropbox, onedrive nem tölti fel a háttérben a képeket.
Icloud jó lenne, de ott meg,ha törlök valamit a telefonról törli az icloudból is..hát ez mekkora baromság már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Háztartási gépek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest