Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz Ragnar95 #21600 üzenetére
Azért irtam, hogy hátha tudja valaki mit kell be vagy kikapcsolni ilyenkor, vagy valamit elnézek esetleg, szóval tanácsot kérnék. Az a ciki, hogy eddig bármelyik androidos vackom volt nem csinált ilyet. Multizgattam, haladtam semmi probléma nem volt. De ezen a tabon semmi sem marad meg komolyan mondom. Mintha valaki belenyulna az accountomba és kitörölné. Tegnap konkrétan ez volt. Gameloft felhő mentés? Hova mentsek, vagy mit csináljak ami biztosan megmarad?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz SoldierL #21601 üzenetére
Nem tudsz sehova menteni és semmit csinálni, az online állást a gameloft tárolja a saját szerverein, mint minden online játéknál.
Nem tudsz semmit sem állítani ezen, mivel mint azt írtam, a gameloft oldaláról van hiba, nekik kéne írni.
Annyit tudsz max tenni, h rákeresel, másnak volt-e ilyen gondja vagy teljesen egyedi a probléma.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Oliverda
félisten
Másnál is gyök kettővel jönnek a frissítések az app storeból?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki használja a (Google) Drive alkalmazást?
Főként azt érdekelne, hogy a background uploadinget rá lehet e erőszakolni valahogy? Továbbá azt, hogy a fotókat amiket feltölt időnként lehessen archiválni, mint mondjuk Dropboxnál.
-
bundli
tag
Tud valaki olyan alkalmazást, ami legalább Budapesten meg tudja mutatni a lehető legtöbb kajáldát? Legyen szó étteremről, gyorsétteremről, fornettisről akármi?
-
xenom0rph
őstag
Hali
Az épp ingyenes alkalmazasokat /játékokat mivel tudom nyomon követni?halahala
-
catroot
veterán
Nálam éppen most gány a Store.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
xenom0rph
őstag
Köszi srácok!
halahala
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani jó appot, ami figyelmeztet, hogy ideje lenne vizet inni? Ha napi aktivitástól és időjárási körülményektől függően jelez, az külön jó lenne.
-
norbi2010
őstag
-
m0ski
aktív tag
-
r3dsnake
nagyúr
Totál nem értem a kiakadást.
Ragnar95: ha csak annyit innék, amikor szomjas vagyok, max másfél litert vinném be. Ennek dupláját kéne legalább.
norbi2010: Köszönöm a segítséget.
m0ski: Neked is.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Laca1212 #21628 üzenetére
Ennek aztán semmi biológiai alapja nem volt...
Enni is akkor eszel, ha megéhezel, inni is akkor, ha megszomjazol. Ezek nem vészjelzések, mint például a fájdalom, csupán a biológiai szükségletek jelzései. Vagy te folyamatosan iszol akkor is, ha nem vagy szomjas, nehogy szomjan halj, mert ha szomjas lennél, az rögtön halálos kimenetelű lennePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Laca1212 #21628 üzenetére
Ígyígy, ráadásul épp szálkásító kajáláson vagyok, edzés mellett, aminél még fontosabb a megfelelő mennyiségű folyadék. De a nagy builderek szóltak be úgy látom. Persze én vagyok helikopter.
Ragnar95: Jajj ne gyere már a hülyeségekkel anélkül, hogy volna bármi fogalmad a témáról.
Iszol te rendesen?[ Szerkesztve ]
-
-
r3dsnake
nagyúr
Trollkodjatok csak, saját magatokkal csesztek ki, ha nem figyeltek oda erre rendesen.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #21631 üzenetére
Linkeltél egy olyan cikket, amiben egy szó sem esik arról,h a szomjúság és a bevitt folyadékmennyiség között milyen összefüggés van Csak arról van szó benne,h sokat kell inni, testépítőknek még többet, amit senki sem cáfolt eddig sem...
Laca1212: linkelj már akkor pár ilyen forrást, ami tényleg valós, kutatásokkal alátámasztott[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #21637 üzenetére
Lássuk be, biológiailag nem ez a normális, pont azért jelentkezik a szomjúság, hogy tudd, mikor kell innod, mikor van szüksége a szervezetednek több vízre. Én simán megiszom 3-4l vizet egy nap, pedig csak úgy nem ülök le vizet inni, mert a telefonom szól, hanem csak akkor, ha tényleg szomjas vagyok.
Az meg a másik fele,hogy a szálkásítás miatti több vízigény már nem éppen természetes folyadékigény...Simán lehet, hogy amúgy elég lenne az a 1,5l víz a szervezeted számára, ha épp nem testépítés miatt kell.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bodort
csendes tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, mellyel be lehet határolni, azon telefonszámokat, amelyeket azután lehet tárcsázni a telefonról. Kicsi gyereknek kéne, és a cél, hogy csak a családi flottát tudja tárcsázni.
Köszönöm! -
nofi
addikt
Jópofa, hogy ez is megjelent, de elképzelni nem tudom ki áll neki Final Fantasynek iPad-en, pláne telefonon. Bár ha tényleg jön valami okos appleTV...
Xbox GT: nozsolt
-
-
vadászcsiga
félisten
PAC-MAN 256
Állat -
Nescafé
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest