Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tressy
senior tag
Ki lehet rakni valahogy az ébresztés idejét lockscreenre?
-
Tressy
senior tag
Van olyan mp3 lejátszó ami az alkalmazás bezárása után is képes folytatni ahonnan meglett állitva?Nplayert próbáltam de az csak akkor folytat ha taskban marad
-
Tressy
senior tag
válasz csipszikutya #18872 üzenetére
Buzz player rakat formátumot ismer én is néztem már Keresztapa 1080p-s mkv fájlt vele mindenféle átalakitgatás nélkül 1 dolcsi annyit csak kibirsz...
-
Tressy
senior tag
Van valakinek müködö OpenTTD-je iPhonera?Sajna a iPados változat csak iPadon megy iPhone-os hibát dob telepitéskor.
-
Tressy
senior tag
Ingyen, hivatalos Igo hamarosan [link]
-
Tressy
senior tag
Androidos Coolreaderre nagyon hasonlitó I2Reader ingyenes most, [link] gondolom pár napig, mert amúgy 5 euro szokott lenni
[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz vadászcsiga #20123 üzenetére
Kapcsold ki a wazerek megjelenitését és egész jó közösségi navit kapsz
-
Tressy
senior tag
Felraktam az ipa fájlt ide akinek kell szülinapi IGO
[link][ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz gabormgp #22653 üzenetére
Itt a [zip] fájl.Kicsomagolod és úgy ahogy van belemásolod a var / mobile / library / iwidgets könyvtárba.Bekapcsolni pedig a főképernyő hosszú nyomásával lehet.Woeid átirásával váltasz (google segit) helyszint.Üres ikonokat pedig [igy] tudsz hozzá rakni a főképernyőhöz mert a weather plugin nem foglal ikonokat hanem rákerül felszínként.És ha úgy akarod ahogy nekem van nem fog menni mert ikon lesz alatta ami kelhet.Igy meg a háttérrel megegyező ikon van aminek nincsen funkciója csak a helyet foglalja
[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
Ha valaki focit nézne a telefonján vagy ipadjén ha már EB van, nyissátok meg ezt a linket safariból [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest