Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1988
tag
PayPal Touch ID támogatást kapott.
-
törölt tag
Van olyan alkalmazás aminek a segítségével, egy angol nyelvű weboldalt böngészve lefordítja magyarra, mint pl a google fordítója?!
Safariban néha jól jönne. -
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad Mini milyen alkalmazás, lejátszó kellene hozzá ami lejátszása a felíratos filmeket is? VLC használtam ami eddig jo volt de mostanában nem játssza le a felíratot. Előre is köszi .
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ipad Air2 esetében otthoni hálózatra kapcsolódva média lejátszóként szintén az nplayer a legjobb megoldás??Igaz nagyon ritkán néznék filmet tableten,de ha még is szeretnék mivel csak 16GB-s biztosan nem másolom rá...szóval segítenétek némi tanáccsal?
Köszönet előre is!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
SG3rg0
őstag
Milyen appokat ajánlottok az alábbiakhoz?
- képnézegetés
- média lejátszó
- office -
bundli
tag
Gépről szeretnék streamlni egy videót. ( .WMV,1 GB, 90 perc hosszú)
Próbáltam a Remote Media Manager-t, de kb. 20 FPS-sel játszotta le, pedig nem full HD film és 100 Mbit-es net elég kell legyen. (Ha lokálisan rátettem VLC-vel akkor simán vitte)
Tudnátok mondani másikat?
Plex-et próbáltam, de nem sikerült beállítanom. Esetleg van valami jó tutorial hozzá? Már a videó hozzáadásával volt a gond, mert nem eszik meg bármit, ha jól vettem ki, legalábbis nem mindegy a fájl neve sem...
VLC lenne a legjobb, de azt se sikerült működésre bírnom. :\
-
univerzita
addikt
válasz bundli #20668 üzenetére
Érdekes,nálam a Remote Media még a 15Gb-os mkv simán streemelte, hogy hogy a VLC nem streemeli, maximum a ac3 nem fog menni. Ez furcsa nekem. De lehet hogy aza baj hogy WMV a formátum, ez lehet neki nemkompatibilis. Ahogy írtam 10-15GB mkv simán streemelek. Ez a WMV egy film vagy úgy lett készítve?
-
bundli
tag
válasz univerzita #20669 üzenetére
Ez nem egy film, egy videó egyetemi előadás. Emiatt nem igazán konvertálnám át az összeset. Nincs ac3, semmi extra, csak ipaden kéne valahogy nézni.
-
bundli
tag
válasz univerzita #20671 üzenetére
Igen, kevés a hely. Kb. 30 GB-nyi ilyen videóm lenne. AcePlayer-t próbáltam, de nem igazán sikerült összeegyeztetnem a gépen található VLC-vel, a mappamegosztásomat meg nem látja.
-
bundli
tag
válasz univerzita #20674 üzenetére
Jó, de az Aceplayer honnan fogja szedni a fájlt? Hogyan osztod meg a programnak, hogy lássa?
-
univerzita
addikt
-
bundli
tag
válasz univerzita #20677 üzenetére
Nekem ott nincs semmi.
A plex valszeg ott lenne, de letöröltem. Ha elmondod hogy lehet a plexbe importálni videófájlokat, akkor visszarakom, de nekem nem sikerült.
-
univerzita
addikt
-
-
Martin107
tag
Tudtok olyan appot amivel le tudom némítani a telefont? Elromlott a gomb sajnos.
-
bundli
tag
válasz univerzita #20680 üzenetére
A plex 0 fájlt ismert fel az egész gépemen, mert nincs a kénye kedve szerint elnevezve, így ez nekem játszik.
Aki esetleg tud valami jobb megoldást Plex-en kívül stream-re, azt szívesen fogadom!
-
univerzita
addikt
válasz bundli #20685 üzenetére
Ha szkennelni a zegész gépet akkor az sokáig eltarthat. Viszont ha megadod neki hogy mit tegyek a könyvtárban akkor egyszerűbb. Tehát ha megnyitod a Plexet gépen bal oldalt van egy fogaskerék és mellette egy +. Megnytod a + és fogod látni hogy Add Library. Tehát itt tudod neki megadni hogy mit lásson. Ott a Filmek. Ha eszt megadott és kiválasztod hogy hol vannak a filmek( pl Dowload) akkor beolvassa a összes filmet ( ha sok a film ez eltart neki egy darabig). Neked mivel a videókat szeretnéd hozzá adni,ha tovább lépsz otlesz hogy BROWSE FOR MEDIA FOLDER. Ide ha rámész kitudod választani a oldalt ahol vannak a videók majd hozzá adod. A Plex beolvassa majd mindegyik videóról tesz ki képet. Így a Plex hez teheted a filmeket,képeket,sorozatokat stb. Hidd el ha rájösz nagyon könnyű.
-
SoldierL
senior tag
Nem értem ezt az anomáliát:
Gondoltam felrakom az Asphalt 8-at. Eddig mindig felajánlotta, hogy visszaállítom e az icloud mentésemet?Mióta frissítést kapott nem ajánlja fel, és amikor rányomok a beállításokban a restore IAP-ra csak a januárban vásárolt car parkot teszi vissza. Amit azóta vásároltam, meg a multis eredményeimet teljesen elfelejtette. Kapok egy teljesen szűz játékot, nincs semmi mentés csak az a januárban vásárolt car pack.Most akkor féljek, hogy más alkalmazásnál is így lesz? Elfelejti az icloud a mentéseimet?
A felhővel lehet valami baj, vagy az alkalmazással? Járt már valaki így? A game centerben is be vagyok jelentkezve, az app store-ban is minden oké. Már írtam a Gameloft-nak de tudom, hogy még el sem olvassák.
Legfőképpen az aggaszt, hogy ezek szerint az icloud nem biztonságos? Amúgy miért telik ennyire? Miket ment a felhőbe? Most van 5gb-ból 2 gb. Mi lesz ha betelik? Tudok valahogy szelektálni adatvesztés nélkül?
Bocsi ha egyszerre sokat kérdezek, de ez az icloud nem teljesen tiszta nekem. -
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #20689 üzenetére
Hogy tudok szelektálni? Már felraktam pc-re is az icloud-ot és nem tudok bele lépni a mentésbe, nincsenek tételesen ikonok stb..
-
bundli
tag
válasz univerzita #20680 üzenetére
Köszi a fáradozásodat. Végül FTP szerverrel oldaottam meg a dolgot.
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #20691 üzenetére
Köszi megvan.
-
veterán
Sziasztok!
Szerintetek miert van az, hogy az utobbi par honapban nem erkezett jatek Metal API-val? A lista a store-on kb 3 honapja valtozatlan pedig azota jelentek meg AAA jatekok is de egyikuk sem hasznalja az uj API-t. Kivancsi vagyok hogy a wwdc-n lesz-e rola szo, mert fontos lenne hogy a fejlesztok kihasznaljak ezt a lehetoseget, mert az aksiido drasztikusan novekszik az uj api hasznalataval.
Nektek mi a velemenyetek?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
zuioch
aktív tag
Üdv!
Rengeteg ".txt" szövegfájlom van, amit szeretnék használni telefonon, de a Microsoft Word nem ismeri fel, szóval kellene valami végletekig letisztult, egyszerű olvasó/szerkesztő. Ajánlanátok valamit? -
galaxys80
veterán
Hát ez a Google Photos jelen állapotában számomra használhatatlan.
Tegyük fel átköltözök a Dropboxból. Ha engedélyezem az appban, hogy a Drive-on lévő képeimet is megjelenítse, akkor összekeveri az összes Drive-on lévő fotóval. Olyanok is belekerülnek amiknek egyébként semmi keresnivalója a családi fotóknál.
Valahogy meg kellene oldaniuk, hogy mappát lehessen választani, hogy melyik jelenik meg az appban.
Mindegy. Januárig csak megoldják. Addig van 50 GB-om a Dropboxban. -
bigdady
nagyúr
válasz univerzita #20697 üzenetére
Dátum szerint...
-
galaxys80
veterán
válasz univerzita #20697 üzenetére
Melyik appot tetted fel Windows-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest