Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
Ragnar95
félisten
válasz #81999360 #20302 üzenetére
Közben keresgéltem máshol is és a Strong nyerte el a tetszésemet egyelőre, ez tudja mindazt, amit leírtam, holnap remélhetőleg ki tudom próbálni élesben is.
Az egyetlen hiányosság, amit így ránézésre találtam az appban az, hogy a pihenőidőt csak a beállításokban lehet állítani, külön workoutonként nem.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nauro
aktív tag
Miota van chrome-ban ez a lehuzom es oldalra mozgatom gesture? Hatalmas
-
enginev3.0
félisten
Nincs olyan app amivel flash streamet (weboldal) lehet nézni telefonon?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
norbi2010
őstag
válasz enginev3.0 #20307 üzenetére
Puffin-t megpróbálhatod, azzal lehet menni fog.
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #20317 üzenetére
Ahonnan költöm a pénzt
A normális kiadáskezelő appokban be lehet állítani több számlát/forrást és minden vásárlásnál/utalásnál be tudod állítani, hogy honnan költöttél/hova érkezett a pénz, ezt keresném a Koinban is, mivel enélkül nem sokra jó, hiszen az egyik legfontosabb funkció számomra a kimutatások mellett, hogy tudjam, épp mennyi van a számlán anélkül,h webbankolni kéne.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #20323 üzenetére
Akkor megy is a kukába, számomra sajna így használhatatlan, mert a 2 fő funkcióból csak egyet tud ellátni.
Ez 1 plusz opció lenne csak, ami a legtöbb felhasználó számára elég fontos, nem tudom, miért kellett kihagyniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Wlac
Ármester
Én anno a Spending Trackert használtam. Nem emlékszem, hogy volt-e benne ilyen funkció, de egy próbát megérhet.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #20325 üzenetére
Persze, a Pocket Expense-t használom, vagyis ennek az előző verzióját, az az egy problémám van ezzel, hogy nem lehet számlánként különböző valutát megadni, de ezen kívül tökéletes.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #20328 üzenetére
Nem tudom sajna, mert nekem még az előző verziója van meg, amit azóta töröltek az AppStore-ból és a jelenlegi került a helyére új appként.
AppStore viszont mutatja az appnál az IAP-eket általában.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #20330 üzenetére
Számomra ez nem hátrány, mert iPaden úgysincs erre szükségem, mivel rögtön vásárláskor felírom a kiadásokat, olyankor meg csak az iPhone van nálam, gépen meg csak az exportált kimutatásokat nézegetem.
Viszont valóban nem olcsó érte 5€, de hát sajna nem nagyon van mindent tudó kiadáskezelő app, főleg nem ingyen.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #20332 üzenetére
Kimutatásokat mailben átküldve tudod ott is, bár igaz, hogy így egy kicsit bonyolultabb a dolog, de ígyis-úgyis el kéne külön készíteni a kimutatást, onnantól meg 2 érintés az elküldés kb.
Hmm erre eddig nem is gondoltam, de valóban nem lenne rossz egy widgetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz Ragnar95 #20331 üzenetére
Ma már elvileg elég a nyugta fényképe is... Nálunk a cégnél így működik, lefotózom a telefonos alkalmazással (Concur), aztán kuka. A bankkártya használat is automatikusan bekerül az alkalmazásba, csak össze kell kapcsolni a nyugta fotójával.
A legjobb aláírás a héten
-
lacy86
addikt
Melyik az az app amelyikkel tobb fotot tudok egybe rakni?!
( Egy kepen tobb foto is van ) -
Vasinger!
nagyúr
válasz Mela Kehes #20334 üzenetére
De, csak ott hasonló IAP móka van mint itt és kevésbé tetszik a UI-e is.
-
nofi
addikt
Yahoo Weather csak nálam hülyült meg a napokban? Telefonon és tableten is alapból °F-ben jelzi az értékeket és mindig vissza kell állítsam °C-ra. Eddig teljesen jól ment...
Xbox GT: nozsolt
-
r3dsnake
nagyúr
Nem ertem miert kinlodtok vele, amikor a gyari sokkal jobb.
-
nofi
addikt
Ja látom, elvileg már javult is, csak a kimaradt ~200 kommentben főleg az iGO dominált
Xbox GT: nozsolt
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Ha költéskezelő/költségvetés program, akkor szerintem YNAB. Való igaz, hogy önmagában az iPad/iPhone app kevés, legalább a kezdésnél a kategóriák kialakításához kell a desktop app, de a 34 napos próbaidőszak erre bőven elegendő, utána pedig (iPad esetén) el lehet lenni az asztali rész nélkül.
Egyébként pedig ha valaki jobban beleássa magát és magáévá teszi azt a gondolkodásmódot amit az YNAB honlapján elég rendesen kifejtenek, akkor bőven behozza az árát a program. -
nauro
aktív tag
Sziasztok. Nincs valami mód twitter app összehangolására? Arra gondolok, hogy iphone-on és ipad-en ugyan onnan folytathassam az átnézést.. Megőrjít, hogy csak egyik eszközömön tudom nézni, egyébként scrollozhatok össze vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest