Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Akit érdekel: tölthető a Hearthstone mobilra is
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Tressy
senior tag
Ingyen, hivatalos Igo hamarosan [link]
-
erdoke
titán
Na, böngésző frissítés után már az iCab Mobile-ban se megy a PH-n a linkelés.
A legjobb aláírás a héten
-
llaszlo
veterán
válasz Szabee0707 #20000 üzenetére
Először mindenképp csinálj egy restore-t.
-
Nus
tag
Szaisztok!
Hogyan kell refundot kérni, megvettem egy appot, de undorító amit művel csak a pénzt akarja még ezután is reklámozza magát utálom az ilyet.
Üdv...
The sky was pink...
-
legiaap
félisten
Nálatok működik a OneDrive?
Ugye a háttérben való képfeltöltés eddig sem ment neki, de most csináltam pár fotót, beléptem az appba és azt mondja a Camera Roll, hogy up to date...nem értem mi a baja. Filózok, hogy inkább iCloud-ba fogok feltolni képeket.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Akkor nem értem mi a baj nálam. Már letöröltem, újratelepítettem, volt telefon ki-be kapcs is. Fut a háttérben, szóval fogalmam sincs miért nem megy nálam, de igen felhúz.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nus
tag
válasz catroot #20077 üzenetére
Instant Heart Rate az app neve. Maga az app jól működik, de undorító, hogy nonstop dobálja a képembe a reklámokat, azt 2 dollárt fizettem érte meg nincs olyan része az appnak ahol ne próbálna még eladni valamit. Írtam a fejlesztőknek is. Sajnos még nem tudok refundot kérni, mert a vásárolt appoknál a listán nincs még ott mellette a nyíl, ma vettem.
Üdv...
The sky was pink...
-
legiaap
félisten
Ezt megvette már valaki?
Egész pofás jatéknak néz ki.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Van olyan program, aminek a widget része nem 4 vagy 5, hanem 10 vagy akár több emlékeztetőt jelenít meg?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tressy
senior tag
Androidos Coolreaderre nagyon hasonlitó I2Reader ingyenes most, [link] gondolom pár napig, mert amúgy 5 euro szokott lenni
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #20083 üzenetére
Alap elutasításra kell ujra reagálni. Gondolom nálad is ez volt
-
legiaap
félisten
Frissült a Viber. Javították a gépeléskori bugot, mikor a kurzor nem követi a szöveget.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
llaszlo
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #20094 üzenetére
Lehet, hogy valóban, nem figyeltem az előzményt
Appban úgy lehet, ha gépen iTunesban megvan a régi verzió, letörlöd mobilról, majd gépről fel tudod rakni a régit.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
10 napig 20-tól 27-ig ingyenes lesz mindkét platformra az iGO, Mo térképpel.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest