Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Az Időkép csak nálam képtelen automatikusan meghatározni a helyzetemet az előrejelzésnél vagy másnál is ilyen.
Minden más időjárás app ezt gond nélkül megteszi. -
Blue@X
senior tag
Akit érdekel egy jó alap fotó szerkesztő applikáció, annak ajánlom az iDarkroom-ot, most ingyenes: [link]
Rengeteget próbáltam már, de ez hozza egyedül azt az egyszerűséget de tökéletességet amit kerestem. -
lacy86
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
En most neztem Nalam lehet
( 4S ) -
arkades
senior tag
Nem, oda sajna nem. Emailben tovább lehet küldeni. Viszont most kerestem a store-ban az appot de nem találom. Olyan létezik, hogy egy régebbi appot törölnek a store-ból de ha már valaki letöltötte, akkor megmarad a készülékén? Mert más magyarázatot nem tudok elképzelni.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Egy olyan hasonló appot keresek, mint androidon a QuickPic. Ebben ugye, lehet úgy képet elrejteni, hogy a galériából is eltűnik azonnal. Amit eddig ios-en próbáltam, az benne hagyta a képeket a kamera roll-ban... vagy onnan, ha elrejtettem a képeket, el kell távolítani törléssel?
-
legiaap
félisten
Egy akku barát app: [link]

-
nylontacsko
senior tag
Viber.
Nálam nem lehet például váltani a fényképezésnél az elő-hátlapi kamerát. Ha rábökök, hogy váltson, csak zoomol.
A frissítés vajon megoldja? -
lacy86
addikt
Nekem csinalt olyat a frissites elott , hogy hivtam az illetot es mikor felvette akkor szetkapcsolt!
Akkor elerheto volt , de nekem azt mutatta hogy nem elerheto.
Nalam ezek jelentkeztek
Most frissites utan eddig meg nem tapasztaltam ilyet ( mondjuk meg tegnap volt update , szoval ... )
De remelem hogy tuzetesebben foglalkoztak ezzel a hibaval.(#14584) Qru
Akksirol nem tudok 100%-os velemenyt adni , mert nalam alap 1 nap az akksi ( lassan cserelni kellene
) -
Qru
MODERÁTOR
Ha már Viber. Még mindig nagyon eszik az akku időt?
Anno ezért váltottam le a WhatsApp-ra mert elég gyorsan merült tőle a teló. -
lacy86
addikt
Kinezetre szerintem most eltalaltak a Vibert , csak a mukodest kellene meg optimalizalni!

-
mindemo
csendes tag
Mostanság a Viber hívások érdekesen működnek. A csengés akkor is folytatódik, mikor már felvettem a hívást. Ez mitől lehet? Egy iPhone 4s-t nyüstölök és csodálkozom a helyzeten, mert anno nem volt ilyen - legújabb 7.1-es IOS van rajta.
-
galaxys80
veterán
Használja valaki a Flips-et.
Elkezdtem nézni egy filmet a Youtube-on, de 4-5 percenként állandóan megszakadt a TV-n a kép. (Samsung)
Gondoltam megveszem a HD verzióját, de itt is ugyanez a helyzet. Annyi a különbség, hogy itt időközönként feldob egy értesítést, hogy 30 mp múlva meg fog szakadni a kapcsolat. Ha ezt elhúzom és megnyitom, akkor megy tovább a videó.
Mi lehet a gond?
Droid alatt a Flips gond nélkül működött. -
oszi666
őstag
ha esetleg valakinek van hasonló gondja: fiókbeállítások-> spec beállításokban nyomtam neki egy kijelentkezés minden böngészőbölt, és most úgy néz ki megjavult

-
oszi666
őstag
Na jó, nem tudom hova írjam.
Akármelyik böngészőben nyitom meg az icloud.comot, befagy, de két kattintás után teljesen használhatatlan lesz. Windows 7, chrome. Mindegyik másik böngészőben. Ez kb két hete folyik, és teljesen kész vagyok már tőle. Másnál is van ilyen? azért telefonon írni az összes emailt elég nehézkes -
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Van valami lehetőség átvinni a Safariból a könyvjelzőket, Mercury alá?
Csak az Ipaden van Safari, egyébként IE-t használok a gépen.Előre is köszönöm.
-
Telda
addikt
Hali!
Létezik valamiféle túristaútvonalas gps alkalmazás?
Kimondottan a mátrai útvonalak érdekelnek. -
legiaap
félisten
Ti szoktatok írni fejlesztőknek ha valami nem jó az appjukkal?
Én eddig írtam már egy párnak, de válaszra sem méltatnak.
Most épp az AB GO-val van tele a hócipőm. Végigvittem a játékot és fele archievement hiányzik. Írtam nekik, de semmi válasz. -
lacy86
addikt
Nagyon jo kis game!

Swamp Attack -
Redeckt
tag
Pár napja elérhető a Hearthstone iPad -es változata!
Aki esetleg még nem ismerné, próbálja ki, mert piszok jó játék lett!

-
legiaap
félisten
Nálatok az Angry Birds Go minden elért archievement-et megjelenít a Game Center-ben? Az összes madarat megszereztem, az összes autót max-ra felgyúrtam (amit az archievement kér) és egy madarat és két autót nem mutat.
Ez Game hiba vagy OS hiba?
Nem csak ennél a játéknál jartam már így amúgy. -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
PC-n nem használtam. Lassan viszont "kirakom" az Asphalt 8-at és keresek valami új autóversenyes játékot. Ahhoz képest nagyon gyenge a grafikája?
Esetleg valami más autóversenyes játékot tudtok ajánlani? RR3 megvan, de nem szeretem, valami pörgősebb et keresek.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mondtam hogy jó kis játék

-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Meg is vettem már, jó kis nosztalgia.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Egy az egyben a régi PC-s verzió. Mind grafika mind hangulat terén. Ha az tetszett akkor ez is fog.

-
bigdady
nagyúr
Ingyenes az offline bécs bkv térkép. Nekem már jól jött

[link] -
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hozza a klasszikus hangulatot. Leárazva megéri. Én anno megjelenéskor megvettem, néha előveszem, de semmi komoly.
-
legiaap
félisten
Létezik olyan app, ami a kamerát használva beolvassa a vonalkódot és az alapján rákeres az adott termékre neten?
-
norbi2010
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Régebben játszottam vele, annyira nem nagy durranás.
-
Mela Kehes
addikt
A Colin McRae Rally milyen? Valakinek tapasztalat?
-
Ferke66
tag
válasz
norbi2010
üzenetére
Az OK. rendben ezzel tudok én is,de a fő célom jelenesetben az lenne hogy nem szeretném a gépet bekapcsolni a szerver miatt.Kicseréltem a routert egy Asus RT-N65U-ra,arra csatoltam rá a HDD-t,ez tud így médiaszervert,otthon nincs is gondom,de távolról szeretném valahogy elérni,a beállításoknál lesz a megoldás csak még nem jöttem rá,de azért köszönöm a válaszod!
-
galaxys80
veterán
Meg tudná valaki mondani, hogy a Fifa 14-ben mennyibe kerül a Carrier mod?
Látom, hogy az alapjáték ingyenes.Hopsz.Most látom. Premium Unlock$4.99
-
Ferke66
tag
Sziasztok!
Távolról szeretném stream-elni a média állományomat (főleg MKV/AC3).Melyik lenne szerintetek a legjobb választás?
1.AVPlayerHD
2.CineXPlayer HD
3.nPlayerKöszönöm előre is!
-
polonic
félisten
Akciok husvet alkalmabol
[link] -
AMATŐR
őstag
Van ez a Phone Clean alkalmazás, ami eddig free volt. Most elvégzi a vizsgálatot, de nem enged tovább, csak akkor, ha megveszem a teljes verziót. Van esetleg valami más alternatíva?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hiába nyomom a Nem-et...

Jut eszembe, offban mi a helyzet miota nem vagyok? Még mindig tele van beteg dolgokkal?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Persze, azzal vagyok belépve
miért? -
Ragnar95
félisten
válasz
llaszlo
üzenetére
Ha van fönt olyan app a telón, ami támogatja a fájlmegosztást, akkor márpedig ott kell lennie. Mint már írtam, az iTunesban rámész a telódra>Alkalmazások, majd ott legörgetsz, de nem az alkalmazáslistában, hanem mellette és ekkor megtalálod a Fájlmegosztás feliratot, ami alatt ott lesz azon appok listája, amelyek ezt támogatják.
-
llaszlo
veterán
-
törölt tag
Az miért van, hogy akármilyen felhasználónevet írok, azt írja, hogy foglalt. Ezt a store-ban írja amikor egy apphoz hszt szeretnék írni... Idegesítő! :/
-
troszti
aktív tag
Kb egy óra kellett neki mire rájött, hogy már megvettem és le tudtam tölteni (amúgy procamera7 volt, és ipaden direkt az iphone-os appot vettem meg)
Köszi egyébként
-
bigdady
nagyúr
Tudtok biciklis utvonaltervezest tudo gps alkalmazast?
-
erdoke
titán
válasz
troszti
üzenetére
Mindenekelőtt győződj meg róla, hogy ugyanazzal az Apple ID-vel vagy bejelentkezve, amivel megvetted az alkalmazást. Ha biztos vagy benne, akkor nyugodtan vásárold meg újra, közben ki fogja írni, hogy az már a tiéd, nem kell fizetni. Néha előfordul, hogy nem ismeri fel megfelelően, vagy csak késéssel, de vásárlás közben mindig ellenőrzi az adatbázist.
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek

Megvettem egy iphone-s appot ipad-en és szeretném letölteni a telefonomra, de nem engedi, azt akarja, hogy újra vegyem meg...
Mi lehet a gond? -
llaszlo
veterán
Na ezt magyarázza meg valaki.
Megcsináltam az authorization-t mindkét id-hez. Majd készítettem egy backupot. Előtte 1.7GB szabad hely volt, utána 0. Töröltem több appot, de még mindig 0 szabad hely van.
Hová tűnt az 1.7GB szabad hely? Ha törlök valamit, akkor miért nem növekszik?
Új app vagy fájt nem került fel.szerk: Egy reboot után lett 999MB, de akkor is eltűnt 700. Szóval még mindig értetlenül állok a helyzet előtt.
-
galaxys80
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi.
Valószínűleg tényleg a záridő miatt lehet.
Nagyon gyenge fényviszonyoknál egészen 1/1 sec-ig megy.
Ilyenkor szinte mindig homályos lesz kicsit. Ráadásul én amúgy is hajlamos vagyok a bemozdulásra.
Na mindegy, csak olyan jól néztek ki a sample képek.
Így marad a ProCam és a vaku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Avaria: Iron Rule - Újabb magyar CRPG Kickstarteren egy ismerős csapattól
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 - alap
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( 4S )

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)