- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-06-07 15:56 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
-
Jakob.rabbi
tag
-
kuntics
aktív tag
Én átküldhetem,csak működni nem fog Nálad
naptárat csekkolja,az alapján állítja be a reggeli vagy a délutáni ébresztőt (2 műszakban dolgozom, nappal 12 vagy este 12 órát. Persze a napok is változnak nem mindig ugyanarra a napra esnek a különböző műszakok.) meg ugye ehhez igazítanám az alvás fókuszt is.Ami érdekes, hogy simán a parancs sem működik mindig. Feloldott kijelzőnél nem kapcsolja ki a fókuszt, lezártnál viszont igen. a parancs
Most megpróbálom ébresztés előttre beállítani a kikapcsolast, hátha úgy működik
-
lugosi
MODERÁTOR
-
bald.raven
csendes tag
-
kagzer
aktív tag
-
Cyberbeni
addikt
-
Boss81
senior tag
-
SharpSA
veterán
-
Pikkolo^^
addikt
-
moleculez
veterán
-
snorbi82
senior tag
-
Bzs77
tag
-
xhege
veterán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Tudom, hogy működik, csak nem szeretném, ha a olyat csinálna bármivel is a telefonon vagy a képek között amit én nem szeretnék.

Átfutottam egyébként, egész jónak tűnik, bár szerintem feleslegesen sokmindent akar csinálni.
A végéről az update-et töröltem.Lehet csinálok majd belőle egy lightweight változatot is.
-
Laca1212
őstag
-
Rage47
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
GreenGoblin
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
-
Diokhan
addikt
-
tuzpenge
addikt
-
bigdady
nagyúr
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
-
aujjobba
addikt
Nézd, én lepermeteztem a kertet egyik délután, mert az időjárás másnapra mondott esőt és az ég is nagyjából tiszta volt.
Aztan rá egy órára jött egy gyors vihar és lemosta amit fújtam.
Gondolj bele milyen fasza pontos lehet az a 25 napos előrejelzés.
Akkor már mindegy ha kávézaccból jósolom meg.
20-40 Celsius között lesz és eső előfordulhat. -
Noxy
veterán
-
Dreimus
senior tag
-
HoppMaster
aktív tag
-
HoppMaster
aktív tag
-
HoppMaster
aktív tag
-
tuzpenge
addikt
-
oszy
veterán
-
Oliverda
félisten
-
Gsx-rr
veterán
-
törölt tag
-
galaxys80
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
alex73
tag
-
Noxy
veterán
-
alex73
tag
-
moleculez
veterán
-
joker91
tag
-
joker91
tag
-
joker91
tag
-
Noxy
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
vilmose33
őstag
-
Rage47
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
MasterMark
titán
-
consono
nagyúr
-
galaxys80
veterán
-
kecsawi
senior tag
-
kecsawi
senior tag
-
atees
őstag
-
oszy
veterán
-
Cyberbeni
addikt
CSS-t állíthatsz vele gyakorlatilag. Meg class alapján blokkolhatsz. (Pl itt PH-n az a reklám mindig a negyedik hsz helyett van, azt el lehet tüntetni) uBlock Origin-nel gépen beállítod, amik kellenek, azt kiexportálod valahova TXT-be és beírod kusztom forrásnak.
Egyébként a Futuremind-os adblocker nekem még mindig nem blokkolja a reddit app-ban a promoted elemeket, amiket ez blokkol: Adblock Mobile — best Ad Blocker to block ads by Jennifer Hernandez
https://itunes.apple.com/hu/app/adblock-mobile-best-ad-blocker-to-block-ads/id1121734569?mt=8Mindkettő egyszer ingyenes volt, de asszem ez is fizetős most.
-
galaxys80
veterán
-
Cyberbeni
addikt
-
mukibuci
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
-
leslieke
Jómunkásember
-
-secret-
Arcképgyáros
-
oba
addikt
Persze, csak jó lenne ha a térképet nem töltené le... szűkös az adatkeret
Fizetős navigáció ami elfogadható árú és minőségű van? Amúgy leginkább a városban mászkálok, tudom hogy a waze lenne a legjobb. Fizetnék is érte ha offline lenne a térkép, és online a forgalmi adatok. Nagyjából mennyit "eszik" a waze? Tudom ezt így nehéz megmondani. 1 GB netem van, és másra is használom. 
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
-
univerzita
addikt
-
atees
őstag
-
atees
őstag
-
nord_
veterán
-
kovbandi82
őstag
-
kovbandi82
őstag
-
Ragnar95
félisten
-
Bkrisz9
őstag
-
galaxys80
veterán
-
bigdady
nagyúr
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
-
oba
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
nord_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Csináltam rá shortcutot, dupla tapp a teló hátulján, és nyitja a megfelelő mappát.
naptárat csekkolja,az alapján állítja be a reggeli vagy a délutáni ébresztőt (2 műszakban dolgozom, nappal 12 vagy este 12 órát. Persze a napok is változnak nem mindig ugyanarra a napra esnek a különböző műszakok.) meg ugye ehhez igazítanám az alvás fókuszt is.