- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz
sasa134
üzenetére
Szia!
Igen az a 499 USD a nettó ár (és tudomásom szerint ez minden boltban így van), az államnak megfelelő adót még rá kell számolni. Pl californiában ez így néz ki.Persze még ez is jobb mint itthon megvenni..
-
skiny83
aktív tag
Az új pencil 46k

Azért kár, hogy nem kompatibilis a régebbi modellekkel.
-
skiny83
aktív tag
Köszi a válaszokat!

@matthew@: Legújabb 8.3 volt rajta kb 2 napja amikor produkálta. Igaz abban a két napban nem nagyon használtam. És a két frissítés között, hogy használtad a telót? Amúgy visszaraktam a 8.2-őt de továbbra is fenn áll.
z67: ez szuper tehát lehet a telenor még azért megy mert ott még nem ment végbe a process. A szolgáltató kiad ilyen információt, hogy tiltva van-e az adott IMEI?
Wlac: de ha hardver probléma lenne akkor a telenoros hálózat sem jönne be nem?
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
Vettem itt PH-n egy sok pozitívval rendelkező kollégától egy iPad minit kb egy éve. T-Mobilos mobilinternettel használtam, egészen tegnapig, amikor is egyik pillanatról a másikra kirta, hogy nincs szolgáltatás. Amiket próbáltam: másik tmobile sim be= nincs szolgáltatás. telenoros sim be= azonnal hálózatot talál. Tmobilos sim másik készülékben tökéletesen megy. Restore megvolt kétszer de semmi változás. Gyári függetlenként vettem, én regeltem be.
Lehetséges, hogy tiltották a tmobile-nál (teszem azt nem fizetés miatt) de telenoros simmel attól még megy?
Ilyen kombó létezik egyáltalán?
Hogyan bizonyosodhatnék meg erről?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest