Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz szőröscica #40494 üzenetére
Ugyan így agyaltam, játsszani etc is 3 évet még fog tudni utána meg jöhet a 12-es.
Érzésre rendesen el fog szállni a 10-es ára.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Parson
addikt
válasz szőröscica #40478 üzenetére
Lehet én is taktikáznék a helyedben, mint ahogy g@abo is irja... igazából én is ezt tettem a mostai iPhone bevásárlásaimmal. (Én összesen 3-at vettem most a családba, ugyhogy megérte okosan taktikázni, bár nálam már stabil elképzelés volt, ami végül szimplán bejött.)
Ha nem tudod Német mediamarktból megvenni (vagy nem akarod), akkor a magyar árak miatt nagyon megéri ügyesen, idöben rendelni / venni, hogy ha úgy alakul, akkor megérje az ujabbra cserélni iziben, amig meg lehet lépni az iPad9 visszaadását.
Én tuti azt csinálnám, hogy megvárnám, amig jön a hir, hogy oktoberben mikor lesz az apple event (addig nagy valoszinüséggel nem változik az ára csendben sunnyogva a háttérben, ha igen, az is elöször csak az apple-nél, és csak utána azt késéssel lereagálva a mediamarkt meg hasonló helyeken), és az elött pár nappal berendelném az iPad 9-et. Ha korábban megjön az iPad, akkor bontatlanul megvárnám az uj iPad bejelentését (a technikai fejlödés miatt) és az árak alakulását. Ez után el lehet dönteni, hogy megéri-e visszadobni a berendelt iPad-et (bontatlanul tuti nem gond visszavenni, persze a határidöre figyelni kell), vagy megtartani a tulzott áremelkedések miatt...
Nem egyszerü a helyzet, de ha szépen van kezelve a szitu, akkor a végén nyerhetsz vele. Legrosszabb esetben a nyakadon marad egy még jó áron vett iPad 9-es, amivel még mindig tutira kihuzod az 5-6 évet mostantól számitva.
Bocs, ha kicsit hosszú lett az irás.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
g@bo
nagyúr
válasz szőröscica #40478 üzenetére
ha megveszed pl media, nem bontod ki.... 30 napig visszaviheted... mire megjelenik az ipad 10th gen, és elkerülheted a megjelenés utáni pofátlan áremelést, a 9 esnél. ha a 10 es aránytalanul drága lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz szőröscica #40465 üzenetére
Pontosan. Az iPad 5 évet lazán kihúz. Még ha a 9-est is vennéd akkor is. Aztán meg váltasz, és h pontosan mikor, azt akkor is ráérsz eldönteni. Viszont h a 10-esre érdemes-e várni, azt a mostani (magyar) gazdasági helyzetben nem tudom eldönteni…
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
válasz szőröscica #40465 üzenetére
Várható, elvileg végre USB-C lesz, illetve frissül a dizájn is.
Viszont az szinte fix, hogy drágább lesz, mint 135. Én 180 környékére saccolnám. -
Parson
addikt
válasz szőröscica #40436 üzenetére
Én is azt mondom, mint a többiek: ilyen célra inkább két alap iPad, félidöben vásárolva a második, anyagilag és technikailag is jobban jársz vele.
-
MODERÁTOR
Ha 10 évre kell akkor 16 giga ramos Pro. De az nagyon drága. (1 terás kell hozzá.)
Nekem van egy 10 éves ipad-em, egy ipad 2. Azon már évek óta szinte semmit sem lehet csinálni, ha minden app ki van lőve, akkor talán valamennyire megy a böngészés. A 10 év 10 ios főverzió a dolgok jelenlegi állása szerint, ha valóban ez a követelmény, akkor csak a legfelső kategóriások lesznek jók szerintem.
Ugyanakkor én inkább azt mondanám, hogy anyagilag jobban kijössz ha félidőben veszel egy másik középkategóriásat, és most is egy közepet. Pl az airt. -
consono
nagyúr
Ilyen időtávra a lehető legjobb gépet érdemes megvenni és még akkor is lehet, hogy 6-7 év után frissíteni kell. A 9 nem fog 10 évet kihúzni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
válasz szőröscica #37591 üzenetére
Átérzem, én is ritkán cserélem az iPad-et, egy 2012-es iPad 2 lett tavaly lecserélve az aktuális modellre.
-
MODERÁTOR
válasz szőröscica #37588 üzenetére
Böngészőből nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest