Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Sztem meg kímélni akarja az akkumulátort. Az rendben van, hogy az eszközök vannak mi értünk, de én is szeretek vigyázni a holmijaimra, és igen is kímélem az akkumulátort. Szerintem ettől még engem szolgál a cucc.
Ennyi erővel egy 100 milliós merci is engem szolgál, ha 1 óra alatt kihajtom belőle a lelket. Csak épp 1 órás volt az élmény. Drága volt az az 1 óra.
Szerintem meg pont azt felejtik el sokan, hogy az eszközöknek van egy bizonyos szakszerű felhasználási protokolljuk. Nem kötelező betartani, de így rövidül az eszköz által nyújtott élmény. És persze sírnak, hogy jaj 1 év alatt 8%-ot romlott az akksi teljesítmény... Jaj...sírás...jaj....
-
Ronaldohun
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor még azt elmondom, hogy évekig úgy töltöttem a telefonjaim, hogy amikor már 1-2% ig lemerült, akkor felraktam egy teljes éjszakára tölteni. Számomra ez a folyamat volt magától értetődő, aminek kapcsán többen is felvilágosítottak, hogy hát azt úgy nem szabad... És így utólag belegondolva, mintha tényleg hamar amortizálódtak volna az akksik. Tehát emiatt vagyok bizonytalan, és próbálnám letisztázni, hogy akkor hogy...
Tehát annyira kifacsartam az akksit, hogy amikor már szinte kikapcsolt, felraktam tölteni, de ehhez képest még te is azt mondod, hogy 20 alá azért ne menjen, szóval azért egy kicsit mégis csak figyelnem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest