- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
kabelmania27 #24768 üzenetére
Hévízi eset.
Hát akkor elmesélem, mi történt velünk. Még 3 hónappal ezelőtt bekopogtak hozzánk, hogy elérhető az utcákban a 300 Mbit, mert az Invitel behúzta az optikát.
Akkor még nem igen foglalkoztunk vele, egyéb dolgos teendőink végett...
Kb egy hónapja néztem meg az invitel.hu-n hogy milyen lehetőségek vannak.
Elkerekedett a szemem a boldogságtól, hogy a főoldalon milyen jó net csomagok vannak.
Viszont miután beírtam az utca házszámom azt írta ki, hogy nincsen semmilyen ajánlat. Felhívtam őket, és mondták, hogy a 60-as net elérhető. Hát csomagmódosítást csináltunk, jött a szerelő, kicserélte a modemet, édesanyám jelenlétében, személyem távollétében.
Miután hazaértem tudtam meg, hogy hiába a 60-as net, 20 Mbit helyett, amit az oldalon láttam, csak 5 Mbit a feltöltési sebesség.....
Ezek után felhívtam az ügyfélszolgálatot, és ott azt közölték, hogy a mi utcákban nincs optika, - nem is volt - csak a dobozokat - elosztó állomásokat - cserélték, a koax kábel megmaradt, és igen, a modembe ugyanaz a koax kábel megy.Persze akkor is, és most is, átverve éreztem/érzem magam, de mivel nincs nagy különbség a havidíjjat illetően, így nem éltem panasszal.
Esetleg Te, mint szakértő, vagy többiek, mit tudnátok javasolni?
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest