- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizar
tag
Hai!
Invitelnél vagyok 4mbit/s-el ott kezdődik a gond hogy netes játékoknál pingelek/lagolok nagyon, felhívtam őket azt mondják hogy az adat eljut normálisan a modemig stb hogy a gépemmel lesz a gond.. 2db hálókártyával is ki lett próbálva friss oprendszer mellett és ugyan ez a gond, megint felhívtam őket és megint elmondták ugyan ezt... nem küldenek ki szakértőt mert ő nem ért annyira a gépekhez hogy jobban "belenyuljon". Hiába pofáztam neki hogy nem azzal lesz a gond nem de értette meg.. nemtudom én kábelre gyanakszom mert elég régi a cucc ami persze el lett vágva és ahhoz kötötte hozzá a faszika, de ők csak azt nyomják hogy PC hiba PC hiba.. :/*más:
Ha nem sikerül megcsinálni akkor váltás lesz, de itt alá írtam 1éves hűségnyilatkozatot, mondjuk online rendeltem de asszem akkor is van. Ha így bontom fel akkor saccperkábé mennyit kell kiperkálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest