Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeerto
csendes tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy a torrent kliensek nem férnek össze a DC++ -al. Próbáltam Azureust és µTorrentet, de mindkettőnél hasonló gondok voltak. Ha fut a torrent kliens akkor dcn rendre kb 2-5 percenként szakadoznak a hubok. Hozzá kell tenni, hogy wlan hálózatom van, melyben csak a dc-nek nyitottam portot, mert a torrentek anélkül is mentek. Ezen kívül próbáltam úgy is hogy egy hálózaton belül egyik gépen a dc, másikon a torrent futott, így is rossz volt, így a hálózatot zavarja valahogyan (más routerrel is próbáltam). Ha esetleg van valami ötletetek, vagy tudjátok a megoldást akkor légyszi osszátok meg velem

Lehet hogy megoldaná, ha a torrentnek is portot nyitok? Bár nem látok összefüggést...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Renault, Dacia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest