- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeerto
csendes tag
válasz
raskolnikoff #63 üzenetére
Nincsen. Annyival kiegészíteném az eddigi infókat, hogy csak akkor keveredik meg a hálózat, ha a 3 gép közül az egyik adott gépen fut a torrent kliens. Azaz sztem a winfos lehet megkeverdve azon a szóbanforgó gépen (mondjuk már 1,5 éven nem volt újratelepítve).
-
Robeerto
csendes tag
Hát itt nem pörög túlzottan a forum
-
Robeerto
csendes tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy a torrent kliensek nem férnek össze a DC++ -al. Próbáltam Azureust és µTorrentet, de mindkettőnél hasonló gondok voltak. Ha fut a torrent kliens akkor dcn rendre kb 2-5 percenként szakadoznak a hubok. Hozzá kell tenni, hogy wlan hálózatom van, melyben csak a dc-nek nyitottam portot, mert a torrentek anélkül is mentek. Ezen kívül próbáltam úgy is hogy egy hálózaton belül egyik gépen a dc, másikon a torrent futott, így is rossz volt, így a hálózatot zavarja valahogyan (más routerrel is próbáltam). Ha esetleg van valami ötletetek, vagy tudjátok a megoldást akkor légyszi osszátok meg velem
Lehet hogy megoldaná, ha a torrentnek is portot nyitok? Bár nem látok összefüggést...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest