Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 3 hete karácsony óta 4 Mbps es netem a legtöbb internetes weboldalt YouTube-ot ingadozva tölt be a letöltésem webről közel sincs a maximális sebességhez (500Kbps-2Mbps között van) pedig ezidáig mindig maximális sebességgel tudtam tölteni viszont a legtöbb speedtest(speedtest elsőre gurította a 4 Mbps-t másodjára meg csak 2 Mbps jött) és a torrentek korrektül jönnek. Vírusirtás volt gépet újrahúztam, DNS-t is átállítottam a Googlés-ra, pingem 20-60 köt van (ezzel szerintem nincs probléma) de még mindig rossz. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest