Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag

csomag 4/0.5 szoval ez max sebességIlyen és hasonló speedtesteket kapok de ha sima letöltést inditok valamilyen honlapról az csak a felével vagy nagyon ingadozva tölt le mitől lehet ez? Most már a 3. hete csinálja ezt
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 3 hete karácsony óta 4 Mbps es netem a legtöbb internetes weboldalt YouTube-ot ingadozva tölt be a letöltésem webről közel sincs a maximális sebességhez (500Kbps-2Mbps között van) pedig ezidáig mindig maximális sebességgel tudtam tölteni viszont a legtöbb speedtest(speedtest elsőre gurította a 4 Mbps-t másodjára meg csak 2 Mbps jött) és a torrentek korrektül jönnek. Vírusirtás volt gépet újrahúztam, DNS-t is átállítottam a Googlés-ra, pingem 20-60 köt van (ezzel szerintem nincs probléma) de még mindig rossz. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest