- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
Blaymoira #362 üzenetére
1. Értem, köszönöm. Tehát akkor ez a fajta számla igazán aktív kereskedésre nem való. Azt is olvastam tegnap valahol, hogy az eladás után az összeg nem lesz azonnal jóváírva, csak a T+1 napon. Hosszútávú befektetésekre viszont nagyon jónak tűnik a 15% adókedvezmény miatt, pl. ETF-ek. Ami még kérdés nekem, hogy a TBSZ-en a műveletek költsége a főszámláról lesz levonva, vagy valamennyit rá kell hagyni a devizaváltás, kereskedés és számlavezetési költségek miatt? Magyarul a TBSZ-en az elérhető teljes összegre kiadhatom a megbízást vagy nem?
2. Lehet nem jól fogalmaztam. Nem simán az order type-nál levő megbízásról beszélek, ott nyilván látom a STOP LIMIT típusút. Hanem pl. egy vételi megbízás során alul van olyan, hogy ATTACH ORDERS, ahol a STOP LOSS résznél megadható egy érték, aminek elérése esetén azonnal zárja a pozíciót. Itt csak piaci áras megbízás van a Client Portálon, nincs Limit áras. A mobil alkalmazásban meg van azért. Ez állítható valahol? Nem nagyon találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest