- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na megoldodott. Bar nem hiszem, hogy sok embert erint (Schwab -> IB atutalas), a megoldas domestic wire, es megfelelo szamlan (mindjart kifejtem) van olyan, hogy recipient (IB IE, cim stb.), aztan az ABA routing number alapjan kivalasztja a JPMorgan beneficiary bank-ot (nem kellett beirni, igy a cime se kell), es van nekik direkt olyan hogy further credit instructions, es ott az azonositom mellett a nevem/cimem meg lehet adni.
Ket dolog: 1. nekem bejelzett, hogy mivel a cimzett maga (IB) nem US-ben van, ezert international wire... nem tudom leellenorizni, mert nekem mindketto ingyenes, es nem irja a transaction history (de a proba 50 dolcsi 2 oran belul jelzett az IB szamlamon hogy megjott). 2. nekem ceges reszveny vest-elodik oda, ez kulon equity award szamla, azon is van domestic wire lehetoseg (wise-ra utaltam onnan), de ilyeneket nem lehet beallitani... egyszer levelben kerdeztem, nem valaszoltak ertelmeset; ma viszont chat-ablakban beszeltem veluk, es kiderult hogy az equity award -rol nem is fog menni, at kell tenni a sajat individual account-ra es onnan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest