Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
Szerintem nem jobb, más, kicsit nagyobb a kontraszt, emiatt nem fért ki egy sorba minden (lehet túl sok pénzem van, nem fértek ki a nullák
)
Felraktam, de nekem nem tetszett, maradtam az IBKR Mobile-nál, nekem az jött be a legjobban, főleg az opciós kereskedés miatt, ott látom a legjobban az opciós láncokatÉn az ügyfélszolgálat segítségével újraraktam a két faktoros azonosítást, és akkor meg tudtam adni új PIN-t
Egyébként nagyon profi, hogy az ügyfélszolgálaton is az azonosítás két faktorral megy, küldenek egy azonosítási kérést, és azt kell a mobilappal elfogadni, tiszta XXI. század
Az ingyenes 06 80-as számot hívtamEzért is kellett rendberaknom a két faktort, mert az Impact átvette a "hatalmat" és nem tudtam visszarakni a másik mobil alkalmazásra az autentikálást, hiába törölte le az Impactot, akkor meg valami challege code-ot kért
Így egyszerűbb volt a végén
Egyékbént javaslom a telefonos ügyintézést mindenkinek, nagyon kedves és felkészült kolllegák dolgoznak náluk
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)