Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Van rá szochó, de plafonnal. Ezt írták:
"E jogcímen megszerzett jövedelem összegét 13 százalékos mértékű szociális
hozzájárulási adó terheli, az adófizetési felső határig (tárgyévi szocho tv. szerinti
jövedelem eléri a minimálbér összegének huszonnégyszeresét) [Szocho tv.) 1. § (5)
bekezdés c) pont, 2. § (1)-(2) bekezdés]."És hát idemásolom akkor azt is, hogy mikor kell a részvény után adózni:
"Írországból származó részvény opció, osztalék juttatása
Egy vállalat részvényeinek megvásárlására a befektetők javadalmazási, ösztönzési
célú vételi opciót (vételi jogot) szerezhetnek, amely a részvények
kedvezményes/ingyenes megszerzésére jogosítja a magánszemélyeket egy
meghatározott időtartam elteltével. Amennyiben a részvény opció jogosultja él a
vételi jogával, úgy a jogosult magánszemély értékpapír formájában szerez bevételt.
Értékpapír megszerzéséről azon időponttól kezdve beszélhetünk, amikortól a
magánszemély megszerezte a részvények feletti rendelkezési jogot."Szerk.: De mondom, valaki a teljes választ berakta (szerintem valahova ide), amit ő kapott, és az a területi NAV azt mondta, hogy akkor kell leadózni az egészet, ha eladod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest