Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kingabo

őstag

válasz szaszlaci #572 üzenetére

Ezek futnak: kép A kép jobb oldalán a system van megnyitva egy ablakban és ott látható, hogy mik futnak a system "alatt". (amiket említettél azok nálam nem is indulnak, nem tehetnek keresztbe) Másnak is van ilyen problémája: [link], elvileg a fejlett energia gazdálkodáért felelős a sys...

Nem írtam miért fontos? A hang 5.1-ben megy a hangfalszethez (ehhez a hátlapi panelen a microfon bemenetet is fel kell használni), viszont a tv-tunernek a hangját valahogy rá kell kötni a hangkarira. Más lapokon van cd-in, de ezen csak a mic bemenetet találtam, ahova rá tudnám kötni. Namost az előlapi panelek csatlakozói úgy működnek (tudtommal), hogy vagy a hátlapi vagy az előlapi van használva: magyarul ha a mikit rádugod az előlapon, a hátlapi bemeneteket némítja. (ami nekem most 2 hangfalat hajt meg)

Hombár Jenő: pontosan! Nálam a kikapcsnál, újraindításnál nincs semmi gond... Csak látható a fenti képen, hogy van 4 progi ami 1-1 magot kapna és azon számolna, de az egyik magot a system megeszi. :W (ha valakit érdekel Spinhenge@home-ot számoltatok)

Új hozzászólás Aktív témák