Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci #572 üzenetére
Ezek futnak: kép A kép jobb oldalán a system van megnyitva egy ablakban és ott látható, hogy mik futnak a system "alatt". (amiket említettél azok nálam nem is indulnak, nem tehetnek keresztbe) Másnak is van ilyen problémája: [link], elvileg a fejlett energia gazdálkodáért felelős a sys...
Nem írtam miért fontos? A hang 5.1-ben megy a hangfalszethez (ehhez a hátlapi panelen a microfon bemenetet is fel kell használni), viszont a tv-tunernek a hangját valahogy rá kell kötni a hangkarira. Más lapokon van cd-in, de ezen csak a mic bemenetet találtam, ahova rá tudnám kötni. Namost az előlapi panelek csatlakozói úgy működnek (tudtommal), hogy vagy a hátlapi vagy az előlapi van használva: magyarul ha a mikit rádugod az előlapon, a hátlapi bemeneteket némítja. (ami nekem most 2 hangfalat hajt meg)
Hombár Jenő: pontosan! Nálam a kikapcsnál, újraindításnál nincs semmi gond... Csak látható a fenti képen, hogy van 4 progi ami 1-1 magot kapna és azon számolna, de az egyik magot a system megeszi.
(ha valakit érdekel Spinhenge@home-ot számoltatok)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest