Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Sziasztok!
Alljon itt egy pelda az en esetemrol.
Rendeltem egy champion lapot kulfoldrol, gyorsan megjott nem volt gond. Mar az feltunt rogton, hogy lotyogott az egyik hutoborda, de meghuztam a csavart es ennyi. Nem tulajdonitottam neki nagy dolgot. Nem sok idom volt birizgalni a gepet, de jo par napra ra azt vettem eszre, hogy bsod-ok folyamatosan meg alap beallitasokon is. Mindent leteszteltem amit csak lehetett, de vegul kiderult, hogy az egyik memoria slot bedoglott. Elindult vele a gep, de a memtest ontotta a hibakat, masik harom slotban hibatlanul vegig ment a teszt. Aztan most rma alatt van a dolog es ahogy pakoltam vissza a lapot a csomagolasaba akkor lattam meg a zacskoban egy csavart! Az a csavar fogta volna a hutoborda masik reszet. Nem is ertem, hogy vannak ilyen maguktol kieso/kilazulo csavarok... De itt egy link, hogy nem csak nekem voltak ugyanilyen problemaim ezzel a lappal: [link].
A felreertesek elkurelese vegett en nem akarok senkit lebeszelni, mert cseret kertem en is, hiszen ez egy nagyon jo lap, ha nem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest