Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Sziasztok!
Alljon itt egy pelda az en esetemrol.
Rendeltem egy champion lapot kulfoldrol, gyorsan megjott nem volt gond. Mar az feltunt rogton, hogy lotyogott az egyik hutoborda, de meghuztam a csavart es ennyi. Nem tulajdonitottam neki nagy dolgot. Nem sok idom volt birizgalni a gepet, de jo par napra ra azt vettem eszre, hogy bsod-ok folyamatosan meg alap beallitasokon is. Mindent leteszteltem amit csak lehetett, de vegul kiderult, hogy az egyik memoria slot bedoglott. Elindult vele a gep, de a memtest ontotta a hibakat, masik harom slotban hibatlanul vegig ment a teszt. Aztan most rma alatt van a dolog es ahogy pakoltam vissza a lapot a csomagolasaba akkor lattam meg a zacskoban egy csavart! Az a csavar fogta volna a hutoborda masik reszet. Nem is ertem, hogy vannak ilyen maguktol kieso/kilazulo csavarok... De itt egy link, hogy nem csak nekem voltak ugyanilyen problemaim ezzel a lappal: [link].
A felreertesek elkurelese vegett en nem akarok senkit lebeszelni, mert cseret kertem en is, hiszen ez egy nagyon jo lap, ha nem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest