Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz interstate76 #1487 üzenetére

A kis wintelem egész éjszaka ki volt kapcsolva, nemrég bepöccentettem és ráeresztettem a PMS-t ugyanarra a mappára, amire az előzményben szereplő írásban. Jelentem: 10-15 perce fut a szkennelés és a CPU hőmérséklete 68 és 76°C között váltakozik, szóval a win 10 - ezen folyamat során legalábbis - semmilyen hőmérsékletcsökkenést nem hozott (engem speciel meg is lepett volna, ha hoz). Azt el tudom képzelni, hogy mondjuk fájlmásolás vagy böngészés során kicsivel alacsonyabb értékeket produkál, mint tette azt win 8-cal, de csodát ne várjon senki.

A működés viszont valóban pörgősebbnek tűnik: tegnap olyan tempósan telepítgettem és laktam be, mintha egy átlagos asztali gép előtt ülnék.

Konklúzió: win 10-zel és hűtésmoddal kifejezetten használható a kis masina, extra hűtés nélkül viszont win 10-zel is csak "öregurasan".

Más (én emiatt frissítettem win 10-re): fut rajta az xbox one nevű program és távolról bekapcsolható vele a konzol, amin aztán bármelyik programot el is tudod indítani. Ez szerintem óriási feature, az életben nem gondoltam volna, hogy egyszer egy 20e Ft-os mini PC-n vagy egy tipikusan irodai felhasználásra fejlesztett Lenovo X201-esen fogok multizni a Fifa 15-tel vagy a BF4-gyel, és teszem mindezt reccenés nélkül! Azt csak nagyon nagy zárójelben jegyzem meg, hogy akit a fizetős multi és/vagy a drága játékok tartanak vissza a konzolvásárlástól, az nézze meg, milyen játékokat adnak mostanában ingyen az xbox live gold előfizetéshez, vagy hogy az EA Access, ami éves szinten összesen 6e Ft, milyen játékokat tartalmaz! Nekem leesett tőle az állam, amikor láttam, hogy évente összesen 16e Ft ellenében mit kap az ember a pénzéért, főleg úgy, hogy a Fifa sorozat aktuális részét meg szoktam venni, most meg egy kicsivel több pénzért lesz összesen 30-40 játékom (24 a live gold előfizuhoz, a többi pedig az ea access révén).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés