- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Tegnap kezdtem el tesztelni egy Wintel W8-at, de még nagyon az elején tartok. Most épp ráeresztettem egy csomó képre és videóra (utóbbiak között akad sok sd minőségű .avi, ill. full hd felbontású .m2ts is) a rajta futó Plex Media Server-t, és a proci kihasználtsága 4 és 100% között ugrál, a maximális órajele pedig 1,65 GHz, miközben a hőmérséklete Real Temp szerint 68-74 °C. Ez a szkennelési folyamat kb. 1-1,5 órája tart, szóval szerintem már nem fog feljebb menni.
Nem szeretnék a hűtésével vacakolni, de szerintem nem is kell majd, mert nálam média szerverként és az átlagosnál lassabb NAS-ként fog funkcionálni, az esetek döntő többségében pihenő üzemmódban. Ha nem állja meg a helyét, akkor meg megy az apróra.
Később (lehet, hogy csak holnap) felteszem rá a Kodit, ill. megnézem, mit kezd egy durva felbontású és bitrátájú filmmel, aztán beszámolok az eredményről.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért vettem olyan eszközt, ami szerintem semmi esetre sem ér meg 100-120 usd + ÁFÁ-t, gyorsan leírom, hogy nem változott meg a véleményem: ez a cucc számomra kb. 20-25e Ft-ot ér, ha a droidos mini pécékhez vagy ha wines laptopokhoz/pécékhez viszonyítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest