- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Médialejátszásban az androidot meg is ugorja a tekintetben, hogy képes kadenciahelyes lejátszásra, fullHD filmekkel nem lesz problémád,BD25-ig teszteltem, addig gond nélkül lejátszotta a videókat. Ezt így többször is leírtuk, de tény, hogy elég sokat kell visszaolvasni, s aztán beszélünk itt összevissza mindenről, így figyelmeztetnélek arra is, hogy hűtéssel vannak gondok, (már ha elkerülte a figyelmed) valami hűtőbordát lehetséges, hogy rá kell applikálnod, de van itt is példa számos jó s olcsó megoldásra.
5.1-es hangot felfűzi HDMI-n, így azzal sem lehet problémád, ha arról valahogy letudod "gyűjteni".
Youtube fullHD-ról beszéltünk, nem írom le még egyszer, applikáció, IE használata vagy Chrome-ban megoldható tampermonkey kiegészítővel, hogy ha rákattintasz egy yt linkre, az az applikációban (Hyper-ben) nyíljon meg, én is így használom.
Úgy gondolom az itt összegyűlt elsöprő többség utorrentre (is) vette ezt a boxot. Mit akarsz tudni, megy meg jön minden...?DE nekem csak 30 megás netem van, azzal nincs gond, max. le, max. fel, stabil, szal ezzel sem volt még problémám...
Persze gondolom én a médialejátszásban a pipo az nem az androiddal vívna nálad párbajt, hanem a WD-vel, én azt nem ismerem, s nem ismerem a fogyasztási szokásaid sem, így erre nehéz válaszolni. Így viszont kérdés, hogy az androidot mire használod, mert itt nagy applikáció áradatra nem lehet számítani, a win store jóval szegényesebb.
tlac! Én azt hittem, hogy amit vlevi írt, az szarkazmus. Ha komoly, akkor ahogy írtad is, van, én is a hyper-t használom, s természetesen kodiban is van s működik is a kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest