- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Valahol Orosháza és Békéscsaba között van félúton Gerendás, ugyebár a tanya konkrét helye bizonytalan, de a településhez tartozó területek kb bármely pontjáról reálisan fél óra míg egy konkrét címre érsz a két város valamelyikében KOCSIVAL.
Bcsabán még éppenséggel van ez-az, de Orosháza nem több egy nagy falunál. Nem mellesleg bent a városban, bevezetett gázzal jobb állapotú házat kapsz ennyiből egyáltalán nem elhanyagolható telekmérettel. A "tanya" fél hektárja kb semmivel sem ér többet egy bő 1000m2nél a gyakorlatban: mivel mezőgazdasági terület vesz körül, szomszédod úgyse lesz, gazdálkodni, úrihuncut unga-bunga partikat szervezni kevés, "meg kell kapálni, le kell permetezni pénzkereső meló mellett" konyhakertnek meg k.rva sok.
Valóban nem rom, strukturális baja nincs még. De ha megnézed, ebben kb mindent IS cserélni kell ami mozdítható. Nyílászárók is kérdésesek, ahogy a szigetelés megléte is: a házra ránőtt fából ítélve ezzel a házzal már 10éve nem foglalkoztak érdemben, azaz a szigetelési boom-ból igen valószínű kimaradt.
Ráadásul összeadtam: a teljes használható lakófelület 87m2, azaz ez egy 2személyes ingatlan. Gyerekek? LoL...
Ha munkaviszonyból kell megélned, akkor ez az ingatlan totális no-go, uis a Békéscsaba random utca 2 ből átbiciklizek (most jut eszembe, vagy 20 évvel ezelőtt én bicikliztem Csabán!) random2 utca 36 alá dolgozni kvázi 0 költségből, itt meg felnőttenkénkt kell egy megbízható autót üzemben tartani. Iskola a gyerekeknek a "közeli" faluban?
Ahogy néztem, lenyúlta a Katolikus egyház, frenetikus...vábocs, nincs, ez az egyik szomszéd falu, TELEKgerendás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest