Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ma már azért nem nagyon van meg az ember net nélkül. Hacsak nem akarja a korlátlan mobilnetre költeni mindenét, akkor a legtöbb ilyen helyen JÓ ESETBEN is valami mikrós fos, vagy műholdas vacakolás között választhat. Nekem nem volt mikrós netem sosem, de dolgoztam olyan szolgáltatónál ahol azt adtunk, plusz az ismerősi kör is tele volt "élmény" beszámolóval egy időben, szóval az nekem világos, hogy azt kerüljük. Maradt a műholdas... vagy a vezetékes.
Mára az internetre azt mondom, hogy kb olyan mintha megkérdezted volna, hogy biztos, hogy kell-e vezetékes víz a tanyára? vagy gáz? Meg lehet lenni nélküle, csak nagyon nem kényelmes és célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest