Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rundll32.exe #81109 üzenetére
Fullos Panasonic akksival érdemesebb megvenni.
Valamint nem árt lecsekkolni, hogy nem a kigyulladós akkumulátort kapod-e:
Még több tűzveszélyes notebook akkumulátort hív vissza a Lenovo
-
Chaser
legenda
válasz
2x-est nem, de érezhetően pörgősebb a rendszer mint 2 maggal. 510-zel nem nyúlsz mellé. Jobban érződik már rajta a lenovo keze, de még teljesen vállalható. Az nv-s verziótól nem kell félni hogy nem lekapcsolható, alig fogyaszt. 9 cellás jó akkuval akkuval 5 órát elmegy.
Tim82 Van egy 11.02-esem polcon, megnézem. Bár nem rémlik, hogy bármelyiknél lett volna optimus.
-
Dhampir
félisten
válasz
Nagyon jó gép az T510, de nagy teljesítményre és nyers erőre nem számíts. Kicsit hangosabb a hűtése a T500-nál, de ez szabályozható a TPFanControll progival.
Szép a kijelzője és bár nem teszi fel a hangkártya driver mellé a hangszínbeállító szoftvert, de a Conexant Audio még így alapból nagyon jó hangélményt ad, ez fejhallgatóval kipróbálva egész kellemes meglepetést okozhat (például a hátad mögül és oldalról rád törő térbeli érzetű hangeffektek).
T/W520-ig van Conexant Audio, utána csak Intelest kaptak a Lenovo ThinkPadek, manapság a konzumerek kapnak Conexant hangkártyát (az Edgek esetében ezt nem tudom, nem néztem utána).
-
Francia91
veterán
válasz
rundll32.exe #81083 üzenetére
Ha gépészmérnök hallgató vagy, akkor bizony fogsz CAD-ezni bőségesen, aztán jön az Inventor. Oda pedig dedikált GPU fog kelleni. Tapasztalat, én is voltam gépészmérnök hallgató, de már gépésztechnikusin is nyomattuk 3D-ben a CAD-et és Inventort bőségesen.
-
vikcsi
senior tag
válasz
Inkább eggyel nagyobbat javasolok nagy felbontású kijelzővel, később jól fog jönni, illetve dedikált vga-val, hogy otthon elég legyen dokkolóra rakni és akkor monitoron tudj rajzolni. AutoCadhez bármi elég, de már 3D-t is tanulni fogsz, ahhoz meg nem árt, ha átválthatsz az integráltról.
Tablet verziót meg kétséges, hogy kihasználnád - szerintem. -
Tim82
félisten
válasz
Akkor vegyél X220 tabletet, ha valóban jól jön a Wacom rajztáblás-érintős használat. Egyébként az X220 tablet érezhetően nehezebb, vaskosabb, mint a "sima" X220, az alkatrészek is drágábbak hozzá. De persze alkatrészellátottság lesz még pár évig mind a sima, mind a tablet változathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest