Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rundll32.exe
üzenetére
Fullos Panasonic akksival érdemesebb megvenni.
Valamint nem árt lecsekkolni, hogy nem a kigyulladós akkumulátort kapod-e:
Még több tűzveszélyes notebook akkumulátort hív vissza a Lenovo
-
Chaser
legenda
válasz
rundll32.exe
üzenetére
2x-est nem, de érezhetően pörgősebb a rendszer mint 2 maggal. 510-zel nem nyúlsz mellé. Jobban érződik már rajta a lenovo keze, de még teljesen vállalható. Az nv-s verziótól nem kell félni hogy nem lekapcsolható, alig fogyaszt. 9 cellás jó akkuval akkuval 5 órát elmegy.
Tim82 Van egy 11.02-esem polcon, megnézem. Bár nem rémlik, hogy bármelyiknél lett volna optimus.
-
Dhampir
félisten
válasz
rundll32.exe
üzenetére
Nagyon jó gép az T510, de nagy teljesítményre és nyers erőre nem számíts. Kicsit hangosabb a hűtése a T500-nál, de ez szabályozható a TPFanControll progival.
Szép a kijelzője és bár nem teszi fel a hangkártya driver mellé a hangszínbeállító szoftvert, de a Conexant Audio még így alapból nagyon jó hangélményt ad, ez fejhallgatóval kipróbálva egész kellemes meglepetést okozhat (például a hátad mögül és oldalról rád törő térbeli érzetű hangeffektek).
T/W520-ig van Conexant Audio, utána csak Intelest kaptak a Lenovo ThinkPadek, manapság a konzumerek kapnak Conexant hangkártyát (az Edgek esetében ezt nem tudom, nem néztem utána).
-
Francia91
veterán
válasz
rundll32.exe
üzenetére
Ha gépészmérnök hallgató vagy, akkor bizony fogsz CAD-ezni bőségesen, aztán jön az Inventor. Oda pedig dedikált GPU fog kelleni. Tapasztalat, én is voltam gépészmérnök hallgató, de már gépésztechnikusin is nyomattuk 3D-ben a CAD-et és Inventort bőségesen.
-
vikcsi
senior tag
válasz
rundll32.exe
üzenetére
Inkább eggyel nagyobbat javasolok nagy felbontású kijelzővel, később jól fog jönni, illetve dedikált vga-val, hogy otthon elég legyen dokkolóra rakni és akkor monitoron tudj rajzolni. AutoCadhez bármi elég, de már 3D-t is tanulni fogsz, ahhoz meg nem árt, ha átválthatsz az integráltról.
Tablet verziót meg kétséges, hogy kihasználnád - szerintem. -
Tim82
félisten
válasz
rundll32.exe
üzenetére
Akkor vegyél X220 tabletet, ha valóban jól jön a Wacom rajztáblás-érintős használat. Egyébként az X220 tablet érezhetően nehezebb, vaskosabb, mint a "sima" X220, az alkatrészek is drágábbak hozzá. De persze alkatrészellátottság lesz még pár évig mind a sima, mind a tablet változathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Kuponkunyeráló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest