Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz hszilard666 #106042 üzenetére
30 40 attól függ mennyire szerelem.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
WaterWave
veterán
Én is így vagyok vele, t500-al kezdtem aztán volt minden, most egy x1 yoga van, de ha windowsra kényszerülök csak thinkpad.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
vicze
félisten
"itt jegyezném meg hogy nagyon tetszik a pici lámpa a webcam mellett, aranyos megoldás"
A xx3x az utolsó generáció ami ilyennel rendelkezik, 4. generációs Core i-től háttér világításos billentyűzet van. -
arcsin
senior tag
válasz hszilard666 #106048 üzenetére
Plussz az x1-ek már ugye beforrasztott RAM-osak réges rég. Kinek mi, de nekem ez erősen korlátozó tényező.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106057 üzenetére
Érnénk már el végre a papírlap vastagságú laptopokat. Akkor nem lenne hova tovább tolni a vékonyítást és fixen lehetne kukába vágni az egész gépet az 50 darab átalakítóval, bármi bajuk is van 3 napja rohangálok az x230-al ide-oda, jó dolog a X1, az, hogy instant bevághatom a HDD slotba az adatmentős HDD-ket még méginkább.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #106057 üzenetére
Az x230 is bántóan vastag.
Cserébe legalább normálisan bővíthető:
- 2 db RAM foglalat
- 1 db mSATA SSD-nek vagy WWAN modulnak való foglalat a normál 2,5" HDD/SSD hely mellett még
- zsír könnyű billentyűzetet, sőt akár kijelzőt is cserélni benne
- és mellesleg strapabíró is.Valahogy elnézem ezért neki a vastagságot (X230i-ről gépelve a sorokat, aminek annyi a háttérsztorija, hogy 7k-ért vettem rossz szalagkábellel, töltő, akku és RAM nélkül Vateráról, aztán az igényeimnek megfelelően fel van bővítve úgy, ahogy akartam: 9 cellás akku, 16 GB RAM, AC-s wifi, 512 GB-os SSD, IPS kijelző - már csak a gyári 3G modul cseréje várat magára LTE modemre).
A wifire vonatkozóan már van megoldás a whitelist-mentesítésre is, két alkalommal is kipróbáltam (X230i, T430), működik: 1vyrain Nyilván odafigyeléssel, utánaolvasással ajánlva csak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106078 üzenetére
Az asztalim a hűtéssel háromszor annyi helyet foglal, mint 6 éves koromban az első konfigom. Az igazán felemelő, hogy órajel esés nélkül 0-24 járathatom csumára hajtva, full némán, hibamentesen és ha bármihez nyúlni kell azonnal meg tudom csinálni, gyorsan egyszerűen és szenvedésmentesen.
Ez ugyanígy igaz a laptopomra is.Akinek nem kellenek ilyesmik, hanem emelgetni szereti, az pedig könyvelje el, hogy ez mivel jár. De a legtöbb ember ezt még mindig nem érti meg. Soroljam hány üzenet és hívásom van a home office éra óta, hogy melegszik, nem tudja, akad, kéne hozzá port, ezt hogyan csináljam meg, mi baja lehet stb.? Végtelen a sor. Pont volt egy ilyen kamerás sztori. 128 gigás memkari lett tele és kellett volna archiválni. Mindezt fapad macbookra. Mondanom sem kell, a sztori szánalmas lett
Utolsó bekezdésben a lényeg: tablet. Van azom is. Teljesen jó. Tartalomgyártásra és szerkesztésre teljes bukó.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106412 üzenetére
Szó szerint a bármire.
-
vicze
félisten
válasz hszilard666 #106412 üzenetére
"Egy X1 carbonra gondoltam 2"
Használhatatlanabb szerencsétlenséget nem gyártottak még, és valószínűleg nem is fognak...
Leginkább arra figyelj, hogy ne vedd meg a Gen2-t...[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106415 üzenetére
Még újonnan volt főnöknek, anno nagyot durrant, mert "vékony". Annak a gépnek külön sztorija volt egyfelől gari oldalról, másfelől, hogy már akkor sem értettük azt a kijelzőt amit abba raktak.
Keresed te a fájdalmat, ilyen pénzből már sajnos vannak rendes gépek is
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106415 üzenetére
Igen és ennek az a vége, hogy 5 hsz. múlva pedig ez már egy csúcs kijelző, amit PS-re ajánlanak.
Nope A nem retina macbook airben híresen okádék panel van, ilyen alapon én is egy izomkolosszus vagyok, hiszen anyámhoz képest ez igaz
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106419 üzenetére
73k-ért 3 hét után sikerült eladnia aprón a kollégának az FHD IPS-es E5450-ét.
Innen nézve nem, nem adunk érte ennyit
-
TunerJoe
senior tag
válasz hszilard666 #106423 üzenetére
F gombok teljes hiánya, nincs fizikai felső sor a billentyűzeten, teljes clickpad hatalmas kattintási úttal.
instagram.com/albert__gyorgy
-
vicze
félisten
válasz hszilard666 #106423 üzenetére
Nézd meg a Gen2 és bármi más billentyűzetét és leesik szerintem. Erre rájön a core i gen4-es sorozat használhatatlan touchpadje.
Egy T450s és egy X1C gen2 között van 1.7mm különbség, a T460s meg már vékonyabb, és talán 90 körül találsz némi szerencsével, azokat elvileg idén kezdik majd leselejtezni cégeknél.
Ami valóban vékony az a X1c gen5...[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106421 üzenetére
Hát ez az, amit nem tudok én sem teremteni
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106439 üzenetére
Időnyomás alatt ez van
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #106439 üzenetére
Túl vagyok az első 10 óra használaton, meglepően fürge a gép! A trackpadet megszoktam, de a kijelzőtől kifolyik a szemem. Nem is emlékeztem hogy ennyire szemét a TN technológia.
Nincs valakinek elfekvőben egy 1080p-s IPS panel x1c2 höz budapesten? Ha sikerülne kicserélni álomgép lenne nekem.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
vicze
félisten
válasz hszilard666 #106457 üzenetére
X1Cgen2 csak HD+ és WQHD opciókkal árulták, elég nagy eséllyel a nem fog működni a fényerő állítás Windows alatt bármilyen FHD-val.
-
félisten
Nem minden tn panel szar, de a Lenovo ügyes felkutatni a legrosszabbakat, és a gépeibe szerelni.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #106461 üzenetére
Nekem most gen 3 X1 van. A kijelzője szerintem jó. És van dokkolóm, monitor csatival. Ha megunom, rápalokom és ennyi.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Tikakukac
titán
Ezért nem nagyon van értelme a fórumozásnak. Áh, nem olyan. Izé, megszokom. Hozé jó lesz majd, "szemre kalibrálom".
Nem, nem lesz jó. Régen sem volt, az most sem lesz az, az álomgéped meg annyiba kerül miután egy ilyet letolsz amennyiből hadd ne mondjam milyen dolgokat lehetett volna venni. Készen.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106464 üzenetére
Nem fogsz ragaszkodni a panelcseréhez, főleg a mostani árak mellett. Ez biztos.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106490 üzenetére
Van egy foltos kijelzős géped 83k-ért Ez így helyes. És lesz az sokkal foltosabb is majd. Csak várd ki. Tudok 1 kis foltos kijelzőt mutatni 1,5 év elteltével
Én örülök neki ha szerinted jó üzlet volt, az elsődleges mindig az, hogy az ügyfél legyen boldog. Láttam én már olyan hulladékokkal távozó embereket a pulttól fülig érő mosollyal, hogy csak irigyelni tudtam őket.
Az árazós topik pedig mindegy mit mondd. Valamelyik nap sima 1024-es T60-at láttam 65k-ért. Szerinted akkor ez mit jelent? Semmit. Az ég világon semmit.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106492 üzenetére
Pontosan, jól írod. Backlight bleeding szerűség. Abból lesz majd nagy meg sok Tudod ezek a kijelzők hova szoktak menni? Kukába. Ez egy jó palimadaras fogás volt.
Akkor kimondom én: az a gép teljesen mindegy ki árazta be, nem ért annyit. Tegnap se, ma se, holnap se. Főleg nem TN-el. Lehet neki örülni, hogy mekkora vétel volt, nem, nem volt az.
Tudod mikor nézegettem ezeket ennyiért? Úgy 2 éve. Legalább
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106494 üzenetére
200 alá ne add
-
félisten
válasz hszilard666 #106502 üzenetére
Mert ilyesmi mellett ezek a papírvékony izék elég játékszerszerűek.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106527 üzenetére
Még mindig foltos kijelzővel van géped ennyiért.
-
btudos
nagyúr
Bármennyi pénz sok a gen2-ért. Rettenetes a touch panel, a billentyűzet kiosztás kitalálásáért börtön járna (különösen az Esc és a Delete gomb elhelyezése miatt), de a gyártásba engedésért is súlyos büntetést adtam volna. Ehhez jön hozzá a szintén botrányos touchpad a dedikált gombok hiánya miatt kvázi élvezhetetlen trackpointtal. Sikerült azon a gépen minden beviteli eszközt azóta sem látott mértékben elcseszni, nem véletlenül volt első és utolsó próbálkozás ebben a formában.
szerk.: Ja, igen, az, hogy választhatsz, hogy botrányos, vagy vállalható, de foltos kijelzőt nézel, igazán remek ajánlólevél.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106530 üzenetére
Ismerem, hidd el, hogy milyen. Milyen lesz és miért nem veszek ilyen paneles gépet.
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106535 üzenetére
Szerintem megvannak a képek az x230-ról mikor vettem. Na majd lövök egy képet most milyen. Csakis azért nincs cserélve, mert nonstop dokkolón van a cégnél, így valóban nem zavar.
-
vicze
félisten
Szerintem elég világosan leírtuk, hogy ezt a gépet igen kevesen viselik el úgy egyáltalán, még ha 100%-os is. Én egy fillért nem adnák érte, nem hogy 83-at. Egy Gen3 se ér 110-et, nagyon nem. Mint írtam ezek a gépek még vékonyságot se súlyt nem nyújtanak az újabb generációkhoz képest.
CapsLock vajon mi?
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #106539 üzenetére
Mondok meredekebbet: olykor az újabb modellek árai azonosak vagy alacsonyabbak a tőlük öregebb változathoz képest. Nem egyszer előfordul, hogy olyan hamar megy el a régebbi, de jóval igényesebb modell, mint az új.
Lásd pölö T500. Rohadnak a 20-asok is az aprón, a T500 instant kopik el, pedig 8k a diffi, megvennéd az újabbat? Meg. Ha nem tudnád, hogy az elődben van olyan kijelző, hogy megszólal, az újban meg legjobb esetben 900p hasít szeméttel.
-
vicze
félisten
válasz hszilard666 #107187 üzenetére
Nem tudod belerakni. A X1C G2 csak SATA M.2-t támogat PCIe-t nem. Kizárólag SATA SSD-t tudod belerakni.
4G kártya. Szűrj WWAN-ra,
Sierra EM7355.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hszilard666 #107803 üzenetére
Régi, de azért nem 2000-ből való a T60. Szerk. Ja látom rájöttél.
És igen, IPS kijelzők elég régóta vannak, már a korábbi szériákban is előfordultak, innen kilesheted, hogy melyekben. Flexview / FFS / IPS néven keresd.Hogy mennyire használható a T61 alaplapos T60-am, szűrj rá a hsz-eimre, és derítsd ki.
T60-at ma már én sem használnék, öreg, bővíthetetlen, főleg RAM terén.
A retrós XP notim viszont egy szintén Flexis T60, oda kiváló.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #107803 üzenetére
Nagyjából mostanra lett végük. Anyámé pár hete lett nyugdíjba küldve, egyszerűen maga az alap konstrukció olyan, hogy innen már csak eszetlenül komplex és durva bevatkozásokkal lehetne még 1-2 évet adni nekik.
De ha nem konkrétan mai dolgokra akarod használni vagy tényleg eléggé korlátozott az a terület, amit tolsz, akkor még akár lehet is bennük 1-2 év. De elkoptatni én ezeket már nem akarok. Kevés is van belőlük ami még megy és a kijelző is okés, az áruk csak elfelé szállnak majd.
-
félisten
válasz hszilard666 #107808 üzenetére
Akkor neked van szerencséd, mert nekem az ezutániak furcsák.
-
félisten
válasz hszilard666 #107826 üzenetére
Máris megölted? Grat.
-
félisten
válasz hszilard666 #107828 üzenetére
Ennyi. Zavart már, hogy mindenki mondja, a TP elpusztíthatatlan, hát vettél egyet, elpusztítottad, most már hagyjanak békén
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #107914 üzenetére
Turizmus és vendéglátás valamint szórakoztatóiparra és szociális témára is elég nagy a rálátásom több oldalról is.
A pláza akkor is tele tudna lenni, ha háború lenne és emberek halnának éhen, ez sajnos nem indikátor.
Majd ha megjön a tél, akkor lesz itt igazi nagy koppanás, nagyjából ott lesz a vége az összes létező tartaléknak, ami maradt az embereknek és vállalkozásokban.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz hszilard666 #108171 üzenetére
Mitől lenne gyengébb az anyaghasználat?
Az 15" majd 1 kilóval nehezebb... A 4K meg tudtommal nagyobb felbontás mint a 2880x1800. -
S_x96x_S
addikt
válasz hszilard666 #108171 üzenetére
> új Carbon X1 ek?
> Keményen 15" touchbar árban vannak, gyengébb kijelzőveltúl szigorú vagy
a "THINKPAD X1 CARBON GEN 8" - at
jelenleg 5 különböző képernyővel lehet rendelni az USA -ban.
ami te hiányolsz, az valószínüleg a legprofibb verzió.> Bátyám főmufti multinál, és kapott egy CTO x1 et, ma taperoltam meg.
Legyél vele nagyon tapintatos
és jelezd neki, hogy legközelebb a legjobb verziót kérje:14.0" 4K UHD (3840 x 2160) IPS, glossy with Dolby Vision™ HDR 400, 500 nits
valószínüleg ez feleltethető meg
az Apple "Retina display with True Tone" - képernyőjének.[ Szerkesztve ]
Mottó: "A verseny jó!"
-
félisten
válasz hszilard666 #110244 üzenetére
Azaz.
Dr.Akula: na az állat lenne.
-
vicze
félisten
válasz hszilard666 #110340 üzenetére
Jelenleg elég limitált a készlet belőle, szerintem mire Magyarországra elér az jó pár hónap még.
-
S_x96x_S
addikt
válasz hszilard666 #110340 üzenetére
> A problémám a következő ... X1 nano
> ... ahol meg tudom sasolni a gépet személyesen?csak javaslatom van:
Nézd meg a legújabb X1 Carbont .. ha az bejön neked .. akkor az X1 nano is tetszeni fog.
nagyon hasonló a külső .. és annál nehezebb nem leszÉs akkor már meg is rendelheted (online) ... Németben már kapható.
https://geizhals.de/lenovo-thinkpad-x1-nano-g1-black-paint-20un002dge-a2443138.html
ha viszont 5G-s szeretnél, akkor várnod kell egy picit
"The 5G WWAN card will be available January 2021."> Tiszta 12" macbook vibe ja van nekem.
Azért egy ThinkPad -et ne hasonlítgassunk egy macbook-hoz
persze ez szubjektív ...Mottó: "A verseny jó!"
-
félisten
válasz hszilard666 #110351 üzenetére
Lassan pukkan a vékonyítós lufi, jobb ha felkészülsz lelkileg.
Elértünk oda hogy a puszta fizika szab határt, mert az akkunak továbbra is kell hely, és a minimális használhatósághoz a billentyűk útját is biztosítani kell. Amit ezeken felül le lehet faragni, már megtették, innentől nincs racionális érv tovább vékonyítani. -
MrPetya19
addikt
válasz hszilard666 #110354 üzenetére
De annak tényleg felfújódik az aksija XD
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #110371 üzenetére
A kb. mindent is. Szokásos módon széthullott a gépsas, a tulaj pedig 1 évet akar még vele eltölteni aztán kuka. Ilyenkor jön a taknyolás
-
Tikakukac
titán
válasz hszilard666 #110375 üzenetére
280k körül adtuk el ezeket azt hiszem.
-
MrPetya19
addikt
válasz hszilard666 #110709 üzenetére
Pontosan ezért tetszik nekem is a Fold.
Meg most surface pro 3 leváltására érkezett egy Yoga, és nagyon fasza, de azért talán a Surface féle megközelítés jobb, mivel ölben ritkán kell használnom.
Meg tényleg jó desktop-nak is ha nem kell GPU, mert a hűtése meglepően jó.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz hszilard666 #110732 üzenetére
Mi nem? Ez a turbo boost lényege kvázi.
De ahhoz képest hogy milyen vékony egész jól bírja a hosszabb terhelést is.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest