- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #119504 üzenetére
Meséld el légyszives, hogy ezek miért nem jók? Én tényleg kíváncsi vagyok...
Mert egy kolbász a gépház és az 5490-hez képest is olyan lesz kézbe venni, mintha a reggelidet csinálnád.
de hagyjuk már ezt a tolómérő, meg kg dolgokat...
Igazad van, hagyjuk az objektív dolgokat. De akkor innentől ha még egyszer felhozod nekem azt, hogy szubjektív és kitalálok és szerintem így-úgy, akkor ezt fogom neked bemásolni mindig
Nem ebbe az irányba megy a világ...
Unibody kompozitok kevlárból-szénszálból meg anodizált és szálcsiszolt aluból? Szemészorvos kell akkor ide, mert bezony a középkategtól fölfele, prémiumban pedig végig ez van. Konzumerben is. Nem is tegnap óta.
És ne végletekbe gondolkodjunk. Pl X260-at is használtam...írtam is róla anno... visított mint a vágós malac mert érezhetően alul volt méretezve a hűtése. De képzeld el, hogy miközben ez engem zavart más totál letojta és használta elégedetten...
És attól, mert valaki masszív igénytelen még igazolja, hogy brutál drágán adunk el egy etalon márkanév alatt szemetet?Épp ezzel van a bajom, erről megy itt a vaker, hogy felőlem lehet bárki bármennyire alacsony elvárással, azért ne ehhez igadítsuk már a gépeket is.
HSM: Ne legyenek komromisszumok. Annak a vége a főtt béka lesz. Ismételten mondom: most könnyű, kövi gépednél esélyesen már portokban kivérzel. Biznisz klásszéban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest