- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #67759 üzenetére
Az UV-re a fehér festés már érzékeny.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #67753 üzenetére
Fő az egyszerűség
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67670 üzenetére
És akkor melyik tudja? Mert ha jól olvasom Gondwana szavait, akkor az i7 négymagos széria nem.
Bár ez is bonyolult dolog nekem. A T/W500 szériánál még nem a chipkészletben volt az IGP? Ma már a processzorokba van integrálva? -
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #67654 üzenetére
Nem csereltem drivert, mert eddig tokeletesen mukodott .Valami klippet neztem youtube-on es akkor tunt fel eloszor , hogy melyebb hangoknal bezorog.Eloszor legyintettem, hogy biztos a felvetel a hibas, de kesobb rajottem , hogy sajnos mashol is jelentkezik , fuggetlenul az allomanytipustol. mp3, mp4, flash ,stb hangformatumoknal.
Talan most kezd erezhetoen kioregedni.Inkabb hardware hibara gondolok mert ha a balloldali hangszoro folotti muanyagburkolatot megnyomom ( ovatosan ) akkor fokozodik a recseges, joban torzul torzul a hang. -
Barcsik
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67610 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Francia91nek is!
-
válasz
FoxiestFox #67587 üzenetére
Igen.
Csak amikor kikapcsolom az is bevilágít majd elalszik.
Nálad nem??? -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67541 üzenetére
Jon majd a "retro" korszak
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #67485 üzenetére
Hát pedig nálam nem ment sehogy sem és a csere egyből megoldotta a bajt. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott.
Köszönöm mindenkinek a közreműködést.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #67483 üzenetére
Nem vagyok hülye se a gépekhez, se angolból.
A baj az volt, hogy valami 7.00 beta2 volt fent, sima 6.00-val minden megy rendesen...
Mostmár csak ezt a néha ciripelő hangot kéne megszüntetni valahogy...
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #67474 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67451 üzenetére
Ezt nem tudtam, vinyó nincs a gépemben.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67442 üzenetére
Ez olyan, mint a Lenovo-s IRST és a nem működő TRIM, ott is egy HP driver a megoldás.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67439 üzenetére
na akkor már volt értelme beírnom ide
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #67439 üzenetére
Na most már felteszem én is, ha elvileg ilyen hasznos
A ThinkPad Ultranav Driver-t kell eltávolítani? Mert azt írja nekem, hogy van fent újabb verzió, távolítsam el a régit...
-
válasz
FoxiestFox #67438 üzenetére
És akkor ezennel vissza is vonom, hogy a multitouch haszontalan, a kétujjas görgetés király, finoman is lehet, de egy gyors mozdulattal az oldal eleje-vége között is lehet ugrálni.. eddig pgup-pgdn volt.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #67434 üzenetére
valószínűleg erre gondolt: hp multitouch driver
-
Thoty
senior tag
válasz
FoxiestFox #67428 üzenetére
T500-on most próbáltam ki a korábban linkelt HP driverrel, működik a multitouch
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67428 üzenetére
X200-on probaltam en is, de ott sem 2 ujjal sem 3mal nem mukodik
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #67374 üzenetére
Nem volt szép, de jogos
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #67366 üzenetére
Ja, ez ThinkPad T, W, R es X szerias notik topikja, csak ugyebar kotelezo volt atnevezni, mert nem volt jo ahogy volt
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #67333 üzenetére
Ha még lehet találni 1.1-es USB-t akkor ez egy jó opció...( ma már minden 2.0 vagy 3.0...)
köszi -
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #67324 üzenetére
A dokk az plusz hely.. ennek egy szekrényben kellene majd elférni , az újabb gépek meg nem tudják a BIOS-os butítást USB1.1 -re vagy csak én nem találom a menüben...
stewe
-
vikcsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #67320 üzenetére
Az nem jó. De gondolom az Ati-s verziónak nagyobb, annyival, h a vga-t is érintse, inteles meg annyival kisebb... szóval ha Ati-s hűtésem van, akkor nem kell cserélni
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #67316 üzenetére
Világos, de ha nem érte valaki a megjavításához, fejlesztéséhez akkor már jóval többe fog kerülni. Nem mindenki ért a barkácsoláshoz.
(#67317) lakkusjj
Sokan teszik ugyanezt.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #67311 üzenetére
Tömören, szerintem annyit nem ér az meg. Majd ha például egy használt cuccokat is árusító boltba bekerül és lesz rá minimum 6 hónap garis szervizháttér, akkor inkább bevállalható lenne, de túlzás az összeg.
(#67310) lakkusjj
Vélhetően váltásra akarnak ösztönözni, terelgetnek az új termékeik felé.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #67291 üzenetére
Jól mutatna az x200 mellett
-
Dhampir
félisten
válasz
Még "csak" 5 éve működik és garancia rá nuku.
-
válasz
Sajnálom h most nincs zsém, mert ez pont nekem való lenne
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67303 üzenetére
Megeszik 4 GB-ot, de csak ~ 3,2 GB-ot használ belőle, szóval 3 GB-ot érdemes valóban beletenni.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67301 üzenetére
Volt belőle 1440*900-as felbontású változat, illetve a kijelző csereszabatos a 14,1" T61, ill. CCFL-es T400 kijelzőkkel.
Ha hiszünk a Thinkwiki-nek, akkor ez a kettő fajta nagyobb felbontású kijelző volt benne:
- LP141WP1-TLB8 (ez LG-Philips)
- LTN141WD-L05 (ez Samsung) -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67296 üzenetére
Ha van, akkor az csak olyan, mint a T60-ban, tehát gyakorlatilag mini PCI-e-re drótozott belső USB, nem "igazi" mini PCI-e. Esetleg a wifimodul helyére teheted a Crystal HD-kártyát.
kistewe: igen, ajánlott mindent lementeni, mert nincs infó arról, hogy mikor kerülnek le végleg a Lenovo honlapról, bár elvileg a legfrissebb driverek elérhetőek torrentből, mert azok már felkerültek (ld. a linkelt topikot!).
Hozzáteszem, hogy én 1-2 napon belül leszedem torrentről a pakkot, szóval igény esetén tudok drivereket feltölteni (arra nincs kapacitásom jelenleg, hogy az egész torrentet állandóan visszaseed-eljem vagy feltegyem tegyem valamilyen 7/24-ben elérhető tárhelyre).
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67294 üzenetére
Z61t-t keress akkor. Talán nem is volt belőle Radeon-os, csak Intel GMA 950-es. Szerintem a webkamera is meglehetősen új feature volt akkor, láttam már 3-4 Z61t hirdetést, egyikben sem volt.
-
Francia91
veterán
válasz
Ennyiért majdnem ajándék
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67288 üzenetére
Z60 és Z61.
t végű a 14" kijelzős modell, m végű a 15,4" kijelzős modell, mindkettőből volt titániumfedeles és normál fekete műanyag fedél is (ugyanolyan műanyag, mint az R szériánál).
A Z61p sajnos fekete fedéllel jött ki gyárilag, de lehet utólag cserélni a fedelet a Z61m titániumfedelére.
Egy ilyen, teljesen felfejlesztett Z61m-et máig elfogadnék. Z61p-be sajnos nem lehetett kamerát tenni, az alaplap elvileg nem támogatta.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #67270 üzenetére
Már bocsika, de a T500-ról volt szó, nem a te W500-adról. Habár lehet, hogy egyforma procik vannak benne, nem néztem utána.
Eleddig mindig HDD-m volt, nekem azzal sincsen gondom gyorsaság tekintetében. A lényeg, hogy jókora kapacitású és tartós legyen és ne darálódjon le úgy, mint egy drága SSD.
(#67271) Tim82
Ki nem tudja, hogy a Fedora a Red Hat homokozója?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #67254 üzenetére
Én pl eladtam a T500-at.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #67222 üzenetére
"Rezonálás minden keretnél előfordulhat géptől függően"
-
aclandiae
senior tag
válasz
FoxiestFox #67218 üzenetére
Pontosan hová sikerült bepasszírozni?
-
aclandiae
senior tag
válasz
FoxiestFox #67154 üzenetére
...és ha kábelen csatlakozna a tv-adás? (nekem nincs 3G modemem, mert nincs rá szükségem)
Erről egy képet tudsz felölteni?
-
Amarton
tag
válasz
FoxiestFox #67189 üzenetére
És mi az?
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #67167 üzenetére
Talán, mintha valami olyan lett volna, ahol összefogta a ThinkVantage-es programokat, (PowerManager, FingerPrint, UltraNav) nem? Vagy tök rosszul emlékszem?
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #67115 üzenetére
Memoriakartya != RAM
-
válasz
FoxiestFox #67086 üzenetére
Ennyiért ez a gép nem gáz, meglepően minőségi cucc, használtan van jobb, de nem AMD-s. Nem az a szokásos borzalmas konzumer cucc.
(#67087) Iscariah
85k-ért vettem aprón T420-at 150-ért már T430 is van, de ez az edge gép egész kellemes cucc, ha nem lesz napi szinten cipelve, akkor az AMD gpu nagy plusz. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67042 üzenetére
Köszönöm bitpork helyett is...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #67005 üzenetére
Tény. De ez eddig is így volt. 15.6" most a standard, van bele panel dögivel.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #67023 üzenetére
Nincs.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Ez érdekesnek tűnik, azért aggódnék hogy ne törjön vagy repedjen meg gépelés közben, mert ugye nem sok minden tartja alulról.
-
Dhampir
félisten
válasz
Kizárt dolog, soha ki nem venném a DVD-meghajtót, nekem az kell!
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67015 üzenetére
En elobb tervezem a cseret, csak meg nem tudom, hogy W520 vagy egy Preci legyen a kiszemelt. Ev vege fele talan kicsit tobben akarnak megszabadulni a gepuktol, jelenleg nem sok eladot latok.
-
soldi3r
veterán
válasz
Szerintem jol latod a helyzetet. En is talaltam a 4500-hoz FHD IPS-t. Csak nem latom ertelmet egyelore lecserelni ezt az LG-t.
-
scream
veterán
válasz
Majd írj, hogy sikerült-e a dll szerkesztés.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #67010 üzenetére
4710HQ és 7200rpm-es vinyó->15 sec asztalra és 50 sec mire visszanyitja a ph-t. A kettő között van 35 másodperc amiben állunk mint az a bizonyos a lagziban. És még 1:20 után töltődik be a billzet spéci szoftvere. Ez nem fejlődés, ez átqrás, de a Win8 topikban állítólag kegyetlenül begyorsultak a gépek. Nálam a 30. sem akar. Biztos a rossz karma.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66995 üzenetére
Erre gondoltam, de szerencsére sikerült végül megcserélni a képeket és már az van bent, amit én szeretnék.
Viszont sajnos csak 148x148-as képet lehet belerakni helyette, arra még nem jöttem rá, hogy azt hogyan lehetne módosítani, szerintem annak majd csak alvás után ugrok neki...
Addig is -
Ami kell a művelethez: ResourceHacker, valami képszerkesztő, amiben a neked tetsző képet 24bit-es BMP-ként 148x148-as méretben lemented a gépedre, admin jog.
Először is, navigáljunk el a C:\Windows\System32\ mappába és bizonyosodjunk meg róla, hogy ott van az FpCredProv.dll file, ez fog nekünk kelleni. Sajnos nekem nem engedte onnan RH-rel még megnyitni sem, nem hogy szerkeszteni, illetve még simán másolni sem engedte a Win, ezért egy Admin-nal nyitott cmd (Command Prompt) segítségével létrehozunk róla egy másolatot az asztalra (cd C:\Windows\System32 -> copy FpCredProb.dll C:\Users\Valaki\Desktop). Miután ez megvan, érdemes erről is mentést készíteni (mármint amit az asztalra másoltunk), ezt már szabadon tudjuk mozgatni a grafikus felületen is, így nem kell parancssorból szenvednünk.
A System32-ben lévő dll-t nevezzük át, mondjuk FpCredProv_origi.dll-re, így ott is lesz egy tartalék.
Ezután képszerkesztőben a fentieknek (24bit, bmp, 148x148) megfelelően átméretezzük és lementjük a kiválasztott BMP képünket.
Most Admin jogokkal megnyitjuk a RH-t és az asztalon lévő dll-t betallózzuk, amit ha mindent a leírtaknak megfelelően csináltunk megnyílik és a program balfelén megjelenik a dll felépítése. Ott nyissuk le a Bitmap -> 201 -> 2052-t, ekkor jobboldalon meg fog jelenni az alapértelmezett kép, amit szeretnénk lecserélni. Most jobb katt a 2052-n és válasszuk a replace opciót, majd a felugró ablakban a felső Open file with new bitmap gombra kattintva tallózzuk be az általunk elkészített bmp-t. Ezután File -> Save vagy Save As.
Az elmentett file neve legyen FpCredProv.dll ("behúzás" előtt készíthetünk erről is mentést), melyet az asztalról egyenesen a System32 mappába húzzunk bele (másol/beilleszt nem megy).
Nekem így sikerült lecserélni. Elképzelhető, hogy hiányos vagy hibás a leírás, nyugodtan szóljatok, már késő van, de igyekeztem hibátlanul leírni.
Ha valaki valahol elakadna, csak kérdezzen.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66993 üzenetére
Természetesen.
Ezidáig annyi sikerült, hogy már nincs bent az az ótvar kép, hanem helyette a Windows alapértelmezett virága van...
Lecserélni nem sikerül, akárhogy próbálkozom...
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66991 üzenetére
Na, ezt találtam rá:
C:\Windows\System32\FpCredProv.dll > Bitmap:201:2052.
Ezt ResourceHacker-ben lehet szerkeszteni, viszont valamiért nem sikerül replace-elnem a képet, csak törölni tudom...
Még szenvedek vele picit.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66985 üzenetére
Én hagynám benne az eredetit és alkalomadtán egy USB-adaptert nyomnék bele, habár a 13-asban nagyon kevés az a két darab USB-port.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66953 üzenetére
3 caddy 4 vinyó 3 gép-->mindegyik rezonált. Nem földrengés de igencsak észrevehető (nekem). Kigumizva jobb lenne, de felesleges sutaság, beraktuk caddybe az SSD-ket és csók.
-
válasz
FoxiestFox #66949 üzenetére
Gyilkos, mentve.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox #66949 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66940 üzenetére
Dettó, nálam is (P9700)
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66937 üzenetére
Végre, tudom az ölembe rakni a gépet és úgy netezni, közben 30°C-nál megáll.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66933 üzenetére
Én is benne vagyok a "tévében", benne vagyok a "tévében".
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66933 üzenetére
Köszönöm
Idáig High Performance-en volt, remélem így hűvösebb lesz.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66930 üzenetére
Hogyan kell deaktiválni?
Vagy hogy hol döntöm el, hogy melyiket szeretném használni?
A pasztázás tuti jó lett, mert mérséklődtek a hőmérsékletek az idle 75 fokhoz képest, ventit is kitakarítottam, hőcsövön nem láttam sérülésnek nyomát.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66925 üzenetére
És mit tudok vele kezdeni? Tegnap megcsináltam az újrapasztázást is és már alul is van feszelve...
-
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox #66920 üzenetére
Én kizárólag Intel csodával rendelkezek, és örülnék, ha az a pár retro játék jobban futna rajta.
Köszönöm a linket, rálesek!
-
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox #66902 üzenetére
És hol találni erről valami bővebb leírást? Lehet kipróbálnám, ugyanis nekem csak ez a csoda van a gépben...
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66902 üzenetére
Tevedni emberi dolog (mondta a sun, majd lemaszott a kaktuszrol...)
Nem hinnem, hogy olyan sok pluszt ki lehetne csikarni vele az IGP-bol... Bar akinek csak IGP-je van, az probalkozhat a dologgal. Nekem a HD3650 sincs huzva, csak par teszt erejeig tuningoltam, kivancsisagbol.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66876 üzenetére
Van azzal tobb gond is, 1 honap alatt amig nalam volt talan 2x neztem meg, de csak 1x kapcsoltam be
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66888 üzenetére
Ezen nem tudom, hogy milyen paszta van, és asztalon van (T9600).
Alulfeszelni BIOS-ban lehet simán?
-
válasz
FoxiestFox #66888 üzenetére
A 9900 azért szeret melegedni .
-
DarkChild
senior tag
válasz
FoxiestFox #66876 üzenetére
Köszi
(A "tapi" alatt a burkolat tapintására gondolsz, vagy a tapipadra? Előbbi tényleg nagyon kellemes, de ez az új tapipad a beleintegrált gombokkal elég gáz sztemMég jó, hogy egérrel használom.)
Egyébként azért nem értem ezt a "nem cserélhető" besorolást az M.2-nél, mert ugyabba a slotba lehet WLAN modult is tenni és az már CRU jelöléses. Szóval ezért nem volt nekem világos, hogy ugyanabba a slotba az egyik eszköz miért CRU, a másik miért nem...Na mind1.
(#66877) Tikakukac: nyilván nálam sem a szín volt a döntő
Hanem egyedül ez volt az, ami önálló modul (tehát nem KIT-es kiszerelés), 1600 MHz-es és CL9-es késleltetésű. A többi általában CL11 volt... Remélem legalább ebből az időzítésből nem lesz gond
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66866 üzenetére
Matt
Ha jó a feketéje első reves LG-P. Pár T61-nél találkoztam vele. -
scarbantia
aktív tag
válasz
Jól le van véve a fényerő, azért olyan jó a feketéje. Ha megnézed, amikor belép, és megnyit valamit, akkor a T61-nek is villog a kijelzője, tehát nem teljes fényerőn megy. (a régi panelek is PWM-esek, csak a CCFL nem azonnal alszik ki mint a LED, ezért inkább csak ingadozik a fényerő, nem pedig vibrál)
Amúgy meg valamelyik 1680x1050-es, de fogalmam sincs. -
soldi3r
veterán
válasz
Valoszinuleg LCD
-
válasz
FoxiestFox #66857 üzenetére
Háde pont a felharmónikusokon van a hangsúly!
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66851 üzenetére
Azert annyira nem rosszak azok a sok.1-es erositok sem. Vannak kifejezetten jol muzsikalo verziok is. Pl az emlegetett markanevu Yamaha RX-V6-os szeriatol felfele levo Direct Stereos megoldasa elegge jo, de az Onkyo Pure Audioja is. Igazan zenere pedig meg mindig a csoves meg a lemezjatszo.
-
lacus83
senior tag
válasz
FoxiestFox #66851 üzenetére
Vili
Ahogy te is írtad átlag felhasználásra film,youtube,játék simán jó a Logitech.
Zenére tényleg kevés,de pl ami nekem van már az is sok.Sosem volt meg valszeg nem is lesz igazán feltekerve,mert már az én fülem is bántja.
Watt és hangzás is relatíve,mert egy a most újra visszatérő jó "öreg" technika a csöves erősítő.
2*10 -20 W az egész,de olyan tisztán tud szólni hogy az itthoni cuccaim sose lesznek olyan tiszták.
Digitális technika ide vagy oda. -
Bocsek
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66794 üzenetére
már próbáltam, de este megpróbálom megint
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66784 üzenetére
A Hódító Vilmos regnálásával felerősödött normann hatásnak köszönhetően (például itt található pár példa egyéb francia forrásra) és a latinnak köszönhetően meghízott az angol nyelvkincs.
Ami még érdekes lehet, hogy körülbelül 350 olyan szó van az angol szótárakban, melyek elírásokból, félreértelmezésekből születtek. (Forrás)
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66784 üzenetére
Akkor talán nyugodtan alszom
Köszi az infót egyébként, ma is tanultam valamit
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66782 üzenetére
Hátdehát én nem tanútam kűföldiül!
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66777 üzenetére
randa elangolosodás, valahogy így volt az ujjaimban
@rgeorge: Konkrétan x220-on clickpad van, és nem bejövős, Tx20-okra valóban lett rakva még alulra is gomb.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66770 üzenetére
Megyek oda is délután
kv már megvolt, csak az Íze kedvéért
egyébként nincs rám hatással, megihatok egy litert is
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66766 üzenetére
Hú b+....
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66766 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66764 üzenetére
W500-tol M4400-ra mi ertelme lenne valtani?
(#66751) Francia91, az 1.8-as verzioval futottam ossze valahol, de Quadro mellett fel sem telepul.
(#66707) Tim82, nem Elementary OS-t hasznaltal? Ez a Cent OS sem egy elterjedt darab.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66753 üzenetére
Láttál már jó áron de nem fontoltad meg, más igen
ég és föld...
scarbantia 50db 500-asból van kb 7-10 LG-P paneles, annak fele se a jobbik verzió, mert abból is két fajta van ugyanazzal a típus számmal. De asszem rájöttem hol a trükk. T61p/W500-ból meg konkrétan eggyel se találkoztam, persze nyilván van. Ha az ember tudja melyik kiadást kell keresni akkor könnyebben. T500-aknál már tudom
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #66738 üzenetére
A T400 (p8600, hd+ kijelző)-am (eladva) és 10k mondjuk még rászánva. Mivel nagyon korrekt gép a T400-as, ami nálam van (sima, semmi extra - nekem FPR sem kell, webcam se nagyon) még tán annyi sem kell rá. A RAM-ot, SSD-t, magyar bill-t, Pana 9 cellás meseakksit vinném át az új gépbe (mondjuk némi pénzért simán lemondok a magyar billről, már nagyon megszoktam mi hol van, nem nagyon kell látnom szerintem...
). Ami abban van az meg megy a T400-ba
(#66739) Chaser Köszönöm, akkor max LG panelest nézek abból is, vagy maradok a sima T500-nál, az tökéletes lenne...
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #66728 üzenetére
Sok időd van.
Én továbbra is elvagyok X200-on (is) a 8.1-gyel, de annyira szögegyszerű gép, hogy nem is csoda, az enyémben még WWAN előkészítés sincs, így az sem okoz gondot. Mondjuk most az FPR-t nem sikerül munkára bírni (mikor beállítok neki ujjlenyomatot, megeszi, szóval működik, de bejelentkezésnél süket), ez lehet még tényező.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66728 üzenetére
Oké
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #66717 üzenetére
Inkább szeretjük , korai még az a temetés...
tegnap visszaraktam a HDD-t a T61-be ami dedikált vidikari típushibás, vettem egy monitort, rákötöttem és szuperül működik...először csak win alatt de utána addig nyomogattam a gombokat míg már a BIOS is a külső kijelzőn jelent meg... happyness
így most asztali gép lesz belőle és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
ha rádugok egy külső billentyűzetet akkor be lehet úgy állítani a BIOS-ban hogy valamilyen billentyűre ébredjen? vagy kénytelen leszek venni e falin kívüli csengőkapcsolót és párhuzamosan beforrasztani a bekapcsoló gombbal?uff stewe
-
Zoli986
tag
válasz
FoxiestFox #66711 üzenetére
Végülis igazatok van. Van jó néhány modell ami consumer kategória.
A pana sem árul mindent toughbook néven... -
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #66711 üzenetére
Csak a profit számít...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66685 üzenetére
Nem is azért írom, csak úgy.
Néha az egyszerűbb vonzóbb lehet.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66683 üzenetére
A high-tech gépre is rá lehet unni.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66671 üzenetére
Mondom megnyugtatom magam...csssssssssssss
egyébként tényleg nem szórakozok vele, valami bekavar akkor szopacs. Majd talán a 22. században már nem java alapú lesz, mondjuk az engem már nem fog érinteni
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66574 üzenetére
Fogalmam nincs, de azért írj pm-et hátha...
-
soldi3r
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66525 üzenetére
Jaja
soldi3r Nekem muszáj a win könyvelő progi miatt, ha eddig nem is volt az. Chrome meg a gmailes és saját szolgáltatások miatt, nehezen élnék már nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest