- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #82580 üzenetére
Siker van!
Úgy látszik tényleg idő kell a windows update-nek hogy magára találjon!
Szóval, telepítgettem programokat, miután fent voltak a driverek. Közben pár újraindítás. Megfigyeltem hogy ha leállítást nyomok, a háttérben leszedett frissítéseket telepíti. 3-4 ilyen kör után, ma egyszer csak azt vettem észre hogy kiírta az értesítési területre egy buborékban hogy a windows frissítéseket telepített. rányomtam, erre bejön a vezérlőpult update menüje, és mutat mindent ahogy kell. Igaz nem próbáltam meg a frissítések keresését, de amiket feldobott elérhető frissítéseket, azokból amiket választottam, azokat szépen úgy ahogy kell feltelepítette. Sőt magához tért a security essentials is, már ott is működik manuálisan is a definíciós adatbázis frissítése. A rendszer up-to-date és full installed, végre!
Úgy tűnik most már minden OK, megjavult. A T420 meg marha jó gép, nagyon tetszik!
Köszönöm még egyszer mindenkinek aki segített!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest