- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
én most töltöttem le és mivel nincs sok időm ezért a regisztrációnál kapott 2 ingyen fájlból az F_Roast-ot hallgattam meg, mert elég fáradt vagyok, hát ez az 5 perc tényleg ért szerintem valamit mert kicsit pörgősebbnek érzem magam aztán ki tudja lehet csak bemagyarázom magamnak

de olyan mintha letoltam volna egy erős kávét.fülesem típusszáma: technics rp-f200
-
Skynet258
veterán
Na akkor valaki mondjon egy fülest, típusszámmal együtt, de csak olyan, akinek működik a dolog. Lehet tényleg sok függ ettől.
-
1010
őstag
nem kell mp3makkal szenvedni ha valakinek estleg az van és emiatt nem érez semit ami nagyon elképzelhető
mert az öbölben áll egy hajó

-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére

-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Asszony nemsokára itthon van, megkérdezi, hát te hova mész? ÁÁ semmi, csak megyek, kipróbálom az orgazmust a Kláriéknál...nyugi, csak 10 perces dózis, nemsokára itthon vagyok!
Lehet nem értene meg...

-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Philips SBC HP 195-ös fülesem van, nem mai darab, de szerintem nem szól rosszul
Frász se tudja már, lehet, hogy valaki érzékeny erre a cuccra, valaki meg nem, és én meg ebből is kimaradok

-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Meg se kérdezem melyiket...
Szóval azt mondod, ez is működik... akkor tényleg valami beállítás vagy hardver különbség lehet csak. De nekem se a laptopon, se az asztalin nem produkál semmit sem
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
ja így már értem...

nem az a lényeg, hogy mit dolgozom, hanem hogy az irodai gépemen elég jó százalékban műxenek a cuccok.
otthon meg a sz@erért nem megy, az is realtek alaplapi kari, nem hiszem el!!!
pl jó ez a 10 perces csomag is, amit küldtél, bár csak egy bizonyosat próbáltam...

-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Neeem, Hand of God rövidítése a HoG
Mit dolgozol te, hogy mindenkit az irodába akarsz csábítani? Orgazmus van nálatok? 
-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Az igazság az, hogy én eddig bármelyiket próbáltam, nem történt semmi. A HoG-ot szerintem nemsokára beteszem, kiderül. Pedig alapvetően érdeklődve állok a dologhoz, meg nyitott vagyok sok mindenre... de eddig nekem az I-dose nem okozott sok mindent (vagyis de: az ópium hallgatása közben mindíg elalszom
).
Jah, ment privi! -
1010
őstag
hát én frisebben ébredek ha előző este megy a vico
de vannak halucinációs dózisok
meg én már régebben is hallotam erről csak akkor még nem volt program
meg semmi,
csak sokat remélő amrikai hadseregbár azt is lehet programnak nevezni hogy vegyenceken kíésleteznek

-
Louloudaki
aktív tag
idoserrel próbáltuk. nekem a multiorgazmusos jött be, havernak meg a szimpla, de nekem ahhoz nem volt türelmem, mer 50perces, füff...
nem mer nem volt időm.
meg felmondok legkésőbb hétfőn, szal ma visszahoztam a jófajta fejhallgatót. de majd egyet még utoljára itt búcsúképpen...
1010: te a vicodine-nál mit érzel? nekem csak annyi, hogy fájdalomcsillapításra jó volt, de teljesen nem szüntette meg.
-
1010
őstag
nekem megvan az összes dózis a programban
van közte egykét nagyon félelmetes
szal nem is merem feltenni
csak a pihentetőket
meg a vico-t
-
NRG
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Whá ketten is vártok?
Holnap fel is mondok
(repü)I doser-el vagy mp3-al próbáltátok? Végülis sikerült otthon működésre bírni?
-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Egy kedves fórumtárs ebben a percben mondta el a módját, hogy lehet progi nélkül is megoldani. Ezzel elhárult minden akadály!
Emberek, mondjatok véleményt, kinek hogy működik a dolog, mit tapasztalat eddig? -
NRG
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Az mp3 és az idoser progi által adott hangminőségben elég sok eltérés van egyértelműen a program javára, szóval szerintem az mp3 kevésbé hatásos. Az orgazmussal vigyázni kell mert igaz ráhangolja az agyad de nem nagyon juttat odáig azután meg már nem is lesz kedve az embernek befejezni
és ez olyannal ér fel mintha a bnőd az aktus 3/4-nél abbahagyná szóva lelég morcos lesz az ember tőle és jaj annak aki közel van 
Fontos, hogy az alsó minél jobban átvigye a hangkártya és a füles a lehető legtágabb hangtartományt különös tekintettel az alsó(40Hz alatt) és felső(18KHz felett) tartományt.
Louloudaki!
pls priviben áruld el hol dolgozol

-
Skynet258
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Az meg pont licencel szarakodik a laptopon is meg az asztalin is
Bár asszem megvan mp3 változatban is, lehet teszek vele egy próbát (csak nem tudom, mp3-ként ér-e valamit egyáltalán a dolog...
). -
Armahun
addikt
A program álltal keltett zörejek erősen emlékeztetnek a fehérzajra, amivel Guantanamon vallattak is az amcsik. Bekötött szemmel 40 percet hallgatva már hallucunációt okoz /főleg ha még hideg is van/
-
1010
őstag
ez egy elég veszélyes program
régen a kormányok titokban kísérleteztek ienekkel
-
Skynet258
veterán
Elküldtem privibe a címet.
Más: hát nem tudom, de nekem nem igazán hozza a progi azt amit kéne... Próbáltam már egy párat, és azon kívűl, hogy a dózis meghallgatása után kb 1 percig érdekesen csengett a fülem, nem történt semmi. Se alatta, se utána. Volt sötét szoba, volt csönd, de hatás az nem. Illetve, de: az ópium rendes, és quick hit-es verziója közben is elaludtam, szal altatónak fasza lesz.
Még párszor próbálkozom, de szerintem leírhatom a programot végleg
-
vájns
csendes tag
helló mindenkinek nekem kellenének azok a 10 perceses adagok! mert már kicsit ráuntam h félórákat meg órákat kell várnom.
-
Darkerboy
újonc
Hy mindenki!
Akinek kell ez a progi az írjon és dobok linket. A csomag az összes dózist tartalmazza+ a most kijött 10db 10perces ún. gyorsadagokat... PÜ-ben is lehet jelentkezni.
-
Josh
tag
Van progi, és van hozzá dózis is. Van valami (lehetőleg magyar, vagy szolíg angol tudással is értelmezhető) leírás arról, hogy az egyes dózisoknak mik a hatása?
-
Skynet258
veterán
Van hozzá valahol egy leírás, csak elkevertem (a konverterhez), majd megkeresem megint. Magát a progit nem kell megnyitni, hanem lesz egy új opció ha jobb egérrel kattolunk a drg-n (de alapesetben ez sem jön elő, nehogy szép legyen az élet. Valamit módosítani kell a kiterjesztésen, vagy mi). Megkeresem, feldobom, és lőn energiatakarékos izzó

Másrészről meg: nem értem, ezt mindek szeditek le, ez csak konvertál, az i-doser a topik fő programja
-
qdak
addikt
Ezt a progit leszedtem, feltelepítettem, és volt benne egy *.ogg fájl, amit megnyitottam médialejátszóval, és ez egy 1 órás patakcsobogás.... 3 perc után brunyálnom kellett.
nekem van relax zeném aban is van vizcsobogás, na egész éjel jártam ki én is

sbagen-win-1.4.4.exe nem indul a progi ill ijen dos os vacak indul csak

-
Skynet258
veterán
Nyomtam egy opiumot, kellemesen ellazított, de olyannyira, hogy talán 10 percre be is aludtam. Amikor levettem a fejemről a fejhallgatót, kurva érdekes hangokat hallottam (ilyen ciripelés szerű valamit), de aztán kb 1 perc múlva szépen tovaszállt minden.
Valami mégis csak van ebben a cuccban
-
Skynet258
veterán
-
Josh
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
sbagen-win-1.4.4.exe
Ezt a progit leszedtem, feltelepítettem, és volt benne egy *.ogg fájl, amit megnyitottam médialejátszóval, és ez egy 1 órás patakcsobogás.... 3 perc után brunyálnom kellett.
Én nem tudtam feltelepíteni az idoser-t, mert valami hibát írt ki, és cuccokat sem találtam hozzá.
-
Skynet258
veterán
Várjál, most milyen vizelésről beszélel??
Ez csak egy konvertáló progi, ami arra jó, hogy a drg kiterjesztésű drogfile-t (baró, ezt most találtam ki
) átkonvertáld wav-ba. Az meg azért jó, mert így tudod mp3 lejátszóról is hallgatni. Én ezt a verziót még nem próbáltam, de ezzel a progival csinálják a guruk. 
A drg file-okat pedig a hivatalos oldalon keresztül tudod megvenni, de elhangzott már itt a topikban egy alternatív beszerzési forrás is

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hát nem tudom. Azért amit az ő oldalukon írnak, hogy hallgasd meg és szokj le a piáról, azért nagyobb átbaszás mint ez...
-
Drótszamár
őstag
Lekoppintották a Brainwave Generator nevű programot, kapott egy kis marketing maszlagot, és dől a pénz

-
vájns
csendes tag
Vagy tud vki h mit csinálhat az alpha vagy a beta vagy a delta etc etc?
mert az angolal hadilábon állok!
[P
][P
][/P][/P] -
vájns
csendes tag
nincs meg vkinek a konvertáló progi?
-
vájns
csendes tag
hát itt vok hát nem is tudom a speed-től is lehet pörögni de nem aza nagy durr. vki próbálta már a nitrót?
meg most kezdtem el kutatni új dose-ok után találtam csak azok cash-be vannak. ígyhát várnom kell. láttam kijött egy baba kis dose a neve ketamine. úgy tudom h az nyugtató szer ( LOVAKNAK)! zsír lehet!
-
vájns
csendes tag
most fogom megkóstolni a speed -et. ha az nem adja akkor jön a nitro . de ajánlom mindenkinek! nekem elsőre badta de komcsi naon durva. miután meghalgattam elkezdem tompulni mint az atom! az tartott vagy 20 percig aztán kb 10 percig semmi kitusztultam majd utána elkezdtem pörögni nem bírtam leállni mozognom kellet. ez kb 15 percig tartott ezután 3percenként belassultaqm majd felpörögtem majd minden normális lett és ez így ment tovább de én úgy éreztem h az egész tartott másfél órát de nem tom merrt anyira elment a zidőérzékem h az vmi durva.

De még azt mondák h az lsd se semmi atól meg halucinállsz elvileg majd ha lesz időm kipróbálom. meg ajánlom az a-bomb-t kiváncsi lennék nektek mit csilál.
-
vájns
csendes tag
én nemolyan régen szedtem le a progit és már kipróbálltam egy párat. valamelyik hatott vmelyik nem. A legjobb a fű az naon beadta. A kokain az is adta de nem olyan intenzíven, csak levoltam zsibbadva mint az állat. hand of god hát igen az elég érdekes volt míg halgattam elkezdem összerándulni de semmi más miútán meghallgattam kb 10 percig olyan volt mintha jéghideg vízbe raktam volna lábomat. a hasis is durva hasonló mint a fű csak durvább. de amelyikre rákatantam de naon (5 napja csak azon vok) a nitro! az naon fasza egyszerre gyorsító illetve lassító. nekem kb másfél óráig hat. de brutális! azt halottam h kijött egy újj dose valami halálközeli élményed lesz tőle vagy mi? vkinek nincs meg?
-
NRG
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Az irodában toltad az orgazmust
Mondd csak hol is dolgozol? 
Sima sztereóra ill fejhallgatóra kell állítani a hangfalbeállítást a vezérlőpultban nem 5.1-re lehet ez a gond. Legalábbis remélem, mert más 5letem sajna nincs. Esetleg még annyi, hogy próbáld meg állítgatni a mély hang visszacsatolást, először is kapcsold ki, elvileg úgy lesz jó.
Kizárt dolog, hogy sérülnének a fájlok.Zibit92 Magyarítást nem találtam neked sehol, marad a szótárazgatás.
-
zibit92
újonc
na szal van hozzá valami magyarositás mert nekem minden angol
-
Louloudaki
aktív tag
engem az érdekelne, hogy 2 különböző számítógépen próbálva, ugyanazzal a fejhallgatóval az egyik helyen működik, a másikon nem. konkrétan van itt egy céges jobbfajta fejhallgató, meg msi alaplap hangkarija, itt tök jó. hazavittem fejhallgatót, otthon próbáltam gigabyte alaplap hangarijával is meg creative soundblaster 5.1 hangkarival is, de nulla hatással. az oldalon azt írják, hogy a jófajta füles a lényeg, meg hogy csend legyen és nyugi körültötted, ehhez képest itt az irodai ziziben megy, otthon nyugiban nem. méééér?
pedig az otthoni gépem még jobb is. az előfordulhat esetleg, hogy mivel pendrájvon hurcolásztam a drgket, esetleg sérültek?btw, a vicodine jó fájdalomcsillapításra, és a 2 orgazmus drg is műxik.

akinek kell az összes fájl, az hajózzon el a kalózöbölbe.

-
zibit92
újonc
valaki tudna segiteni nekem hogy meddig tart ezeknek a hatása????????
-
zibit92
újonc

-
tailor
őstag
Próbált már ki valaki valamilyen "keményebbet"? A-bomb, heroine, stb? Ha igen, kíváncsi lennék a tapasztalatokra....
-
tojsz™
aktív tag
arra lennék kíváncsi hogy akinél működött
az a valós szerektől is átélte-e már a hatást
mert akkor szvsz placebo hatás vagy valami hasonlóegyébként nekem is megvan csak még nem próbáltam
-
NRG
tag
A hivatalos oldalon a fenti menünél válaszd a "free doses"-t itt le van írva, hogy jár 2free dose a telepítésért, 2 a store-ban való regelésért, 3 a fórumba való regelésért.
[Itt] vehetsz is ha akarsz.
Pontosítanám a működést: Az oldalanként(fülenként) megfelelően különböző frekvenciájú hangok hatására az agy próbál rá szinkronizálni, konkrétan ez vált ki különböző érzésekhez hasonló állapotot. Figyeljétek csak meg, pl ha nyújtózkodni kezdtek közben vagy ilyesmi másképp halljátok a hangot mert olyankor az agy "veszít" a szinkronból a figyelemelteerelés miatt. Amint újra ellazultok vagy figyeltek sokkal hangosabb és kicsit folyamatosabb is lesz pedig ugyan azt a hangot halljátok.
[link]
[link]Fejhallgató mindenképp kell, mert csak és kizárólag úgy hatásos mert fülenként különböző frekit kell hallanotok!
Persze szerintem is van kevés placebó hatása is, de a lényeg, hogy működik. -
qdak
addikt
valaki priviben kuld nekem ?
-
tailor
őstag
Leszedtem, kipróbáltam, egyelőre csak a programmal kapott dose-zal ("Content"). Érdekes, eleinte nem éreztem semmit, aztán eszembe jutott valami vicces dolog, ahogyan régen megijedtem egy ilyen ijesztegetős-flash dologtól, és amíg máskor ezen csak elmosolyodok (azt is leginkább csak magamban), most könnyesre nevettem magam...
Ennél többre nem futotta.
Kíváncsi lennék a többire is... -
kisninja
őstag
Jó kis placebó határs

-
raskolnikoff
őstag
nekem van kb 150 dózisom már.
[ Módosította: Bordoi ]
-
Makaveli
senior tag
Ha ezt letöltöm, akkor választhatok egy-két zenét, és olyan érzésem lenne, mintha alkohol befolyása alatt lennék, vagy mi?
-
Picco
addikt
ezt en is probalgattam.
fontos a jominosegu fules es hangkari!
tudni kell h elegge szkeptikusan alltam hozza..talan ezert is nem mukodott ugy ahogy kellene.
no quick happy: egyszer tenyleg elmosolyodtam tok ok nelkul, mintha kicsit feszulne szet a szajizmom
tobbinel nem jott az elvart hatas, DE azutan kb 1 hetig minden almomra emlekeztem es ez tok jo volt.
mondjuk eddig nem probaltam sokmindent belole...majd meglessuk. -
NRG
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nálam hatott az ecstasy
Az alcoholtól meg szédelegtem
Fontos, hogy csak fülessel műxik, + javasolt feküdni és nem csinálni semmit. -
lúzer
veterán
kár hogy fizetős
-
raskolnikoff
őstag
Let's face it. Sometimes you just want to MAKE it happen, and make it happen hard and good. Ecstasy was designed to bring you to the mind-state of near orgasm. Our strongest, fastest, sexual dose- we do not recommend this for casual users. Bring that experience to the NEXXXT level with Ecstasy. This is not for romance. This is not for cuddle. This was designed to make you explode in pure ecstasy, tingle your body, and melt your soul.hát eddig nem vmi jó a csaj
csak szüszög meg búg mintha muszáj lenne 
-
szandisas
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
olcsóberugás?

-
szandisas
őstag
nekem már régóta telepítve van, de még nem próbáltam...
ha adni fogja reggelente lesz mit hallgatni a vonaton
-
_ATi_1
senior tag
Leszedtem én is a progit
Holnap kipróbálom, nagyon kíváncsi vagyok a hatásra
-
NRG
tag
[Ez] a kis program az agy hullámait stimulálja különböző frekvenciájú hangokkal. Így szimulálja a különböző "állapotokat" pl alkohol, hallucinogén anyagok, szexuális érzések stb

Kinek milyen tapasztalata van?
Nálam működik

Csak fejhallgatóval hatásos!
Elvileg nem veszélyes, de mindenki csak saját felelősségre pórbálja ki!
A "mazochist"(Erős fájdalomérzetet okoz a fejben a fogakban és a bőrön)
és a "hand of god"(remegést válthat ki) NEM ajánlott!Ha mégis akkor megtalálható a Dr House-ból is jól ismert Vicodin vagy Morphin is

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

[P
][P
Mondd csak hol is dolgozol?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)