- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vájns
csendes tag
én nemolyan régen szedtem le a progit és már kipróbálltam egy párat. valamelyik hatott vmelyik nem. A legjobb a fű az naon beadta. A kokain az is adta de nem olyan intenzíven, csak levoltam zsibbadva mint az állat. hand of god hát igen az elég érdekes volt míg halgattam elkezdem összerándulni de semmi más miútán meghallgattam kb 10 percig olyan volt mintha jéghideg vízbe raktam volna lábomat. a hasis is durva hasonló mint a fű csak durvább. de amelyikre rákatantam de naon (5 napja csak azon vok) a nitro! az naon fasza egyszerre gyorsító illetve lassító. nekem kb másfél óráig hat. de brutális! azt halottam h kijött egy újj dose valami halálközeli élményed lesz tőle vagy mi? vkinek nincs meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest