- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
elvileg utána kell, mondjuk én tegnap majdnem elaludtam közbe is, de a lényeg, ahogy a leírásában is benne van hogy utána aludj közvetlenül.
-
federal2020
csendes tag
Értem, azért lejátszom most azt is.És akkor megpróbálok majd egy LucidDream-et.Szóval az nem gáz ha LucidDream közben nem alszom el, de közvetlen utána el kell aludnom?
Vagy közben kell elaludni,vagy hogy? -
Daweee
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
Hát, szerintem attól hogy nem menekülsz álmodban Hádész elől, szerintem mindegyik megkavarja az agyadat, nem lehet hülyeség "lenullázni", de nem tom, nem vagyok neurológus

-
federal2020
csendes tag
Igen ezt tudom, de mivel egy erős dózis sem hatott gondolom fölösleges.Vagy mégsem?
-
Daweee
őstag
Azt gondolom tudjátok hogy az optimális hatás érdekében ha rövid időn belül akartok nyomni több erős dose-t, akkor előbb le kell futtatni köztük a reset-et, ami visszaállítja az agyatok alaphelyzetbe.
-
federal2020
csendes tag
A Hades-t eddig kétszer próbáltam ki a pulzus mind kétszer megvolt jó magasan.Szóval azthiszem még próbálgatom kicsit.Meg LucidDream-et. AstralTrip-től test nélül utazol( ha nyitva hagyod az ablakod azt álmodod hogy ki replüsz) ezt a zombis haveromnak ajánlották, ez elég meleg cucc lehet ha bejön, pl. mint az OutOfBody.Ezek a fajták érdekelnek igazán.

-
federal2020
csendes tag
A LucidDream egy idő után belenyom az ágyadba, éss már alszol is, elvileg haverom leírása szerint.
Egy másik ismerősöm ezt írta:
"Nem kell hogy olyan erősen koncentrálj, mert akkor tutira nem lesz hatása.
Ha túlságosan is koncentrálsz a hangra akkor már eleve azon gondolkozol.
Csak feküdni kell mint egy "bábu" és hallgatni a hangot."Neki F-Roast beadta elaludt tőle és nagyon furcsa érzése volt álmában, mintha ébren álmodna.(Mellesleg ő rásegített nyugtatóval+felessel ezt azért nem ajánlom senkinek, még magam sem próbálom ki.)
-
kmisi99
addikt
válasz
federal2020
üzenetére
A Gate of Hades tól én is kegyetlen fáradt lettem.
Ajánlanátok valami olyat ami a legtöbb embernél működött? Mert eddig a Hadestól lettem fáradt a többi nem nagyon működött
-
Daweee
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
Nem tudom hogy el kéne-e aludni alatta, azt tudom hogy a lucid dream után közvetlen kell elaludni elvileg.
-
federal2020
csendes tag
Hát most probáltam éppen 5 perce a Gate of Hades-t.

Valami fenomenális élmény volt, az első 20 perc után kezdtem álmos lenni és próbáltam
elengedni magam(hogy el is aludjak) aztán elkezdet egy másik hang szólni amitől felment a pulzusom, és furcsa félelmetes dallamokat hallottam a zúgás alatt, teljesen kábának éreztem magam.Aztán vége lett a dózisnak és utána midnen a megszokott.
Tehát ezzel sem értem el meglepő eredményt, de ezeknél a fajta dózisoknál el kellene aludnom (GateOfHades,LuciDream,LSD) hogy eredménye legyen?

(Vagy éppen ezektől alszom el?)
A fülesem márkája DIGITAL de nem tudom a típusszámot, még utánakeresek.
-
Daweee
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
Mit próbáltál és milyen cuccal?
én tegnap nyomtam alcoholt, az fos volt, csak felkavarta a fejem, viszont utána a virtuális másnap annál intenzívebb volt...
elalvás előtt meg egy lucid dream-et, nem történt semmi különös, hétköznapi irányíthatatlan álmaim voltak. Mondjuk a vége után még forgolódtam vagy 20 percet, nem ment rögtön az alvás lehet azért. -
federal2020
csendes tag
Értem.Ma amúgy próbáltam pár doset de nem használ, csak furcsán hallottam a hangokat utána.Egyszerűen nem megy.

-
Daweee
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
Szerintem hangkártyában nincs sok variáció, nem azon múlik hogy hallod-e vagy nem a szélsőséges frekiket, egy alap "nemszar" hangkártya megteszi. Én épp egy Audigy 4 beszerzésén vagyok, (nem emiatt elsősorban
) szerintem a célnak megfelel, úgy is a fejhallgató a lényeges véleményem szerint. -
federal2020
csendes tag
Hangkártyát tud ajánlani valaki?Olyan akinek nagyon durván trippelt az összes DRG amit kipróbált?

-
federal2020
csendes tag
Nah, az Opium nekem hozott hatást este 10 kor:
Nézem az ajtót...
Mit látok? Kinyitódik, pislantok egyet szétnyúlik, lesz belőle vagy 3 darab, és összemegy
kifehéredik az ajtóban a fény, (mert ugye sötét volt a szobában csak kint nem) aztán a teljes látóköröm fehérré válik majd nem látok semmit csak feketeséget...
És azt vettem észre hogy vége van a hangnak és marhára szarul érzem magam...
Kezdek hozzászokni asszem.
De most jól jönne egy Anti Migraine, nagyon fáj a fejem.

Haverom tegnap este LucidDreammel próbálkozott aki eléggé szereti a zombis filmeket:
Elaludt, és azt álmodta, hogy egy téren volt sok jó emberrel és azok elkezdték őt nagyon figyelni majd odamentek hozzá, tiszta rondák lettek,és el kezdték őt zabálni...tehát most lucid dreammel jövök...

-
kmisi99
addikt
A gate of hadest kezdtem el hallgatni 20% körül leállítottam most kb zombi vagyok fejem alig bírom tartani nagyon durva imádom. Csak majd elalszok. De azt nem akarom mer akkor jön hádész

Sennheiser hd202 vel hallgattam asus xonar d1 társaságában -
federal2020
csendes tag
Értem, izgatottan várom a további élményeid.Jah és nézd csak [link]
szerintem ez emberi, sőt baráti ár az 5hz-30khz-s teljesítményével.Örülök hogy rábukkantam, amúgy is kéne egy új füles már.
-
Daweee
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
Elvileg nem lehet nagy gáz a frekvencia tartománnyal, egyrészt más emberi áron kapható fejhallgató sem tud sokkal többet, másrészt megnéztem a hivatalosan ajánlott fejesek közül párat randomot: 10-22K, 15-20K, stb...
Amúgy van még egy Sennheiser CX55-öm, 17-21K-val, majd kipróbálom azzal is.
-
kmisi99
addikt
Megjavult

-
kmisi99
addikt
Valami ötletetek van hogy mit csináljak?
[link] -
federal2020
csendes tag
Majd írj ha van valami!
Amúgy elég jó fülesről tolom, nem túl hangosan, nem is halkan.
Csend van a szobában és úgy csinálom, mintha a fejemből jönne a hang és játszani vele, és csak a hangra gondolok minden mást kizárok a gondolataimból, de eddig nem sikerült, máshogy sem.De azért sem adom fel, most az 1x nem...
Dawee neked valószínűleg azért nem annyira intenzív mert az AKG514 füles 18Hz- 22Khz ig megy, legalábbis utána néztem ennyi az AKG5'! frekvenciája(és Idoserhez 5hz-30Khz kéne elvileg).De a te eredméyned is valami azért, szóval szerintem kajak a fülestől (és a koncentrálástól) függ minden. Megyek próbálkozom.

-
No-kia
addikt
nah erre kiványcsi vagyok, hazamegyek kipróbálom

-
MmDorian
őstag
válasz
federal2020
üzenetére
én is rá vagyok hangolódva, de semmi, se az orgazmus, se az alkohol...
-
federal2020
csendes tag
Ha ez tényleg iylen vagány cucc akor miért nem.
Annak soha nem mükszik aki szeretne ilyen dolgokon függővé válni,és érdekli is?
Bezzeg akinek megy az beparázik tőle?...
Na még vmi jó fülest fülest ajánljatok. -
MmDorian
őstag
leszedtem, de nem merem kipróbálni pl az ópiumot.

-
Daweee
őstag
Kipróbáltam, nem vágódtam hanyatt, alaplapi hangkártya meg AKG K514es fejessel, lehet nem koncentráltam eléggé, de egy-egy futó bizsergésen túl nem sokat éreztem... Majd még gyakorlok ha lesz több időm

PS: nincs valami ami jó tanulásra?

-
federal2020
csendes tag
Ha jól tudom te hangfallal csináltad, nem? Hifi hangfal volt, vagy házimozi?
Jó volna ha egy 5Hz-30kHz-s fejhallgatóval menne...Mert addig tuti nem nyugszom amig nem értem el hatást ezzel a szarral, ilyen érdekességek nekem soha nem működnek.
Amúgy az mindegy hogy milyen hangerővel hallgatom? -
dokar
addikt
válasz
federal2020
üzenetére
én egyszer próbáltam ki, bejött.

-
federal2020
csendes tag
Vagy egy fülest ajánljatok 10.000 ft körül ami tuti müxik mindegyikkel....

-
federal2020
csendes tag
Magyarán feladhatom?....:

De mégis melyik a legjobb hang amelyik szinte mindig hoz eredményt? -
oil
tag
Egy próbát megért!
Még így is jobb, mintha bárki hernyót venne magának, vagy kokót, vagy bármi mást! Bár amire képes az emberi agy..... Pl. adtam már havernak "csak 2 kalória van benne" nevezetű mentholos drazsét, mert fájt a feje, és ettől az ún. "fájdalomcsillapító"-tól elmúlt...
Szóval semmi sem lehetetlen, mint ahogy 2006-ban megint az emeszpét választották, pedig az is lehetetlennek tűnt!
-
oil
tag
válasz
federal2020
üzenetére
Hy! Akkor egy "cipőben" járunk! Úgy látszik én is semleges vagyok erre! vannak 5 perces gyors hangjaim, és se azok se az 50 percesek nem jártak sikerrel! Pedig a fülesem se rossz!
-
federal2020
csendes tag
Nemtom, egy rakat hangot (kb 50-et) kipróbáltam egyedül, nyugiban végig halgattam mind
és egyszerűen semmi, pedig rendes, nagy fülessel halgattam, de még a HandofGod sem hozott semmi eredményt.
Talán a Quick Happy de serintem azon is már csak kínomban mosolyogtam.
Lehet az volt a gond hogy a fülest, a hangszóróba csatlakoztattam?
Segítsetek légyszi.
-
ko12
újonc
Hy!
nahát mi megtaláltuk a tuti drg-t.
GATES OF HADES!3-an próbáltuk, ugyanaz a hatás!:
Elalszol, és az egész tested rángatózik.
Hádész álmodban próbál elkapni, te meg próbálsz elbújni.
Pontosan ugy képzeljétek el mint egy horrorfilmben, és az egész reálisnak tűnik!!
Van még valami ami nagyon fontos: Ne egyedül hallgasd, mert a vérnyomásod 200ra is felmegy. Csináltunk videót róla, majd belinkelem.
Leírok még valamit, bár biztos vagyok benne, hogy nem hiszitek el!!!
én sem hittem el amig nem láttam. a haverom ""álmában"" hádész végigkarmolt a hátán, és mikor felébredt OTT VOLT A NYOMA!!!
ez nem kamu, nagyon durva cucc!! -
Roli314
újonc
Hellotok!
Azt szeretnám kérdezni hogyha azzal a kis fülhallgatóval hallgatom amit például mp3 lejátszóknál szoktak használni és nem a nagy al akkor jobban hathat? Mert ugyebár az benne van a fülembe és úgy lehet hogy a hanghullámok jobban átmennek? -
Forceman
tag
Legjobb szerintem a Nitrous. Egyszer meghallgattam háromszor egymás után és "vibrált" körülöttem a világ
. Most is azt hallgatom
. Amúgy meg ha bizsereg a fejed ne ijedj meg nekem is szokott
Na jó azért pontosítok. A Nitrous legjobb az "energizálók" között. Szóval hiperaktív leszel 
-
Egzee
őstag
másnak is van a brain+ után raygun hang a fejében?

-
Egzee
őstag
multipleoqh koncentrációs zavarok+ erős merevedés XD isten vezérelt ehhez a programhoz

-
Egzee
őstag
Anyááááááááááááááááááááááááá de meleg az alfa hullllláám.... cccccccccccccccccccccccccccccccccc
most meeeeg a szóódás szifon... jáááj......
-
Rapido25
csendes tag
Fülhallgatóval is működik?
-
szipkaaa
újonc
nagyon jü a progi nálam működik amit érdemes kiprobálni az az opium,quitheppie vagy hogyirják
az alcohol és a marijuana se rossz lsd nálam félelmet váltott ki amm ingyen lelehet tölteni innen a progit: www.i-doser.extra.hu és mindeggyik leírása is ottvan magyarul -
raskolnikoff
őstag
Miután kb az ötvenedik ember keres föl privátban hogy küldjem el a dose-okat hadd válaszoljak mkinek itt.
Sztetek mire való a gugli meg a torrent?
thx

-
PSP-Bobb
csendes tag
Huh kipróbáltam egész jó cucc. a QH változatok közül egyik sem működik, viszont az alkoholtól vigyorogtam meg mindenen röhögtem pár percig, meg kis homályos látás is.
Van egy olyan unofficial drg fájl, hogy sex, elég érdekes dolgokat ígér, ha van rá igény feltöltöm valahova.Nincs egy szakértő aki hozzá tudna szólni, hogy ez káros-e? Olvastam egy külföldi fórumon, hogy a jóember jártas a témában és azt állítja, hogy roncsolja az agyat, de az utána lévő hszeket már nem olvastam el
Tényleg jó lenne tudni, mert nem roncsolom szét magam ha káros! -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a HSZ-eket de az érdekelne hogy a "Zenéket" MP+-ra hogyan tuom rátenni? -
Démonika
újonc
Okés,nem csak néznem,hanem látnom is kellett volna
Mególdás fentebb
solesz75
(újonc) -nél : http://i-doser.extra.hu/leirasok.html ,letöltések,Júniusi Dózisok -
Démonika
újonc
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget Valakitől.
IDose-hez letöltöttem egy 76-os csomagot,de sajna a fájl SBG formátumú,így sem a progival és még eddig semmilyen más lejátszóval sem tudttam kipróbálni.Előre is köszönöm

-
solesz75
újonc
Itt vannak a dozisokhoz tartozó leirások nyers forditása, de azért érthetöek.
http://i-doser.extra.hu/leirasok.html -
SirRasor
addikt
Peyote semmi hatás...körülmények biztosítva voltak. Hát erről ennyit.
-
SirRasor
addikt
javítás: Trip-et próbáltam (előző hsz)
Na este elalvás előtt kipróbáltam az Orgasm és OrgasmQH-t. Hát érdekes volt. Azt mondom nem éreztem semmit az első 5 percben, csak mintha valami pöcögtetne ott lent, aztán határozottan magától elkezdett jó lenni...eléggé érdekes élmény volt, de 'orgasm' nem lett egyik alkalommal se. A QH annyira nembejövős. Ezek után konkrétan alváshoz próbáltam a Divinorum-ot, de baromira idegesített, ezért 5 perc után levettem a fülemről. Viszont ezek után eléggé brutálisat álmodtam! Jót is és rosszat is és sokkal tisztábban maradt meg, mint máskor.
Amúgy reggel jöttem rá, hogy lehet a füles rosszul volt rajtam és a lobbot tettem a balra, szóval nem tudom ez számíthat-e valamit. Ezek után feltettem jól és kipróbáltam az OrgasmQH-t, de pici 'pöcörgetésen' kívül semmi se volt.
Nemsokára kiróbálok valami keményebbet, mondjuk a Peyote-t, mert ha annak se lesz hatása, akkor inkább a placebo felé hajlok.
-
SirRasor
addikt
Tip-et próbáltam maximális minőségű mp3-ban, de kis röhögcsélésen kívül (inkább placebo hatás) semmi se történt.
Délután a Lucid Dreaminggel próbálkoztam, de akkor hangkarin keresztül és semmi extra se volt, de baromi mélyen aludtam utána fél óráig (nem jellemző rám).
Ma este kipróbálom az orgasmot számgéppel, aztán ha van hatás, akkor jön mp3-ban

Hand of God-ot próbálta valaki?

-
Gchick
újonc
Nekem az orgasm és az eki is bejött... az orgasm nagyon durva!
Most speeden vagyok, pörgök, mint disznó!
A többit még nem próbáltam, de ki fogom. -
vedini
őstag
olyan nincs amivel fel lehet pörgetni az agyat és gyorsabban lehetne tanulni?
-
kem
addikt
Nekem kib@sztul megfájdúlt a fejem a mintáktól

-
dokar
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
nekem nagy hangszórókkal is bejön, az A-Bomb nagyot ütött

-
vájns
csendes tag
syastok
fúú gyerekek megszereztem a gate of hades-et. megakartam halgatni kb 71%-igjutottam el mikor lekaptam a fülest. ilyen szarul sose voltam paráztam mindentől a bőröm égett mint a szar majdnem rámtört a sírás + olyan érzésem volt mintha valami csipkedné a bőrömet. Még most is reszketek . komolyan mondom naon brutál ehez képest a h.o.g. egy kis nyugtató!! NAGYON durva! beszartam majdnem komolyan mondom. most készülök meghalgatni de most végig nemtom h fogom kibírni meg megkell tudnom h mi a teljes hatása. valaki próbálta már? ha igen akkor irja már le h mi történt 100%után! -
Louloudaki
aktív tag
gyerekek, olvassátok már el a tutorialt meg a faqot az idoser honlapján, mielőtt ilyeneket kérdeztek!
csak fejhallgató jó, hangszóró nem. vagy odanyomod a füledre közvetlenül? hangszóróból a hullámok terjednek mindenfelé, a lényeg elveszik az éterben. a füles meg pont lefedi a füledet és így nem szökik meg semmi lényeges hanghullám.a másik meg, hogy káros-e. ez is le van írva. nem káros, de csak saját felelősségre használd. viszont 10 éves kölyöknek nem kéne ilyesmit adni, még fejlődésben van az agya...
-
plömplöm
őstag
-
dokar
addikt
letöltöttem a progit, nagy hangszórókkal hallgatom, nem gáz?
-
Cathfaern
nagyúr
Juj, ekkora hülyeségeket ne beszéljünk azért. A flac veszteségmentes tömörítés, de ennek ára van, mégpedig a nagyobb fájlméret, kb. az mp3 ötszöröse ugyanaz a szám flacben. (vagy több). MP3 128kbps mellett kb. 1 MB/percet tud hozni (persze ez elég rossz minőség), flac pedig olyan 5MB/perc (azaz egy 60 perces album mp3-ban 60MB, flacben 300MB, cserébe ugyanolyan minőségű az utóbbi, mint az eredeti CD volt).
Természetesen a lejátszónak külön támogatnia kell a flacet. A különböző lejátszóprogramok nagy része már támogatja, hordozható lejátszók közül is egyre több. -
qdak
addikt
válasz
Attila2012
üzenetére
ezt nem tudom nekem sosem volt
de le7 konvertálni mp3 ba! -
qdak
addikt
válasz
Attila2012
üzenetére
A FLAC, azaz a Free Lossless Audio Codec lesz az MP3 utódja, ebben biztos vagyokLényege, hogy veszteség nélkül tömöríti a zenei fájlokat. Ez sacc/kb annyit jelent, hogy egy 3MB@128kbps mp3 fájl, 3MB@300kbps flac fájlnak felel meg. Nagy jövőt jósolok neki.
végre van fülesem
nagyon örülök neki, majd probálom öket! -
Attila2012
csendes tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy ez veszélyes -e?
Mármint gyerekeknek és időseknek?
Mert ha nem, akkor néha benyomok egy kis nyugtatót a tesómnak (10 éves)! xD -
Louloudaki
aktív tag
válasz
Attila2012
üzenetére
a fájl nevéből tudsz következtetni a hatásra, elég egyértelműek az elnevezések. pl orgasm, hogy maradjunk a kedvencemnél.
ha megnyitod őket, akkor a progiban látod a részletes leírást is, és azután eldöntheted, hogy lejátszod-e vagy sem.
a 10gb az nemtommi, szerintem gyanús. a 35mb a reális, és drg a kiterjesztés. azt játsza le a progi. -
Attila2012
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
2 különböző torrent oldalon 2 különböző I-doser dóziscsomagot találtam!
Az egyik helyen egy 10Gb-os csomagot, amiben flac fájlok vannak, amásikon pedig egy 35 Mb-os csomagot, amiben DRG fájlok vannak!
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik a jó?
Mert azt olvstam hogy csak a drg, de akkor mi az a 10GB flac???
Valaki Pls segítsen!
Jah és nagyon kérem, hogy valaki írja le hogy melyik hang mire való, mert nagyon kéne!
Előre is köszönöm szépen, remélem valaki gyorsan válaszol!
Üdv. -
Norbo94
újonc
Sráácok.Figyuzzatok.Én tok egy olyan linket ahol az ÖSSZES Dózis megvan méghozzá ez:
http://isohunt.com/torrent_details/42684973/I-Doser?tab=summaryAki torrentezik az le tudja szedni

Itt van az összes drg. file a gate of Hadest nem ajánlom.Állítólag nagyon erős a hatása.Csak a bátrak próbálják ki.Az összes dózis crackelt
-
birka1337
tag
Ha valaki esetleg tudna PÜ ben hangokat adni hozzá, megköszönném! Kíváncsi lettem

-
csoka
újonc
üdv valaki tudna nekem küldeni dózisokat vagy adni linket? előre is köszönöm
-
Chucky04
újonc
sziasztok
nekem egy elég régi p2-es gépem van,letöltöttem a programot,kipróbáltam,de szaggatott hangokat adott a szereknél. ez normális,vagy csak a gépem hülye hozzá?
kösz -
vájns
csendes tag
nekem egy concorde telecomom van azzal valamelyik működik. egy kis 4000ft-s fülcsi.

-
vájns
csendes tag
hát kipóbáltam a gyors adagokat abból is hármat de nem naon adta! valaki kapta tőle?
-
vájns
csendes tag
hát kipóbáltam a gyors adagokat abból is hármat de nem naon adta! valaki kapta tőle?
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
technics rp-f300, de inkább ennél jobbat vegyél. az i-doser.com-on ajánlanak 4-5 fajtát, itthun 30k körül van az áruk, de amazon/ebay forrásból olcsóbban megszerzed elvileg.
mellesleg a4tech ah-510 szutyok (max 800ft) mikrofonos sztereóval is lehetett érezni valamit, csak az kevés volt a boldogsághoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI RC 2 távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) szerintem a célnak megfelel, úgy is a fejhallgató a lényeges véleményem szerint.

Amúgy elég jó fülesről tolom, nem túl hangosan, nem is halkan.

Még így is jobb, mintha bárki hernyót venne magának, vagy kokót, vagy bármi mást! Bár amire képes az emberi agy..... Pl. adtam már havernak "csak 2 kalória van benne" nevezetű mentholos drazsét, mert fájt a feje, és ettől az ún. "fájdalomcsillapító"-tól elmúlt...
Lehet az volt a gond hogy a fülest, a hangszóróba csatlakoztattam?