Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
technics rp-f300, de inkább ennél jobbat vegyél. az i-doser.com-on ajánlanak 4-5 fajtát, itthun 30k körül van az áruk, de amazon/ebay forrásból olcsóbban megszerzed elvileg.
mellesleg a4tech ah-510 szutyok (max 800ft) mikrofonos sztereóval is lehetett érezni valamit, csak az kevés volt a boldogsághoz.

-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
ja így már értem...

nem az a lényeg, hogy mit dolgozom, hanem hogy az irodai gépemen elég jó százalékban műxenek a cuccok.
otthon meg a sz@erért nem megy, az is realtek alaplapi kari, nem hiszem el!!!
pl jó ez a 10 perces csomag is, amit küldtél, bár csak egy bizonyosat próbáltam...

-
NRG
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Az mp3 és az idoser progi által adott hangminőségben elég sok eltérés van egyértelműen a program javára, szóval szerintem az mp3 kevésbé hatásos. Az orgazmussal vigyázni kell mert igaz ráhangolja az agyad de nem nagyon juttat odáig azután meg már nem is lesz kedve az embernek befejezni
és ez olyannal ér fel mintha a bnőd az aktus 3/4-nél abbahagyná szóva lelég morcos lesz az ember tőle és jaj annak aki közel van 
Fontos, hogy az alsó minél jobban átvigye a hangkártya és a füles a lehető legtágabb hangtartományt különös tekintettel az alsó(40Hz alatt) és felső(18KHz felett) tartományt.
Louloudaki!
pls priviben áruld el hol dolgozol

-
Josh
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
sbagen-win-1.4.4.exe
Ezt a progit leszedtem, feltelepítettem, és volt benne egy *.ogg fájl, amit megnyitottam médialejátszóval, és ez egy 1 órás patakcsobogás.... 3 perc után brunyálnom kellett.
Én nem tudtam feltelepíteni az idoser-t, mert valami hibát írt ki, és cuccokat sem találtam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Sony Ps5 konzol slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest