- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
vájns
csendes tag
most fogom megkóstolni a speed -et. ha az nem adja akkor jön a nitro . de ajánlom mindenkinek! nekem elsőre badta de komcsi naon durva. miután meghalgattam elkezdem tompulni mint az atom! az tartott vagy 20 percig aztán kb 10 percig semmi kitusztultam majd utána elkezdtem pörögni nem bírtam leállni mozognom kellet. ez kb 15 percig tartott ezután 3percenként belassultaqm majd felpörögtem majd minden normális lett és ez így ment tovább de én úgy éreztem h az egész tartott másfél órát de nem tom merrt anyira elment a zidőérzékem h az vmi durva.

De még azt mondák h az lsd se semmi atól meg halucinállsz elvileg majd ha lesz időm kipróbálom. meg ajánlom az a-bomb-t kiváncsi lennék nektek mit csilál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest