Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!
Ma megyek ügyeletbe éjszakára, holnap meg reggel 7-től autós járőr leszek..
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok!
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Oké rendben köszi addig is. Azt tudom, hogy 6.0 kell rá csak a toolkit hibát dob ki no operation kiírással
Meg van bezárodot a BL- pedig nyitottnak jelezte végig most fel ment egyből..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Megint ügyes volt egy user (P8 Lite), feltett dualt egy single készülékre és kérdezi, hogy teszi vissza single. Természetesen késő bánat, keresés az interneten csodákra képes.
Legyen szép a napotok!
-
bubus66
nagyúr
válasz ANDROID??? #3857 üzenetére
A P9 Litenél is volt olyan aki az FF-el frissítette a singlet dualos ROM-al.
(#3855) Cunaja
Sikerült oeminfo cserével a most a build VNS-L21C432B131 most frissíti a B161-re
Tehát a oeminfo csere leírása jó úgy látszik csak egyeseknek nem volt jó...
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Szép napot skacok..
Nekem annyira nem szép.
Megint zakózott a telefonom egyet... Most a fürdő ablakból a járólapra. Teljesen szilánkosra tört az érintő.. Szerencsére érzékel és így vissza tudom tenni a gyári romot aztán mehet a szervizbe megint.
Csak most meg vagyok lőve.. Munkához kellene a navigáció meg, hogy telefonálni tudjak, de így nem tudom használni, mert állandóan üvegdarabok potyognak belőle.. Érdekes egy nap lesz ez, futárkodni navi nélkül, meg, hogy szólni sem tudok, hogy odaértem.. Na majd lesz valahogy.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Akkor most nem lesz jó az akku idő.Petya:
Nem lett jó, de találtam Kínában egy full romot és abból csinálom. Érdekes, mert már B396 a rom verzió, de még EU-ban sehol nincs.
Most deodexelem a romot éppen a Super Kitchen progival. .Találtam neked is B390-et, csak az sem EU.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz petya220 #3864 üzenetére
Mindjárt megkapják P9-re.
Csináld meg.
Kínai rom leszed, és mellé a legfisebb EU-rom a data rész miatt.
Ezután rom szétszed és deoxeded és debloat-ot megcsinálod.
Utána berakod a mappába a dolgokat és az EU verzióból kiszeded, ami kell a működéshez.
Majd jöhet az updater.script, amiben a super kitchen és az EU rom segít. Majd átírsz egy halom paramétert és csomagolsz.
Mehet fel a rom és királyság.
Tök egyszerű.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz csocsoszán #3866 üzenetére
Csak 13 óra SOT, ez nagyon gyenge.
Kezdem azt hinni, hogy jól sikerült a rom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz csocsoszán #3868 üzenetére
Mondtam, hogy leveretem vele a Mixet.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked.
Nekem pihi van most de ha valahol megszólal a riasztó vagy a tűzjelző akkor mennem kell éjszaka járőrözés, tegnap éjszaka meg ügyletben voltam..
Sziasztok szép napot mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #3870 üzenetére
Jó reggelt Bubus és jó pihenést! Látom már tudod az ízlésem, mert az első néni nagyon bejön.
Szép napot Mindenkinek!
Ma vendégek vannak messziről, ezért nem nagyon leszek, utána meg a tanulás miatt.
Nem akartam úgy tanulni, hogy nem tökéletes a rom, mert akkor nem tudok figyelni normálisan.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek szép napot nektek.
-
Cunaja
addikt
-
MK VII
veterán
No.
Végleg elköszönök a P9 topiktól...
Ma lenulláztam a telefont teljesen.. Javíthatatlan és biztosítónak sem magyarázok ki semmit. -
norba69
senior tag
válasz aprokaroka87 #3882 üzenetére
Szerintem valami T-72 féleség mehetett át a telefonon, vagy beleesett egy aprítógépbe, esetleg malomlátogatáskor megőrölték 0-ás lisztnek
MK VII fórumtárssal és a telefonjaival nem szoktak hétköznapi, egyszerű balesetek történniViccet félretéve, sajnálom a történteket.
Remélem előbb-utóbb méltó pótlásra kerül a telefon. -
bubus66
nagyúr
Szia azért remélem ezt az OFF topikot még látogatod majd?
Szia Cunaja Szép estét kívánok neked.
Sziasztok szép estét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #3889 üzenetére
Almás telefon. Hm, Huawei logó legyen ott. Ha most gépnél lennék, kicserélném rajta.
Szép estét neked is!
Jó pihenést mindenkinek!MK VII: Brahiból csak megmutatnám a biztosítónak.
-
petya220
senior tag
Ha nekem lenne p9-em.. te jó ég, végre élhetnék a hobbimnak de csak lite-om van azzal nem lehet csillagokat fotózni
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
snakebait
senior tag
Szép estét! Nálatok az áruházban saját tartalmaknál ott a play protect? És ha a hamburger menüt lenyitjátok a beállítások felett? Mert nekem egyiknél sincs. Rajtam kívűl még 4 droidos készülék van családban,van amelyiken még 4.4.4 fut,és azon is van. Asszony P8 lite 6.0 droid, áruház verziója is régebbi mint enyém,nála is OK. Nekem 7.0 van, áruház verzió 8.1.31 Szóval nem értem. Szerintetek? Ja, viszont a mobilon beállítások/Google/biztonság alatt pedig ott a protect,és be is van kapcsolva
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez a Google Play protect is érdekes....
Meg úgy ezek a biztonságot ellenörző izék.A Google Play Protect pl az Selinuxmodechanger nevű appot állapította meg károsnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest