- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
ez így igaz, ami miatt én úgy döntöttem, hogy jó lesz ez nekem
- bárhonnét elérhető, könnyen megosztható a tartalom, és ami a legfontosabb, Anyám is tudja használni
- mindemellett még 2 másik gépre szinkronizálja át a háttérben (plusz a mikroszerver), amik többnyire nem egy helyen vannak, ezért egyszerre szinte biztos, hogy nem fogják a DB szervereivel együtt beadni a kulcsot
- nem tartok rajta olyan dolgokat, amik lehetőséget adnak visszaélésre, mivel kis gyakorlattal bármi kinyerhető bárkinek a profiljábólahogy mondtad, az ember maga a szolgáltatás, én úgy kezelem az internetre feltöltött tartalmakat minden esetben, mintha nyilvánosan tettem volna közzé őket. amit nem tennék nyilvánossá, nem töltöm fel, és kész. szerencsére nem vagyok egy túl érdekes ember, a kutyát nem érdeklik a képeim

de ha nem ez lenne, akkor is inkább havonta mentenék külső médiára a szerverről, nekem otthoni felhasználásra rugalmatlan a ZFS. ha egy céges adatbázist, több évnyi könyvelést és hasonlókat kellene tárolnom hosszú távon, akkor talán, de home user vagyok, akinek csak véletlenül ez a hobbija és nem akar valami idióta user error miatt elbukni egy komplett zpoolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest