Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz radi8tor #4098 üzenetére

ez így igaz, ami miatt én úgy döntöttem, hogy jó lesz ez nekem

- bárhonnét elérhető, könnyen megosztható a tartalom, és ami a legfontosabb, Anyám is tudja használni
    - mindemellett még 2 másik gépre szinkronizálja át a háttérben (plusz a mikroszerver), amik többnyire nem egy helyen vannak, ezért egyszerre szinte biztos, hogy nem fogják a DB szervereivel együtt beadni a kulcsot
    - nem tartok rajta olyan dolgokat, amik lehetőséget adnak visszaélésre, mivel kis gyakorlattal bármi kinyerhető bárkinek a profiljából

ahogy mondtad, az ember maga a szolgáltatás, én úgy kezelem az internetre feltöltött tartalmakat minden esetben, mintha nyilvánosan tettem volna közzé őket. amit nem tennék nyilvánossá, nem töltöm fel, és kész. szerencsére nem vagyok egy túl érdekes ember, a kutyát nem érdeklik a képeim :)

de ha nem ez lenne, akkor is inkább havonta mentenék külső médiára a szerverről, nekem otthoni felhasználásra rugalmatlan a ZFS. ha egy céges adatbázist, több évnyi könyvelést és hasonlókat kellene tárolnom hosszú távon, akkor talán, de home user vagyok, akinek csak véletlenül ez a hobbija és nem akar valami idióta user error miatt elbukni egy komplett zpoolt.

Új hozzászólás Aktív témák