- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
válasz KicsiUbul #9935 üzenetére
nem lehet, h. mégiscsak le van tiltva a biosban? Lennie kell, nekem sem pontosan ott volt, ahol spyduck mondta, hanem a system configon belül "non-'akármi' devices".
valamint látom, nálad is van egy ismeretlen eszköz. ajánlom a ' 3d driveguard'-ot, nálam (is) az volt.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz KicsiUbul #9893 üzenetére
Tedd fel a Digital Persona-t, ez az ujjlenyomat-identitások kezelőprogramja. DPFPR néven megtalálod a HP oldalon, de a gépedhez adott előtelepített windows-hoz is adták. A c:\swsetup könyvtárban van, vagy volt, ha már letörölted.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
doddencs
senior tag
válasz KicsiUbul #9906 üzenetére
nekem ennél a pillanatban, mikor ez bejön, el is száll hibával (talán exe) az egész.
biosban amúgy hol van ennek tiltása/engedélyezése, nem találtam.
meg még egy olyan kérdésem lenne - már úgy mkihez -, az mennyire igaz, h. hálózatról használva jó dolog kiszedni az aksit? mert én egy éve használom, h. folyamatosan benne van az aksi, és egyelőre (lekopogom..) semmit nem vesztett a készenléti időből, amit aksival elbír.
-
Csabee.
nagyúr
válasz KicsiUbul #9893 üzenetére
Sajnos akkor nem tudok segíteni, esetleg próbáld meg a Win7 topicba! Én nekem nincs ujjlenyomat olvasó a notimon, ott biztos vannak akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban!
Üdv: Csabee.
-
simaarc
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 14"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest