Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
Ezt igazából csak akkor tudod eldönteni, ha kipróbálod. Típusonként változik, hogy melyik mennyire hangos. Lehet, hogy ez a WD halkabb, mint bármelyik másik. A tesztek se sokat érnek, mert én is olvastam, hogy a BEVT sorozatú WD milyen halk, aztán nálam mégis hangos volt.
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Kint van a HP nyilvános honlapján is: ITT
Véleményem szerint inkább bízd szakemberre a szétszerelést, ha lehet.
-
napocska2
senior tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Közben találtam egy videót is erről, feltétlenül nézd meg!

Sajnos szervizelési díjakról fogalmam sincs. Mert másnak sem merem odaadni a kis drágámat.

-
napocska2
senior tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Itt képekkel is illusztrálják a folyamatot.
Elég rég óta tanulmányozom már ezt az útmutatót, de még nem tudtam összeszedni a bátorságomat, hogy kitakarítsam az enyémet, pedig ráférne.
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Nem csak a HP-vel van baj, nem szabad általánosítani. Csak most írtad le, hogy a dv7-esnek rossz a ventillátora. Rossz ventivel hogy hűtse le magát szerencsétlen gép?

A 6-7 éves gépedben még gondolom nem volt speedstep technológia, ezért nem kapcsolja vissza a sebességet. Ezt pont azért teszik a modernebb gépek, hogy ne használjon feleslegesen energiát.
Szerintem takarítsátok ki és javítsátok vagy javíttassátok meg a gépeket, a dv7-esben ventillátor-csere esedékes, ha kotyog.
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Igen, de a teljesítménye sem ugyanez

A hőtermelést le kell hűteni valahogy, emiatt pedig több port kerget át a venti a hűtőrések között
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Én mindkét gépnél azt javaslom, hogy szét kell szedni, alaposan kitakarítani, és a CPU/GPU hűtőtönköket újrapasztázni. A pormacskák bent ragadnak az évek alatt a hűtőbordában, hiába fúj a venti, nem tudja átpréselni a levegőt. A hővezető paszta pedig idővel öregszik, ha már úgyis szét van szedve, érdemes letakarítani és újrapasztázni jó minőségő pasztával. Ezek után valszeg jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx