- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylor9414
csendes tag
válasz
draco31 #42252 üzenetére
Hát akkor elvileg a legfrissebbnek kell lennie. Legalábbis, ha a hp oldalán az van. De nekem azért is furcsa, mert felismeri a gépem, egy 120gb-os samsung EVO 850 msata ssd. Az eszözkezelő is látja, de mégsem tudom használni. Volt hogy sokáig szórakoztam vele, de még akkor sem sikerült formázni, mert hibát írt ki, de végül tudtam neki partíció nevet adni, de akkor meg formátumnak írta ki azt, hogy RAW, és másolni még akkos sem tudtam rá. Kicseréltettem az ssd-t, mert azt hittem hogy az a hibás, de az újjal is ez volt. Most meg inkább visszavittem a boltba és vissza kértem a pénzem.
-
taylor9414
csendes tag
válasz
draco31 #42250 üzenetére
Hát ezt most nem tudom neked meg mondani. Elvileg a legújabb van fent rajta. Még régebben tönkre ment a vinyóm és így oda lett minden adat, még a recovery partíció is. Aztán meg kellett keresgélnem a géphez tartozó drivereket. Meg is találtam a hp support oldalán, és ott volt egy BIOS-os frissítés is és azt is felraktam. Habár azóta volt már újra rakva a gép egyszer-kétszer, de attól még a BIOS az marad amire frissítettem, ugye?
Mellesleg köszönöm a válaszaitokat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest