Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
először is: 150k-s gép belépő kategória, szóval rossz a hivatkozási alap

másodszor: az aksi élettartama erősen felhasználó függő
harmadszor: én csak most váltottam hp-ra, de a thinkpadnek volt aksi resetelő progija, ami tényleg segített. (gyakorlatilag közel nullára merítette majd teljes töltés... nyilván egy halott akksinak mind1, de ha azért rossz, mert rosszul volt beállítva a töltés... akkor javulhat valamennyit) -
kozyadam
tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Helló!
Nem lehet, hogy valamilyen driver inkompatibilitás?
Nekem Ubuntu szokott olyat, hogy kikapcsoláskor, vagy bekapcsoláskor furcsa hangot ad a hangszóró. Egy rövid "pattanás", kb mintha a bakelit korongon ugrana a lejátszó feje hanglemezeknél. De ezt leszámítva hiba nélkül működik, Win alatt ilyen "pattanás" nincs.Kicsit furcsa, de nem zavaró.
-
Celtis
veterán
válasz
Zalaymate
üzenetére
Én is ott vettem, de az eladó nem is hallott 8 cellás akkuról, pedig még rá is keresett a neten.
Én is csak utángyártottban találtam.
Az ujjlenyomat olvasóban nem tudok segíteni a mienkben nincs olvasó, de a windows felajánlja a lehetőséget. Azt sem tudom, hol kell kiszedni, mert nálunk teljesen felesleges.
A tiéd mennyi volt? -
-
norot
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Nekem pont úgy van, csak egyszer kér ujjlenyomatot. Szerintem a HP Protecttools Administrative Console-ban nézz körül. Bal oldalt Security - > authentication, szerintem ott van kiválasztva a policynál hogy require all credentials. Állítsd át hogy require one of legyen. Így az ujjlenyomat/jelszó (nekem itt van még smartcard is) közül elég csak az egyiket megadnod.
A Windows előtt meg ugyanott a security -> features menüben megadott pre-boot security engedélyezése miatt kér jelszót.
De csak tippelek, 2 napja van HP gépen, sőt egyáltalán laptopom is
Más: a 8440p-m touchpadjának sz*rakodik a bal gombja
Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.
Na most vettem észre, mindez csak akkor van, a gomb jobb oldalát nyomom. A bal oldalán teljesen jónak tűnik. Mintha két érzékelő lenne benne, és az egyik elromlott volna :S Annyira mondjuk nem zavar, mert vagy külső egérrel használom, vagy inkább a touchpadot érintve kattintok, de akkor is :S Emiatt foglalkoznának velem gariban szerintetek? Bár lehet, hogy nem éri meg a várakozást, mire elkészül. -
leyo76
senior tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Ez egy jó kis noti, én egy kicsit kicsinek tartom, de ha neked jó akkor ok. Ha nem tervezel játékcsatákat akkor vga is megteszi, bár a többihez képest elmarad, jobb lenne egy radeon vagy valami hasonló. Az árát tekintve jó hogy ide írtál, mert vannak itt olyan emberkék akik segítenek megvenni ezt a legjobb áron, csak türelem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.

Pyttawrx