Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
szerintem te nem ezt akartad irni, hanem azt, hogy midig leszeded a legujabb drivereket es ha valamilyen oknal fogva ujra kell telepitened az xp-t, akkor mar a legujabb drivereket telepited fel.. nem? (szal szerintem inkabb eloszor kerdezzetek ra, hogy az illeto mit is akart valojaban irni, aztan ha biztositott afelol, hogy ''igen, azt'', akkor utana nyugodtan lehet rajta csodalkozni )
Play nice!
-
Darth_Revan
veterán
Nah kipróbáltam én is a 7.7-es drivert (korábban csa ka 7.6ost próbáltam ki),edig nekem ugyanolyannak tűnik,mint a régi. Half Life 2-ben próbáltam...1 grafikai bugot,ami a régivel volt,javított az új,viszont megjelent 1 új grafikai bug a régi helyébe (ami talán még idegesítőbb is)...
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Mindjárt kipróbálom én is.
Másik dolog:
Neked rendszer indításnál mennyi szabad memória van? Nekem 1408MB-ból (128MB-ot levon a VGA) ~930MB áll rendelkezésre...normális dolog,hogy ~478MB RAM nem áll rendelkezésre? (pár MB-ot állandóan változik,de kb majdnem mindig ennyi) Mi foglalhatja el ezt a sok memóriát? -
Darth_Revan
veterán
Én mikor ezt a drivert feltettem,nem néztem annyira utánna az eseménynaplóban,de a kijelző minőségén romlást tapasztaltam. Talán pont ezért.
Jah és én War3-at nem próbáltam (helyette próbáltam sok más egyébb jáátékot),de nem indult újra a gépem. Talán csak a Commandos Strike Force indításánál volt gond (kék halál),de nem emlékszem,hogy ez a 7.7-es driver volt,vagy pedig a régi ''alap'' driver.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
elmesz az eszkozkezelobe es a nem kivant hardverek sarga kerdojelere nyomsz egy jobb egergombot, majd disabledre allitod oket.. tobbet nem fognak zaklatni egyebkent miert olyan nehet feltenni a drivereket? azxp sajat enrgiagazdalkodasan belul is meg lehet nezni, eppen mirol megy a gep..
Play nice!
-
BluEyes
őstag
Ne várj addig, magad is át tudod írni a meghajtók betűjelét. Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép kezelés - Lemezkezelés - itt jobb gomb a meghajtóra. Az E nyilván az optikai, először őt nevezd át valamivé (K, P stb.) hogy az E betű felszabaduljon.
[Szerkesztve]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
-
westlake
félisten
inkabb ne menjunk bele ezekbe a windows verziokba, mert tuti valami baromsagot irok.. mondjuk nehany dolgot leirnek, hatha ugy van a valosagban is .. vagyis inkabb le akartam, de rajottem, hogy valszeg tenyleg baromsagokat irnek.. a lenyeg annyi, hogy van oem, retail, corporate verzio (lehet meg van tobb is).. a retail-nal kodot kell irni, majd telepites utan aktivalni... ilyen verziot arulnak minden boltban dobozos windows-kent.. a corporate is ker kodot, de azt nem kell aktivalni... altalaban a warez windows is corporate szokott lenni.. az viszont biztos, hogy egy windows key csak az egyik fajta verziohoz jo, egy masikhoz mar nem.. ezert fontos, hogy a legalis windowsal eladott notikra retail verziot telepitsunk.. mar akinek persze fontos a legalis vindows
mod: ha a te notidon home volt, akkor szerintem mukodni fog a kodjaval a batyad telepito cd-je is..
[Szerkesztve]Play nice!
-
BluEyes
őstag
Ha normál XP telepítőlemezről teszed fel az OS-t, akkor telepítéskor töröld az összes partíciót - a 10 gigást is - aztán annyi és olyan új partíciót kreálhatsz a telepítővel, amennyi tetszik. Ha ez nem szimpi, akkor utólag is megteheted mindezt XP alól. Ez a progi pl. win alól remekül átméretezi, létrehozza, egybefésüli, formázza stb. stb. a partíciókat. Ingyenes, de e-mailben kell kérned a kódot. A regisztrációs link ott van hozzá az oldal közepe táján.[link]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
westlake
félisten
valoszinunek tartom, hogy amit az asztali gepedre telepitettel, az illegalis masolat.. ha olyan, akkor minden bizonnyal corporate, nem pedig retail, igy a notidra ragaszott eredeti key-t nem fogja elfogadni.. en meg olyat is lattam, hogy mas volt a telepitett nyelv es mas a matricas nyelv es nemfogadta el a telepito a key-t
Play nice!
-
-
BluEyes
őstag
1. Igen, külön partíción van. A vírusokkal semmilyen nexusban nincs, mivel rejtett, a win nem látja, nem nyúl hozzá, ergo a számára nem létezik. A számítógépes vírus meg ugye cseppfertőzéssel nem terjed.
2. Ez nem asztali számítógép, tápegységgel itten nem köll foglalkoznod. Túlfesz elleni védelem magánügy, bajt valszeg nem csinál.
3. Gari hosszabbítható, ahogyan helyesen leírtad. Részletekről sajna semmit nem tudok, majd tán a kollégák.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- Eredeti 45N1113 Lenovo laptop akkumulátor 75%-os 2-3 órás X240 X250 X260 X270 T440 T450 T460 45N1112
- Toshiba Satellite C660
- Acer ChromeBook
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest